Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 164
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Кърджали
Харесаха ми Яна (нея до сега не я бях гледала в интервю) и Алек. Симпатична двойка са

# 526
  • София
И аз харесвам Яна Титова - фин и интелигентен човек. Като режисьор се справя повече от добре.

Хх беше вкаран да се върти около Зорница. Реално 90% от сцените му  бяха с нея. Ако ще го държат и следващия сезон ще трябва да му измислят отделна история, извън тази на Марио и Зорница - дали любов, дали някако кариерно развитие. А може и да остане да си гравитира около останалите, но тогава ще е по-скоро епизодичен герой.
Иначе Хх си получи уроците и не съм съвсен съгласна, че се осъзна заради чуждата болка. По скоро беше комплексно. Първо видя, че има лекари в болницата, на които им стиска, а не са страхливци, после удариха по егото му и в пряк и в преносен смисъл. Уплаши се и от клюките за Зорница и от побеснелия Ковачев. И накрая дойде осъзнаването, че Марио и Зорница са "луди" и че в живота има неща и хора, които са далеч по-важни от това да си винаги на върха.

# 527
Интересно как всеки герой, завъртял се покрай Великата Двойка и Чудото, което всички като Второ пришествие, са създадени в този сериал, не за да имат самостоятелен живот, ами за да допълват Великата двойка и предстоящото Чудо 😁
Как всеки от тях минава през своя велик катарзис, само, по този начин, да хвърли допълнителна светлина върху Великите двама, заради които съществува този сериал и се крепи вече 9 сезона😁

# 528
  • София
Хъмбъл, не ти приляга да се заяждаш на дребно с подобни злобни коментари.

# 529
Всичко друго, но не и злобно😁

# 530
Напротив, много на място си го казва, даже Хъмбъл, и я/го подкрепям напълно.

# 531
  • София
Ми разяснете ми каква беше историята на Хх, извън тази на Зорница, щото на мен не ми стана ясно.
А дали е злобно или не - хайде, хайде Wink

# 532
Моски, + Hands Plus1 за мнението ти по-горе.

Хъмбъл, като цяло всеки герой е създаден заради друг. Зорница бе създадена за Банков, ама там се разнебитиха нещата. Задържаха я като герой, когато той си тръгна и създадоха Марио за нея. След това пък в 8 сезон, Нора бе създадена първоначално за гадже на Ковачев и след това за Тасев. Наков също бе създаден заради Петмезов. Хаджихристев пък бе 99% в историята на Зорница. Но всички герои по свой начин намират своето място и вече не са просто създадени за историята на един кой си.

# 533
Днес Иван Юруков (Табаков) има рожден ден Grinning

# 534
Петмезов беше създаден заради Наков.(идеята да се окаже гей)
За да се прокара тази идея, и за да може да се появи героят на Свежен Младенов, вече като самостоятелен образ, в новия сезон.

# 535
Предвид, че Наков се появи в края на сезона, а Петмезов беше разгърнат преди това, изпитвам известни съмнения относно това, че първият е създаден заради втория, а не обратното.
Колкото до великата двойка, ами не, не всички са създадени около тях, но специално Хаджихристев беше. Самият факт, че 99.9% от сцените му бяха с единия от двамата, е достатъчно красноречив. Абсолютно съм убедена, че в следващия сезон персонажът му ще заживее свой собствен живот и ще има своя история, но в изминалия сезон фактите са такива, няма какво да се възпалявате Grinning

# 536
  • София
Именно, Майче, всеки е създаден заради някой друг. Едни с това приключват участие и не им развиват образите, другите - обратно, създават им отделни истории. Та не виждам защо това е повод за заяждане.
В следващия сезон на Хх трябва да му измислят нещо, а не да е закрепен за Зорница. Така направиха с Нора. Същото е и с Цвети и Кари, тях ги създадоха за да са около Христо и Кая. В случая обаче очаквам  "откачената" да е Кая - за нея ще е "новата" история.

В сериала няма самостоятелни образи, никой не е сам за себе си, освен епизодичните такива. Всеки с някаква централна история е обвързан с още няколко герои - един, двама....

# 537
Той и Захариев е създаден, за да установи, че Зорница е бременна(казвам го без грам злоба) 🤣
Доуточних, идеята, Петмезов да се окаже гей, е създадена, за да се появи Наков.

# 538
Е по силата на каква логика откриваме, че Петмезов е създаден гей, за да се появи Наков? Че то съвсем спокойно можем да твърдим, че Петмезов е създаден гей, за да му е трудна връзката с Мирослава.
А за Захариев не си права, обратното е. Зорница е създадена, за да може Захариев да установи бременността ѝ.
Специално за нея съм напълно съгласна с Майчето. Нейният образ беше създаден само и единствено, за да се завърти някоя докторка около новопостъпилия директор. Тя си беше част от историята на Банков, едва  когато той си тръгна, започна да развива своя собствена.

# 539
  • Разпиляна във въображението
Само основните герои в историята от началото са създадени сами за себе си. Останалите се намъкнаха след това навързани.

Общи условия

Активация на акаунт