Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 610
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Разпиляна във въображението
Нямам търпение това да свърши. Потрошиха Марио, напълно. Не успя да се зарадва, че ще става баща. Апостолова сякаш нарочно стовари всичко върху него. Няма да пиша какво мисля за нея точно в този момент.

# 166
  • София
Готова съм да изтърпя да стоварят всякакви гадости върху Марио, ако това значи че ще гледам Велислав Павлов по-често, ще си има история, а няма да е сателит на Зорница.

# 167
  • София

Епизод: 41
Откраднат живот - С09Е41
 20.05.2020

ЗА МОБИЛНИ __

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей

Скрит текст:
               Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 168
Карагьозов към Кая: Хайде, да спазваме санитарния минимум.
И след това цуни-гуни и натискане с Цвети Joy

# 169
Да го разкарат вече тоз Карагьоз, че не мога да го гледам. Неблагодарник.

# 170
  • Кърджали
Е тоз Христо с пратка лопата да го удариш. Все ще е закъснял и малко. Ужасно безхарактерен, лижемерем, егоистичен и неблагодарен. Какво не му угоди Кая та хукна на друга драмите да оправя...
Кая да си беше остала с Алекс. Той поне я караше да се усмихва, докат Христо се държи с нея все едно е някаква вещ

# 171
Хайде да се взимат Кав и Христи и дружно да изчезнат, а смяната в новия сезон да поеме Алекс Алексиев , нали някой трябва да гледа децата все пак Simple Smile Така и не разбрах защо беше нужно да го разделят с онази кобра Биляна и то по толкова ужасен начин, ако не са му намислили нещо добро...

# 172
Кая и Христо ме мъчат повече от Петре и Галя 😂
Ако се разделят, ще бъда повече от щастлива 😁

# 173
Аз пак на моята драма...
Не знам дали се е получило случайно или някой нарочно се е сетил да направи съпоставка между бизнесмена, който искаше с дарение да си купи предимство при евентуално лечение и Тони, който е отказал респиратор, за да има за повече нуждаещите се...по дяволите, пак е идиотско и не разбирам защо. Cry

А Христо е мекотело. Застани като мъж бе и си кажи - влюбен съм в друга! Да се разделят и да се приключва. Яд ме е, че Алекс не е там, супер беше с Кая.

# 174
Доне, според мен беше нарочно. Всичко водеше натам Борис да вземе решението.

# 175
  • София
Аз мисля, че историята с респираторите ще продължи и утре. Ще станат ясни повече неща.
Но въпреки това, не разбирам защо трябваше Тони да умира.

# 176
Намерих Бизнесмена

Толкова е обидно да ползват Свежен за фон, толкова, толкова.. 😤😤😤😤😤 нещастници.

# 177
Кой тоз, Чака-Рака? Joy

# 178
Доне , много съжалявам ,че пожертваха Тони Disappointed Relieved
Започвам да се съмнявам в психичното здраве на сценаристката . Това беше излишен ход . Наистина не го очаквах , след като вчера М.и З. се събраха .
Спокойно можеха да измислят друг повод да се приемат проклетите аспиратори .  Като знам какви злоупотреби се правят в здравната каса , а няма пари за едни аспиратори ...
Това пък с репликата на Петре накрая пак ли ще ни върне в изходна позиция ?
Този сериал вече много ме умори . През целия сезон ми беше тегаво и досадно за гледане .

# 179
Тони Стоянов Изглежда Чака-Рака, ма не е 🤣

Общи условия

Активация на акаунт