Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 609
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Хъмбъл, не разбирам защо се заяждаш?! Да не сме в детската градина? Ако не можеш да водиш разговор и да приемеш, че не всички припадат по героя, когото ти харесваш........ми вземеш да го направиш WinkJoy

# 481
  • София
Humble, на тях им се получават драмите най-добре Stuck Out Tongue Winking Eye Ако ги забият в девета глуха, ще се мъчим с Пепе и Тасев цял сезон и ще се надяваме да дават повече Мазови и Пената Joy

# 482
На всеки би му се получила драмата, ако му се напише една хубава история. Никой не е по-малко актьор там от Диана и Велислав. Дори Кирил Бояджиев, дето са го забили да играе санитар.

# 483
На мен си ми харесват Марио и Зорчето. Хубава двойка са, харесва ми да ги гледам, а и хубаво "страдат", истински.
Банков беше лигав, Марио е мъж на място.
Тасев и Нора също може би ще бъдат хубава двойка. Поли и Пешко и те се разбират.
Дано и Хаджито се влюби в някоя. Smiling Imp Да намерят някой и за Наков ама едва ли ще дават цуни-гуни. Това не е американски сериал. Smile

# 484
За съжаление 😏

# 485
Ама и Свежо страда хубаво, така че това ще компенсира липсата на интимни сцени при него. Дано не гледаме повече Христо и Цвета да се натискат, че много ме дразнят. Ужасно смотана двойка.

# 486
Много положителен образ изградиха на Наков и ще е жалко да последва съдбата на Табаков - един неразвит образ, понеже не могат да го забъркат в яка драма. С Петмезов не мога да ги възприема въобще. Наков е сдържан, елегантен, добронамерен и с доста либерални възгледи. Петмезов в доста моменти се прояви като дребна душица, особено спрямо Наков. С Пецан обаче са ми много приятни отношенията им. По-често да го виждаме в ролята на балансьор и умиротворител в колектива Наков и като лекар, разбира се, ми е напълно достатъчно.
Майче, споделям впечатленията за "Писма от Антарктида" - малкият игра чудесно! И децата в "Румбата, аз и Роналдо" са много свежи. Изобщо - имаме си талантливи деца, дано ги гледаме по-често!

# 487
Ами, не знам как си представят сценаристите равитив между Христо и Цвети. Ако мъж, който и да е, какъвто и да е, изложи по някакъв начин, пряко или косвено, децата ми на опасност или страдание, никога не бих го погледнала. За мен няма абсолютно никаква логика това. Дори и Кари да оживее, особено пък ако не, не виждам Цвета как би се впуснала във връзка с човека, който аз лично обвинявам за състоянието им в момента. Сигурно аз съм крайна, не знам...

# 488
Чакай малко, какво общо има Христо с малоующимата на Цвети да хукне на църква да се моли? Дори и това, че се моли да спре да го обича не мога да го приема като даже косвена вина на Христо. Не е бебе Цвети, би трябвало да е достатъчно отговорна.

# 489
Ами, това, че ѝ дава противоречиви сигнали. Тя не е започнал да го обича изневиделица, нали? Той я подведе, без да е сигурен какво иска Simple Smile

# 490
Да, но противоречивите му сигнали не застрашават здравето на детето й. А само и единствено нейното лекомислие.

# 491
Христо е виновен за много неща, но не и за заразяването на Цвети и Кари. Да я беше накарал да отиде на църква, разбирам, но случаят не е такъв.

# 492
Когато не знаеш нито какво искаш, нито какво правиш, объркваш и мъчиш хората около теб, като в много случаи това ги кара да се държат ирационално. Не казвам, че той пряко е отговорен за действията на тая кукумявка, но те са резултат от неговите объркани сигнали.

# 493
Той не е объркан, той ѝ показа, че я иска. Само дето тя знае, че не е правилно и че той си има вярна и наивна приятелка, която им гледа децата. Егати наглите "влюбени"!

# 494
Ами, не знам как си представят сценаристите равитив между Христо и Цвети. Ако мъж, който и да е, какъвто и да е, изложи по някакъв начин, пряко или косвено, децата ми на опасност или страдание, никога не бих го погледнала. За мен няма абсолютно никаква логика това. Дори и Кари да оживее, особено пък ако не, не виждам Цвета как би се впуснала във връзка с човека, който аз лично обвинявам за състоянието им в момента. Сигурно аз съм крайна, не знам...

Сценаристите са създали  "чуден" образ на  печалния  рицар . За Цвети  той е такъв . С нея той се държи доста недвусмислено , директно и дава аванси , а тя е толкова смачкана от живота , че не и трябва много ,за да хлътне по него .
Не знам как се контролира това . Такова "ученическо" влюбване на стари години  с последствията никога не е мило както при  учениците .
 Самият Христо е също  смачкан от нещата около него /първо делото за некомпетентност , историите с кошмарната му жена , болестта на детето , смъртта на върколака , поведението на  Петърчо и т.н. / и си намери сродната душа .
 За мен  по-скоро  отношението му към Кая е гадно . Хем не я пуска , хем се прави на мъж по коридорите с Цвети . Кая  беше готова сама да се отдръпне ,  той я лъже ,че не се вижда с новото гадже , а изведнъж се оказва ,че са имали  "нашата нощ" /всъщност  те повече се гледаха влажно , имаше малко  целувки и едно смешно натискане в коридора / .

Общи условия

Активация на акаунт