Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 603
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Другата България
Плюс сто за последното мнение.
И за тези на Моски.
Христо е абсолютен з@дник относно Кая, с поведението си спрямо нея. Нищо мъжко няма в това.
Когато беше на другия край на света и не ѝ се обаждаше, Кая страдаше и намери сродна душа в лицето на Василев.
Не си позволи обаче да стигне до крайности, Христо се визуализира естествено с поредната драма, Кая концентрира отново живота си върху неговите драми и нейното щастие остана в трета глуха. Когато помогна на Алекс след смъртта на майка му з@дника гледаше като ....тулуБ, правеше сцени и физиономии, за няма нищо.
Кая отново беше разбираща, обичаща, съпричастна, детегледачка, всякаква, но не и любима.
Появи се Цвета, и шаранчето лапна. И Кая отново на заден план. Хем му се иска, хем не му стиска, лъже, маже, оплете се, омота се, дава сигнали на Цвети, а същевременно се прибира с Кая. Тя пита, директно, той лъже. Също директно. "Мъжко" отвсякъде. Така че крайно време е Кая да му тегли звучен шут и да го прати да се утешават взаимно с Цвети. По възможност в друг град и друга болница.
Но за болестта на Кари вина Христо няма. Това си е само и единствено нейна тъпотия. На Цвети.

# 496
  • София
Аз лично изключвам да посегнат на дете, в случая на Кари. И тя и майка и ще са Ок. Но имам опасения за Цонев. Ако Пенев не снима за новия сезон, то всичко е ясно.
Въпросът е дали ще има скок във времето, защото ако новия сезон стартира есента, то световната пандемия няма да е овладяна и защо да не си продължат където свършиха? Да видим борбата за живот и т.н.

# 497
Дяволо, аз се съмнявам да продължат с тази тема. Заиграха се с ковид, но като чета реакциите хората масово не са очаровани от това. Септември вече ще е минало и в главите ни (то и сега вече става все по-имагинерно) и на никого няма да му бъде интересно. Освен това имат да минат 9 месеца заради бременността на Огнянова, а те един сезон обикновено го събират в 4-5макс. Отделно Диана писа, че сигурно вече няма да носи розовата униформа заради бременността, което ме кара да смятам, че вероятно ще има скок във времето.

Мери, много съм съгласна. Кая се отнесе супер почтено и не позволи с Алекс да прекрачат границата, а Христо се държи като пълен мухльо. Страшно ме дразнеше как през цялото време я лъжеше, че не се чуват. Ако не си гузен, няма да лъжеш, няма нищо лошо в това да общувате. А в предпоследния епизод начинът, по който я отблъсна беше грозен и груб. Щели да спазват санитарни минимум. Е баш с жена ти ли бе, льольо!

# 498
  • Другата България
Именно, почтеност е много точно казано.
А имаше възможност, и повод. Онзи беше на другия край на света и не ѝ се обаждаше изобщо.
Докато сега тя е тук, той е тук, работят заедно, живеят заедно и Ицето под носа ѝ въздиша, бленува, прави разходки и посещения в чуждите домове /дома на Евгения, отново с любезното съдействие на Алекс - заради Кая/, гледа влажно и...лъже.
Ама много лъже. Бляк!

# 499
Дяволче, според мен ще има скок във времето от 3-4 месеца, защото го правят като цяло всеки път, а и да са в крак с реалното време, доколкото се може, защото ги видяхме, че за нищо го нямат на моменти и уж сме април, пък за тях е още март Grinning Но както каза Моски, ако няма скок, то Зорница ще трябва да бременее два сезон, докато се роди бебето и ще ни се строи, че кара слонска бременност. Grinning

# 500
  • София
А кога се очаква да започнат да снимат?

# 501
Някъде в средата на лятото май започват.
И аз предполагам, че ще има лек скок, за да съвпаднат с есента, когато ще се излъгва сериала.
Ковид предполагам няма да го игнорират напълно, но може би няма да е акцента, а ще си имат и други медицински казуси и личните истории.
Не знаех, че е било прието така негативно решението им да включат вируса, мен не ме подразни.

