Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 123
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Направо не е истина какво е на първо място, че и първата тройка. Леко съм разочарована, но както и да е. Хляб и зрелища, пандемия е все пак.

Пандемията се казва "масово оглупяване" и тя не е от вчера. Затова се гледат на първо място такива малоумни предавания и сериали.

# 646
  • София
Кое е на 1во място?

# 647
  • София
Като две капки вода.

# 648
  • Разпиляна във въображението
Тeoдoрa Кулeвa се връщала на екран. Да не би да се вземат с Гринч?

# 649
Оо, не. Да дойде някоя друга за него. Smiling Imp

# 650
От къде е тази информация?
Малко странно предвид, че току що роди и веднага да започне да снима. Бях останала с впечатлението, че се установи в Англия за постоянно и заряза актьорството.
Хич не ми хареса нито тя като актриса, нито образът на Албена.

Иначе, не я виждам с Пудела, много е флегматична за него.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 15:45 от Вαнилия ~🌸~

# 651
  • Разпиляна във въображението
Във фейсбук групата на сериала бяха дали линк. Съпругът й бил останал без работа, прибрали се тук. В началото щяла да снима по-малко, заради бебето. Нищо не е потвърдено де. Ще го приемем за клюка.

# 652
Инфото идва от една много зле написана статия. Мисля си, че са измислици на някой без работа😁

# 653
Въпросът е дали на Гринчи ще му назначат нов шеф или Огнянова ще си работи с корема. Очаквам да започнат да развиват образа му на арогантен лекар и плейбой и в края на сезона да падне в капана на някоя жена. Може и тайно да е влюбен в Зорница и да си га изкарва на другите жени, докато си намери майстора.
Мазови ги виждам като вечно караше се и после сдобряващи се с див сеск.
Пешко ще се влюби в Поли и после ще се появи Галя да го скапе.
Нора ще си намери друг. Борис се гаври с нея и тя не трябва да се надява на нищо.
На Наков не знам какво ще му измислят, но е добър актьор и трявна да има силно участие в сериала. Може да се прежалят със сестрата гей и да си направят едно бебе. Той ще бъде добър баща, а тя вероятно, както всяка жена би искала да е майка.
Пенев ще е в центъра на екшъна. Жена му и Девора ще се бият за него и той ще ги отреже и двете и ще подгони Кунка. На нея могат да и измислят някоя мимолетна връзка, която да го побърка и накара да разбере, че само от нея има нужда.

# 654
Аз глася за Наков някое хубаво докторче-офталмолог, да му помага. Нали Център за Трансплантации ще правят😝
Сестра не би му подхождала.😁

# 655
  • София
Кулева не става. Лоша актриса, а героинята и е рядко дразнещо същество.

# 656
Това за Теодора си е поредната измислица, особено пък след като е отскоро майка.

Зорница ще си работи до последно с корема и периодично ще има някакво безпокойство за бебето, а Хаджихристев ще продължава да си е нарцис към повечето там, не искам да отива към добрата страна, харесвам си го в режим Гринч Grinning
Нора ще продължи с напъните за Тасев, едва ли ще се откаже от него.
Кая се  надявам да й порасне гръбнак отново.
Пенев ще е на пангара с три жени в болницата. Юлия може след като се върне и да не го иска вече и да останат само бившата съпруга и Кунка, ама и те са достатъчни да го побъркат Grinning

# 657
Пеньо и той от статист мина към главните. Да видим кой ще изхвърчи щом той излиза на преден план.

# 658
  • София
Аз си мисля, че Пенев ще е на преден план толкова колкото беше и в този сезон. На този образ не му отиват сериозни драми, освен ако не го прекроят до неузнаваемост.
Много се надявам да не ни тормозят с Петмезов и Мирослава. Може би те са ми най-нелепата двойка. Нека всеки да си хваща пътя и там да е историята им - той да се помирява с Наков, а тя - с някой нов.
На мен ни е интересно какви нови образи ще вкарат или ще разчитат само на старите. И се чудя как ще задържат Цвети в болницата.

# 659
Предвид това, което се коментира за Нова, малко ме съмнява да заложат на нови лица. Дори ми изглежда по-вероятно да махнат някой от сегашните с цел да свият бюджета.
Затова и ми стана странно за Кулева, да върнат точно нея в този момент, при положение, че не беше харесван образ и е с новородено, но открих въпросната статия и също смятам, че е измислица.

Общи условия

Активация на акаунт