На море в България 2020 г.! - 3

• 46 639
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Елза и Анна, много благодаря за мнението. Гледах го на Гугъл мапс, хареса ми, но все пак друго е от първа ръка. Simple Smile))))
Вие къде отсядате? Търся тип обзаведен апартамент, за да не зависим от ресторанти и заведения. Не, че не ми харесват, но аз съм от страхливите от вируса и предпочитам хигиена и дистанция.

# 436
  • В.Търново
Белла Виста са пуснали икономични стаи.

# 437
  • В.Търново
Бихте ли ми казали кой беше сайта на Александрия, не мога да го намеря. Белведере в Приморско в сайта на Визит е спрян от продажба.

# 438
ТОВА ли е? Кой идиот плясна хотела на това място.

# 439
Fatalina пишете абсурди. Персоналът за хотела се намира месеци преди сезона. Недостигът е огромен. Как мислите ,че ще го сменят при заразени туристи? Голяма част от хотелите изобщо няма да отворят.Имат разходи и търсят печалба. Изобщо не ги интересува безопасността и качественото меню. За пореден път се изумявам, за хъса за почивка, по време на пандемия. Огромни изисквания на ниски цени  и с отстъпки няма. С олинклузив не бих нахранила и домашния си любимец.
Водораслите и гларусите също ли са пасив?В басейните няма вълни.
Ох, хайде екологичните ти страсти  да се укротят малко. Много взе да ни даваш акъл, къде да ходим, без куче, с куче, къде на апратамент, но ако межо накрая на Варна, у вас може би. То не бяха плювки по застрояването, по мутрите и т.н. На мен пък ми е кеф да съм на брега в супер луксозен огромен хотел със всички ексти на ОИ и не искам да ми дават за пимер екотуризма и пътуването 3 дена с камили до някой белюден див плаж.Ако ще да е построен от най-голумият бандит в България.
Не ме еня дали хотелиерите ще си намерят или не персонал и дали ще отворят, Ако искат да отварят, ако не ще си почивам в собстветото ми студио на Сл. бряг или на вилата и пак ще съм си ок. И не, не е вряно, че ОИ навсякъде е буломачи, нехигиенично и т.н. Това може да го каже само човек, който няма опит в такъв тип почивка и който например е посетил един хотел и смята, че навсякъде е едно и също. И да, и водораслите и гларусите на мен са ми пасив и ги избягвам. Има си и ниски цени и пътници за всеки влак, така че не искам някой тук в темата, нон стоп да ми дава наклон как да почивам. Аз съм си намерила месата за почивка преди повече от 20 години.

# 440
  • София
За Синеморец мога да препоръчам Асти арт хотел - до плажа, апартаменти, на приземния етаж са с веранда, където може да се храните като си вземете храна от ресторанта. Два пъти съм била. Приятен е и семеен хотел Делта, само че той е до плаж Велека, ако сте с деца плаж Бутамята е по-подходящ.
Белла виста пускат икономични стаи поне от две години насам. На приземния етаж са, но не съм ги виждала отвътре.

# 441
  • Варна
Fatalina, познавам собственици.Разбира се, че летуващите за седмици сте по- запознати.😁Предполагам, че във " вип зоните" премахват водораслите и пясъка е прецизно селектиран. Сл.бряг не е място за автореклама.

# 442
Бихте ли ми казали кой беше сайта на Александрия, не мога да го намеря. Белведере в Приморско в сайта на Визит е спрян от продажба.
И на сайта на Александрия е спрян.
ето ти сайта: https://www.alexandriatravel.bg/alexandriaclubDOWN

виж следните предложения:
https://www.alexandriatravel.bg/bulgaria/nesebar/view?hid=303

https://visit.bg/hoteli/hotel-biju-ravda-1651/?gclid=Cj0KCQjww_f … 3pH0aAkS7EALw_wcB

https://visit.bg/hoteli/hotel-kosta-bulgara-chernomorec-2372/

https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-semeen-hotel-elvira-ravda-24799/

https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-uayt-rok-kasal-balchik-21847/

https://visit.bg/oferti-pochivki/uikend-grand-hotel-primorec-burgas-22027/

Пояснявам, че не съм ходила, но бих избрала да ги посетя.