Аз очаквах историята на Христо и Цвети да е замислена по друг начин, разочароваха ме.
Като цяло героя на Владо е разочарование, но заради Пепе ще има още да ни мъчат.
Предполагам идеята е била те да се влюбят покрай децата и сходната съдба, въпреки, че си налагат забрани, но вместо това се получи друго и историята стана досадна и тегава, а Христо се доказа като пълен мухльо.

# 502
Ако ви се гледа нещо Свежо, Възраждане отново ще излъчват на живо в събота и неделя!
https://www.facebook.com/367766696650405/posts/3011993648894350/

# 503
Според мен сезонът ще стартира там, където свърши. Всичко приключи много драматично и недовършено, за да има голям скок. Очаквам след като спасят Кари и Цвети и се разреши казусът с показанията и Фотев да минат напред. Или пък ще ни го покажат с ретроспекция. Но пък се губи драмата дали ще спасят Кари, дали няма Цонев да се зарази и разболее тежко, Кая какво ще прави с Христо, Зорница и Кръстева и те да се притесняват за мъжете си.
Аз съм доволна, че включиха коронавируса в сюжета. Бяха актуални и показаха и гледната точка на хората на първа линия. Не мисля, че се е прекалило по някакъв начин. Имаше си и комични моменти с Магда и Ненева и Врабчев и Мазов.

# 504
  • София
Те с Цонев са преживели Инфлуенцата JoyJoyJoy

# 505
  • Разпиляна във въображението
От финала ми харесаха Марио и Зорница и писмата от благодартите пациенти. Другото, което ми допадна е, че Тасев скъса с Нора. Не ме интересува причината - дали защото Фотев му върна спомените за Ина, дали защото е усетил заплаха за нея, или защото не я обича. Все тая. Той се доказа отново слабохарактерен. Жалко, имах надежда в него. Писна ми мутрите да побеждават и то толкова левашки. Заслужава пълен сезон на Фотев, който му да играе по нервите. Поне бе достатъчно мъж, за да освободи Нора, за да не я мъчи със себе си.
Хаджито според мен мина на нормалния бряг - почти добричък, получи всичко което поиска - че и шеф на отделението. Погрижи се за Зорница, пак помръкваше, но някак приглушено.

Останалата навалица Христо, Кая и цялата сурия грам не ме интересуват. И хванала вируса в църква? Сериозно? За първи път чувам някой да го е пипнал там. Тъпа история.

За новия сезон нямам големи очаквания освен Нора да си намери мъж.

Ръкопляскаха на лекарите накрая. Хубав жест, но някак ми се стори показен, макар сигурно да е искрен.

Сега съм неприятно изненадана, че не няма епизод на Ню Амстердам. Не излъчват последния, защото е бил толно на тема пандемия, без да подозират, и не искат да се възползват. Благодариха на хората от първа линия и пусната някакви тийзъри. Това е. А тук пълна експлоатация, а според мен и излишна. Както и да е. Дано измислят нещо по-добро есента.

# 506
Мириел, в Южна Корея коронавирусът плъзна така - изпозаразиха се след богослужение в църква.
Най-вероятно идеята за Цвети е от там.

# 507
  • Разпиляна във въображението
Ние не сме Южна Корея, а и доста спорове имаше и тук дали да се затворят църквите или не.

# 508
  • Другата България
Аз обаче не мисля, че Тасев скъса с Нора.
По-скоро Нора ще се опита да скъса с Тасев, но според мен без успех, особено пък ако разбере защо се е държал така. И някак предвиждам все пак сватба между двамата, дори и на самоия финал на следващия сезон.

# 509
Е така е, съгласна съм. Те баш църквите не можаха да затворят.

Общи условия

Активация на акаунт