Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 585
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Познах за Фотев 😂😂😂

# 151
  • София
Супер любимеца ми. Фотев...йе.

# 152
  • Варна
Ама Фотев не умря ли преди 2 сезона? Оффф, е гати сапунката, кАжи честно! Кога свършва този сезон?

# 153
Айде сега на целия тоя сеир и Фотев... Апостолова ОК ли е???

# 154
Ама Фотев не умря ли преди 2 сезона? Оффф, е гати сапунката, кАжи честно! Кога свършва този сезон?
В петък

# 155
  • София
А пък на Христо ми идва да му фрасна един...

# 156
  • София
Само Фотев липсваше! Малко щастие няма ли ? Ще има ли време да утрепе и Кари? Rage

# 157
  • София
Пореден добър епизод. Браво.
Единствено не разбрах защо беше нужно Тони да умира. Само за да може Тасев да сключи сделката ли?
На мен ми хареса казуса С дарението - няма правилен или грешен ход. Хареса ми как представиха различните гледни точки.

# 158
Зачудих се защо Тасев отказваше да сподели от къде познава бизнесмена, явно връзката е с Фотев.
Изненадаха ме, не очаквах да го видя.

# 159
Тоя вирус им дойде дюшеш. Всички ненужни ще бъдат елиминирани Wink

# 160
  • София
То за Апостолова всички са излишни, без Пепе.

# 161
Много ми е мъчно за Тони! Беше голям добряк и идеалист - типично в негов стил да мисли първо за другите и да отказва респиратор. Не знам защо отредиха такава жестока съдба на братя Ковачеви. На Апостолова драмата около бебето не и ли стигна? Вече се изприщвам какво предстои до края - Зорница да пометне и Марио да скочи от моста ли? Не стига, че времената са тежки, хайде малко с надежда, че хубавото предстои, да завършим сезона. А това с Фотев поне ме накара да се разсмея! Joy Да видим каква е интригата тук.

# 162
То за Апостолова всички са излишни, без Пепе.
Не е важно какви истории и персонажи градим, важното е сеир да има.

# 163
Фотев да не е болен от коронавирус Grinning

Аз още от началото на сезона имах чувството, че точно него ще върнат. Joy

# 164
  • Кърджали
Аз пак не успях да гледам, ама... Кому беше нужно да убиват Тони? Ясно за драма, ама стига де, то всички дяволи да са се наговорили срещу Марио, пак няма да му причинят толкова зло.
И Фотев... Страшно харесвам Бинев, ама образа на героя му стана от типа " да го покажем като нямаме никаква друга идея"... Ако има следващ сезон той ли ще им е пак лошия...
Повече коментари като изглеждам серията.

Общи условия

Активация на акаунт