# 443
  • Пловдив
За Синеморец мога да препоръчам Асти арт хотел - до плажа, апартаменти, на приземния етаж са с веранда, където може да се храните като си вземете храна от ресторанта. Два пъти съм била. Приятен е и семеен хотел Делта, само че той е до плаж Велека, ако сте с деца плаж Бутамята е по-подходящ.
Белла виста пускат икономични стаи поне от две години насам. На приземния етаж са, но не съм ги виждала отвътре.
за Синеморец...колко е до плажа? На картата не го дава точно пред него да има плаж.

# 444
Миналата година Бела Виста също пусна  икономични стаи и обсъждахме в темата. Говорих с управителя,който ме увери,че стаите са същите. Разликата е,че са на приземен етаж. Иначе като квадратура и обзавеждане са същите като другите.

# 445
Досега разглеждах семейни хотели в Синеморец - какви са ви впечатленията от плажа, селцето, околностите...?

Доста е спокойно , последно преди 2 години мисля че вече бяха почнали и по- големи хотели да строят , но е за предпочитане пред Созопол когато е фраш там , помня че е добре да се излезе за вечеря по - рано , може после да няма места веднага ,най - яко си е в бар "Кораба" , плажа на Велека е ок , имаше и един на другия край на селото , за деца на Велека  е добре , но внимателно с плуването , само с родител вътре , мисля че до едната спирка в началото на влизане има супермаркет , имаше и някъде надолу , аве не е  като да няма , красиво е , селска идилия , но зелена поляна с морето като дигнеш поглед е супер , ние бяхме в нещо си Casa Domingo ул. Рибарска 8279 Sinemorets  голям басейн вътре,имаше и хотелски стаи и като бунгала на едно , малко по- далееч от велека е , водата там е готина

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 20:52 от Instyle

# 446
  • София
Асти е на 5 мин. пеша до плажа.  Делта е точно до Велека, вижда се от терасите, но се слиза по една стръмна пътечка. Т.е. За двама възрастни ще е много приятно, но за хора с деца ще им трябва кола до Бутамята. Ресторантчета в селото мога да препоръчам Хоризонт, Скрития мъж, Нестинарка и ресторанта на Асти. На мен Синеморец ми харесва, в последните 10 г. 8 сме били там и две в Аркутино. Ако търсите спокойно място -това е вашето място.

# 447
  • София
Аз до скоро се чудех дали ще сколасаме юли да отидем до морето, но в почивните дни поразрових и установих, че не сме ходили в Поморие.
Спрях се на гранд хотел Поморие, НВ.
Направих и резервация даже от 1 юли, с безплатна анулация в случай на необходимост.
Някой ако има отзиви от миналата година, ще се радвам да сподели.

# 448
  • В.Търново

storm76, благодаря за предложенията!

# 449
Някой доволен от Примея бийч Царево?

Ако ви притеснява пандемията не е място, на което да сте сигурни. Имам в предвид от хигиенна гледна точка. Иначе като локация, гледка е супер. Храната или по скоро безплатната закуска не струва. Ресторанта също не ме кефи. Не е вкусно и сякаш предлагат стари храни. Плажът миналата година беше много мръсен и неподдържан и беше пълно с кучета. Направи ми впечатление, че се допускаха хора с кучета в апартаментите. Дни след това новите обитатели на същя апартамент бяха хора с бебе на 3 месеца и като знам как чистят се отвратих. Бани тоалетни текат отвън. Всички са с обратни наклони. Дори и Делукс апартамента беше с косми и пясък.....,..а уж изчистен. Много държа на хигиената и този хотел за мен е зачеркнат от списъка.....въпреки яката гледка.

Общи условия

Активация на акаунт