На море в България 2020 г.! - 3

• 46 673
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
На южното черноморие става ли за къпане?
След 2 седмици сме на Арапя, а гледам данни от последните 7г, и тази температурите най-ниски.

# 361
На южното черноморие става ли за къпане?
След 2 седмици сме на Арапя, а гледам данни от последните 7г, и тази температурите най-ниски.

Към текущия момент -не (освен ако не ползвате неопрен Simple Smile )
Ако пече тези 2 седмици, вероятно вече ще става..

# 362
  • В.Търново
Мисля, че Фламинго имаха период, в който предлагаха ол инклузив, но за да върлува диария между персонала дълго време, ако е било и без температура предполагам, че е било бактериална, а не вирусна инфекция. Най-вероятно от недобре почистено работно място и от там се е разнесло по повурхностите, храните, по персонала. В ресторантите и кухните трябва здрава хигиена, котлони, печки, хладилници да са безупречно чисти. Ако и персонала не си е мил ръцете преди да започне работа... Явно управата е била зле тогава, за да се допусне това.

# 363
  • София
Ние последните години почиваме все на ол инклузив. Никъде не сме се подрисквали Stuck Out Tongue Winking Eye и не сме повръщали. Единственото, което спазваме, е да пием минерална бутилирана вода. Случвало се е готвачът/ите да не са много успешни и храната да не е толкова вкусна, както и да ползват по-нискокачествени храни - замразени по-евтини риби примерно, масло с растителни мазнини и от сорта.

# 364
И аз съм с две ръце за ол инклузива. Смятам че така е по- безопасно от разните му там капанчета и кръчмички. А на децата от морето и постоянното търчане така им се отваря апетита, че са нон- стоп гладни.

# 365
Здравейте,аз се интересувам как може да си сигурен ,че като си запазил даден период от дни и си платил капаро,ще получиш вилата от снимките от обявата във Вила.бг?Има ли как да бъдем излъгани?

# 366
  • Sofia
Никъде няма гаранция за качеството на храната. Предимството на ОИ е, че без нерви и разправии, ако нещо не ти хареса можеш да си вземеш друго. Никъде не си застрахован от кофти храна и лоша хигиена. Не знам какво правят родните ни контролни органи, България е малка страна, не е толкова трудно да контролираш хигиената и качеството на храната, ако искаш де. Явно са на принципа, защо да се напъвам, като заплатата си тече. Затова ще ядем кофти храна приготвена в мизерни условия, както в големите ОИ хотели, така и в малките ресторантчета. Докато всеки е на принципа "ден година храни" и липсва контрол, така ще бъде.

# 367
Здравейте,аз се интересувам как може да си сигурен ,че като си запазил даден период от дни и си платил капаро,ще получиш вилата от снимките от обявата във Вила.бг?Има ли как да бъдем излъгани?
Предполагам че когато сте се уговаряли сте казали точно коя вила имате в предвид. Има хора, които това им е бизнес и имат повече от една която отдават под наем.

# 368
  • София
Заразените започнаха пак да се увеличават с всеки изминал ден. Мислите ли, че има повод за притеснение? Ако пак сложат КПП-та дали ще може да пътуваме към морето? Аз се бях успокоила, но днес са над 40 и леко почнах да се притеснявам.

# 369
То се видя че хората не могат да стоят затворени и изперкаха в собствените си домове, в компанията на собствените си семейства. Ако пак въведат ограниченията от преди, мисля че ще има бунт. Е, вижте в Турция какво стана като се опитаха да им наложат локдаун. Няма да има повече КПП-та.
 Остава въпросът дали ще се престрашим ние самите да идем на почивка. Аз, ако ходя изобщо, ще е накрая на сезона. Искам да видя как ще се организират нещата по морето. Спомням си, че имаше някакво предложение за настаняване през стая, но дали го приеха?

# 370
  • София
Е то не в стаите е проблем, а на местата, където се събират хората -ресторант, плаж. Някои мерки са ми леко неадекватни.
Ние не може да избираме, имаме предплатена резервация за 21 юли. На всичкото отгоре имаме още резервации - 2 дни преди и 2 дни след морето на хотелчета с басейни по пътя. Имаме и една през септември за Гърция.

# 371
  • Sofia
Притеснително си е. Ако не вземат адекватни мерки още по-притеснително ще стане. Да не забравяме, че от 15-ти юни ще започнат доставките на нискобюджетни туристи, всеки на когото в БГ му е евтино и се престраши да дойде, ще е добре дошъл! Понеже те са бедни, а ние богати за 2 години напред ще им субсидираме почивките. Нашата прекрасна министърка се интересува само от спасяването на собствената си кожа. Благодарение на нея станахме безлихвени кредитори на ТО, ТА и хотелиери за минимум 1,5 г. напред. Да незабравяме и ресторантьорите, най-сивия сектор получи своето, сметката ще я платим всички с по-високи данъци и осигуровки. Освен да й благодарим няма какво друго да направим...

# 372
  • София
Притеснително си е. Ако не вземат адекватни мерки още по-притеснително ще стане. Да не забравяме, че от 15-ти юни ще започнат доставките на нискобюджетни туристи, всеки на когото в БГ му е евтино и се престраши да дойде, ще е добре дошъл! Понеже те са бедни, а ние богати за 2 години напред ще им субсидираме почивките. Нашата прекрасна министърка се интересува само от спасяването на собствената си кожа. Благодарение на нея станахме безлихвени кредитори на ТО, ТА и хотелиери за минимум 1,5 г. напред. Да незабравяме и ресторантьорите, най-сивия сектор получи своето, сметката ще я платим всички с по-високи данъци и осигуровки. Освен да й благодарим няма какво друго да направим...
Всички недоволстват, а после на изборите пак ще гласуват за Тиквата и сие!

# 373
  • Sofia
Е чак такава овца не съм 😂

# 374
  • София
Ния явно ще изчакаме и ще вземем решение къде и как да почиваме малко преди самата почивка.

Общи условия

Активация на акаунт