Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 127
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Какво се коментира за Нова?
Аз напоследък гледам единствено детския сериал по БНТ и съм пропуснала клюките. 😷

# 661
Ще е хубаво да се помирят, но първо и те трябва да минат през Тяхната голяма драма. Да видим Батко Наков как, най-хубаво, може да страда😁 А за десерт Мирослава ще ги дари с едно малко Чудо, което ще кръстят Асен😁😝🤣

# 662
Че правят яко съкращение на служителите и от септември доста неща ще са орязани, предполагам това се отнася и за сериала, ако наистина е така.

# 663
  • София
Благодаря, Ванилия.
Странни са ми тези рокади в двете големи частни телевизии. Първо БТВ направиха страшен гаф като спряха успешните си предавания, сега явно и Нова вървят по техните стъпки. Само че "маймуни с трици не се ловят" и ако залагат на стари предавания трудно ще върнат зрителите пред екрана или поне една немалка част от тях. Далновидните, във времена като тези са агресивни, а не страхливи, но явно на нашите силите им стигат да се задържат  само с "кост сейвинг". Дано не осакатят и последните предавания, които ставаха за гледане, да не говорим, че с тази стагнация трудно ще рискуват напълно с нови и различни формати.

# 664
Интервютата на Неда и Филип
Едва ли ще отрежат бюджета(ако ще го правят) чак толкова, че да е проблем да имат поне един млад актьор. Ще посъкратят да кажем с 10 епизода и ще спестят пари, ако пък чак толкова трябва Grinning

# 665
Гледах я при Мондьо. Говореше за някаква любов приключила преди пет години и още плачеше. Нещо баш, баш не ми е много на център.

# 666
Гледах я при Мондьо. Говореше за някаква любов приключила преди пет години и още плачеше. Нещо баш, баш не ми е много на център.
😏и на мен

# 667
Ми това явно й е силно неприятен спомен и затова така се вълнува, като говори по темата. Защо пък веднага трябва да се дават определения кой е на център и кой не?

# 668
  • София
Буков до 15 Юли щял да е на море Wink Явно тогава ще започнат снимките на сериала и явно Хх ще е едно от главните действащи лица, ако може да се съди по думите му, че след 15-ти щял да е много ангажиран  Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 17:17 от rosi_ta

# 669
Буков от 15 Юли щял да е на море Wink Явно тогава ще започнат снимките на сериала и явно Хх ще е едно от главните действащи лиц,а, ако може да се съди по думите му, че след 15-ти щял да е много ангжиран  Simple Smile
Мхм, явно по-често ще ми се иска да го шамаросвам Гринч Joy

# 670
Майче, важното е да не ни развалят хубавата гад, та да ни се иска да шамаросваме сценаристите Joy

# 671
  • София
Филип Буков е симпатяга Kissing Heart На бТВ са им по-читави интервютата. Дано не се потроши през лятото, че урологията утече... Joy

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 00:09 от almadji

# 672
Филип Боков е друг. И не е от най симпатичните.

# 673
Joy Дано има повече сцени Хаджито и да не гледаме вече Карамаза как се натиска и пъшка с флегмата.
И аз гледах Филип и Неда. Сега ми е интересно кой е тоя актьор, който наранил момичето?
Ама тя и в живота е като Кая милата.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 01:04 от ~Carolina~

# 674
Майче, важното е да не ни развалят хубавата гад, та да ни се иска да шамаросваме сценаристите Joy
Точно, да има поводи да ми се иска да го шамаря Joy зтаова и не ща да го залюбват, че ще развалят работата.

Каролина, като каза да се натискат, много смешно ми стана, като се награбиха Цвети и Христо, тя ниска, той - висок и комбинацията бе доста забавна,  защото той беше доста приклекнал и хич не бе секси Joy

Общи условия

Активация на акаунт