Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 596
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Нора и Тасев ми харесаха в 8-ми сезон. Отиваха си като двойка - и външно, и по темперамент - Нора е по-експресивна, малко джаста-праста, а Тасев по-обран. Но този сезон тотално ги забиха. Дано в следващия оправят нещата. Иска ми се появата на Фотев да амбицира Тасев да продаде болницата на някоя голяма европейска болница, а той да си остане добър хирург, какъвто си беше. Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 511
Не очаквах ,че ще отделим толкова време за Кая и Христо  Grinning
Как виждате като нова двойка /със стари ...играчи Joy / Кая и задобрелият  д-р Хр.Хр. ?
Той е доста невъзпитан , а тя може да е дръпната , когато не е на кеф . Може да е интересно . Освен това си и подхождат - млади , високи , слаби.... /ще започна да злобея Angry от епитетите /.

Около Пенев явно ще са драми с бившата и Кунка .

# 512
Не, Кая не му отива на Хаджито. Трябва нещо друго, по-диво за него. Smile

# 513
Кая е много хубава и човечна за него. На него му трябва някоя, дето да го шамари и днеска, и нощеска.

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 23:03 от Вαнилия ~🌸~

# 514
Ахаххаха, Ванилия, бре, няма нужда, те онова откаченото семейство така му намести чакрите с драмите си, че смятам, че в следващия сезон ще видим една малко по-кротка малка гад Joy

# 515
  • София
Леле, Ели... много ми се ще Хаджито неусетно да хлътне до уши по някоя / нова, екстравагантна Stuck Out Tongue Winking Eye/. Той устоя на “фаталната”, дори яде бой “невинен” Joy, но изневиделица да му се стовари божествен огън Kissing Heart ...

# 516
Значи, почвате дa ме дразните, всеки ден сватосвате Гринч Joy Спрете се! Не може, той си е чудесен и такъв, жена не му е нужна! Joy

# 517
Майче, колкото и да не ти се иска, Гринчи е обречен, иначе какво ще прави - витаминозни шейкове на шефката си? 😂

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 00:55 от Mosquita

# 518
Как какво ще парви, ще лети на високо, той си го умее, разбира се Grinning, нали трябва да се учи, че шефката му като излезе майчинство, да има кой да замества Grinning
Ааа, аз и за Табков не исках да го сватосат с някоя и уцелих, та се надявам и втори път да стане Grinning и да си го запзят Гринчи какъвто го познаваме.

# 519
  • София
Майче, аз ХХ съм го сватосала служебно с Марио за следващия сезон. Ще е чудно ако двамата по често влизат в операции заедно. Малкият може само от време на време да се закача с Юлия Wink
Кая - с Василев или с някой нов. С ХХ са различни вселени.

# 520
Дават Яна и Алек при Нико. Тя можела да се усмихва. Стана ми малко по-симпатична. Намерих и Доза Щастие онлайн. Smile

# 521
  • София
Как какво ще парви, ще лети на високо, той си го умее, разбира се Grinning, нали трябва да се учи, че шефката му като излезе майчинство, да има кой да замества Grinning
Ааа, аз и за Табков не исках да го сватосат с някоя и уцелих, та се надявам и втори път да стане Grinning и да си го запзят Гринчи какъвто го познаваме.
Joy Та да последва Табаков в Щатите Joy
Мега изява ще има там за неговите свръхспособности Stuck Out Tongue Winking Eye

# 522
Joy Та да последва Табаков в Щатите Joy
Мега изява ще има там за неговите свръхспособности Stuck Out Tongue Winking Eye

Предпочитам да не заминава за Америка , а да му измислят интересни истории . Той /Филип/ каза ,че се надява на повече екранно време/ .
От досегашния опит знам ,че  не са оставили някого нечифтосан /само Йоско засега / . Няма лошо човекът да си има връзка , все пак е млад мъж Stuck Out Tongue Winking Eye Едва ли цял сезон ще го карат да си насяда ръката...

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 23:18 от Ели-ТАЛ

# 523
И аз това щях да кажа, участва ли активно, няма как да е свободен електрон, ще му завъртят някоя интрига.

П.П. Моски, съгласна съм, дадоха му домашно стабилно 😁, както и останалите колеги на служебен фронт, ама друго си е една любов да му свие перките. 😉

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 23:19 от Вαнилия ~🌸~

# 524
Всъщност, интересно ми е как Христина разказва историите. Малката гад с времето ставаше все по-нагъл и нагъл и всички си мечтаехме да си го получи, да падне от високо, да му свият перките и каквото още се сетихте. А реално нещото, което го накара да се промени, да прояви човечност и емпатия, беше чуждата болка. Цял сезон се бори с Огнянова и я дразнеше по всички възможни начини, пренебрегваше я като шеф и наглееше, а на Марио имаше всички шансове да си отмъсти за тупаниците. Вместо това обаче той даде всичко от себе си да му помогне да разбере истината и да намери покой. На мен ми харесва, че не вървим по схемата око за око, зъб за зъб.

Общи условия

Активация на акаунт