На море в България 2020 г.! - 3

• 46 689
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Брррр - кой ще се топне във вода 21 градуса? Аз не бих могла.
Отдавна съм се убедила, че повечето от собствениците на хотели по нашето море основно перат пари, особено на големите вериги. Цялото ни Черноморие се управлява от мутри. Много са малко хотелите, в които се интересуват как се чувстват гостите в действителност. Това са малки семейни хотелчета, на които собствениците си седят в тях и ги управляват. Останалите просто ти казват в очите "Кат' ни та кефи - ни идвай!" Миналата година го изпитах от първо лице в Томас Резиденс.
Споделете и разкажете в детайли, ако ви се занимава. темата е информативна, а критиките към българското Мутроморие не бива и не трябва да бъдат спестявани.

# 331
  • София
Брррр - кой ще се топне във вода 21 градуса? Аз не бих могла.
Отдавна съм се убедила, че повечето от собствениците на хотели по нашето море основно перат пари, особено на големите вериги. Цялото ни Черноморие се управлява от мутри. Много са малко хотелите, в които се интересуват как се чувстват гостите в действителност. Това са малки семейни хотелчета, на които собствениците си седят в тях и ги управляват. Останалите просто ти казват в очите "Кат' ни та кефи - ни идвай!" Миналата година го изпитах от първо лице в Томас Резиденс.
Споделете и разкажете в детайли, ако ви се занимава. темата е информативна, а критиките към българското Мутроморие не бива и не трябва да бъдат спестявани.
О, няма нужда, аз съм споделяла назад и в темата за хотела, на хората ще им писне да слушат. Но като говорим за вълка, какво ми се случи преди малко да се смея ли, чудя се... Бях написала в една от страниците на Томас Резиденс, че не го препоръчвам и сложих 1 звезда. И сега ме нападнаха, предполагам от управата. Някакъв Иван някой си (снимката му е с басейна на Томас Резиденс) да ми се обяснява, че като не ми харесвало там, да бягам към Турция, счупила съм била глупомера и т.н. Ей, много са зле от тоя хотел, не съм вярвала, че толкова прости хора може да съществуват! Като клиент имам право на мнение и нямат право да ме обиждат! И ако продължават, ще продължавам да ги споменавам по форумите!

# 332
  • Dope Reach
Извинявам се, ако е коментирано вече, но има ли отзиви за тези бунгала и плажът пред тях? Simple Smile

http://dreamviewbg.com/bg/

# 333
  • В.Търново
Извинявам се, ако е коментирано вече, но има ли отзиви за тези бунгала и плажът пред тях? Simple Smile

За първи път чувам за тези бунгала, не са лоши, но мисля че е висока цената, а отдолу не се вижда плаж.

# 334
  • Сф
Ау, някой ако е бил преди в тоя къмпинг Луна, да каже.По описание- на 3км от Бяла и на 1,5 от Обзор, значи в нищото.Това първо.Второ, в Бяла плажа е отврат.В Обзор също вее и е дълбоко на места и често бурно, та ще трябва да е някакъв непознат оазис, че да се запътя към тия бунгала..и цените един път.
Била съм и преди Обзор на детски лагери и там не беше много ок плажа.Сега какво има и там..и бунгала имаше преди.
Чукнете плаж къмпинг Луна..
309 метра видях и снимка една, изглежда ми дълбоко, сянка има май, то и в Бяла така..аз съм по южните ширини и плиткото. Simple Smile
Като бяхме в Бяла , хазяите казваха да ходим в Обзор на плаж ако не ни харесва.Абе , мани..аз съм ги задраскала тия ширини.Включая на бунгала на Камчия бяхме тогава, снимките се разминаваха..имаше и по- свестни бунгала на някакъв завод..един дивоч, не ми харесва. И пълно със селяния и озвучаване вечер..чалга разбира се .може да не е навсякъде така, но вече съм наплашена.пу- пу

# 335

Тези бунгала, вече от няколоко места ми искачат. Нямам идея къде са, но плажа на Бяла е кофти от всякъде. На Обзор не виждам къде може да са, защото на мястото на старият къмпинг Луна сега се намира хотел Сол Луна Бей.
Освен да са някъде в края на плажа на Обзор, посока Бяла, но там е само скали и има един пристан за лодки.
И златни да са не бих ги посетила. Може да попитате по-запознатите в темите за бунгала. Има няколко такива във форума.

Яна Кирилова 669451, чудно място, но да не е във Варна ако може.

# 336
  • Dope Reach
Ето къде се намират. Моя позната днес ми каза, че са ходили на плажа и ужасно много й е харесал. Но за самите бунгала не знаеше, само за деня са ходили там.

# 337

Аз съм ги разглеждала, даже бях писала и пускала снимки в някоя от темите. Не съм отсядала обаче.
Новите бунгала са много хубави, но скъпи. Старите са евтини, но много соц.
Мястото е разкошно, със страхотна панорама. Има малко заведение, където предлагат най-вкусните панирани калмари, които сме яли досега, както и мидите им не са за пропускане.
Има възможност за платен плаж и за безплатна зона – кой каквото го влече. Или вдясно на плажа пред „Сол Луна“, или вляво, където пак има симпатично заведение с чадъри, люлки... и безплатна зона. Не съм ги ползвала, само ги разгледах, но ми харесаха.

Точно до „Сол Луна“ са, горе на високото. Заведението и рецепцията са точно зад аквапарка.

# 338
Тези бунгала се намират на север от хотел Сол Луна бей. Северният край на плажа на Обзор. На някои снимки се вижда част от хотела и пързалката на аквапарка. Мястото е чудесно. Борова гора, морска гледка и хубав плаж. Наблизо са Сънрайз Блу Меджик и Сънрайз ол суитс. Наистина самият Обзор е далечко за разходка.
П.П.  Писали сме едновременно.

# 339
  • Dope Reach
190 лв. са за 6 човека, има и бунгала за 4 човека - 130 лв. Идва средно по 30-32 лв. на човек за нощувка, което си е повече от прилично. За новите бунгала говоря. Вътре изглеждат много добре. Може и да се опитаме да резервираме за юли/август. Благодаря за мненията! Simple Smile

# 340
За 4 човека – да. Но за 2-ма идва скъпо само едното спане.
За горе-долу същите пари може да се почива в същия град, пак на първа линия, но с включени закуска, обяд и вечеря. Плюс безплатни чадъри и шезлонги.

# 341
  • Dope Reach
Ние сме насочени към по-дивите места, не ни е толкова приятно сред хората, та търсим нещо по-встрани. За двама е по-скъпо, но неслучайно бунгалата са предвидени за повече хора.

# 342
E за колко повече хора са бунгалата с един санитарен възел и преходен хол и спалня? Ако е семейство добре, но за четирима компания е малко кофти това разпределение, така че за двама е добре, за повече е компромис.

# 343
  • Dope Reach
Ами, ако условията са тип палатка, според мен е по-неудобно. По тази логика има хора, които са окей с една баня/тоалетна, особено семейства. Вероятно е удобно за ваканция с приятели, които имат деца или пък студенти. Обикновено това да се дистанцираш, за да извършиш тези си нужди, означава да си платиш повече.

За мен по-важен е плажът, все пак там ще прекарваме по-голямата част от времето, бунгалото е за спане и кратка почивка. Не ни е близо, иначе бихме минали да проверим дали ни устройва.

# 344
За семейство са скъпи,ние както сме 2 +4 деца,иначе и аз ги загледах,но факт е,че няма как да са луксозни или поне добре поддържани и да са без пари .То и в апартамент в хотел да отидем,все ок.тая цена ще е.Въпреки че миналата година за 190 лв на ден бяхме ол инклузив в Сънрайза в Обзор.Т.е.190 лв и отделно храна ще е тук,но бих се прежалила,само ако съм сигурна,че бунгалото ми е преди самия плаж, вечер си пия питието и гледам плискащите се вълни😜

Общи условия

Активация на акаунт