На море в България 2020 г.! - 3

• 45 912
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
10 страници с чесане на пръстите по клавиатурата и никой не се е разписал от самото море Simple Smile

# 496
  • София
10 страници с чесане на пръстите по клавиатурата и никой не се е разписал от самото море Simple Smile
Щото и почти никой няма, а който е там - надали постоянно ще пише тук Wink
Иначе, това от последните новини: https://btvnovinite.bg/bulgaria/samnenie-za-koronavirus-na-kamping-gradina.html

# 497
Ко? ... В тоя студ!?! Нье! Чакаме примоции докато се стопли времето ...

# 498
  • В.Търново
И в крайна сметка кой е къмпинга? Защо го крият? Може би, за да не си допровалят сезона. Grinning

# 499
Щото и почти никой няма, а който е там - надали постоянно ще пише тук Wink

Е глупости! Не четете Wink

И някой успя да ми урочаса слънцето - заваля и тук Sad

# 500
  • Варна
Болен от ковирус софиянец отишъл да се " лекува " на къмпинг " Градина". В момента е в интензивно отделение, със затруднено дишане. Няма съпътстващи заболявания.
Такъв ще е сезона, тип руска рулетка.

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 17:30 от Viviana91

# 501
  • София
Да се запиша в темата. За пръв път ще сме в последния момент, ако ходим някъде изобщо. Ходи ми се много, но усещам, че ще стягат пак мерките.

Мисля да се ориентираме към Поморие живот и здраве през юли, в апартамент с възможност да си приготвям храна и сама + хранене по заведения. Ядосах се на ол инклузива миналата година, децата нагъват само пържени картофи, а уж заради тях ходим на ОИ. Егати златните пържени картофи. Тази година - не ща ОИ, освен ако не си сменя мнението в последния момент. И

# 502

Вие бяхте единственият,който заяви,че няколко уикенда подред ще бъдете в различни морски хотели, та чакаме от Вас пресни отзиви Simple Smile

# 503
Да се запиша в темата. За пръв път ще сме в последния момент, ако ходим някъде изобщо. Ходи ми се много, но усещам, че ще стягат пак мерките.

Мисля да се ориентираме към Поморие живот и здраве през юли, в апартамент с възможност да си приготвям храна и сама + хранене по заведения. Ядосах се на ол инклузива миналата година, децата нагъват само пържени картофи, а уж заради тях ходим на ОИ. Егати златните пържени картофи. Тази година - не ща ОИ, освен ако не си сменя мнението в последния момент. И
Аз нямам малки деца, но имам същите съображения да избягвам ол инклузива от сега нататък.

# 504
  • София
MIlittana, кои са същите съображения, вашите? Simple Smile Simple Smile
Ние вкъщи не пържим нищо, камо ли картофи, затова ако децата (или самите ние) похапваме една седмица пет-шест пъти пържени картофи (или дори всяка вечеря/обяд)- не е голяма драма. Е, стига инклузива да не е само пържени картофи и хляб, де:) и да не са "гадно" пържени - в стара миризма, усеща се, знаете.

# 505
След третия ден вече ми се хапват само пържени картофи, не мога да погледна другите ястия, отделно не харесвам шум, тракане на чинии и вилици, детски глъч и плач, задух, опашки за напитки и основно - изсипване на недоизядена храна, сиреч помия пред погледите на хранещи се туристи. Това за мен не е качествено изхранване и не е почивка. Последните ми спомени са от Дюни, предпоследните от Албена, все четириздвездни хотели.

# 506
  • София
Не че не притеснява толкова, че ще ядат пържени картофи, въпроса е че, ако ще е така може да седнем на заведение, да им поръчаме едни картофки, а ние да се мъчим я с калмари, я с рибка. Ама нали уж на ОИ да им осигуря разнообразие, да могат да избират без да да поръчваме всичко от менюто.

Освен това и с предишния пост съм съгласна..... Тия опашки за храна, тази лудница, тракане, викане, направо ме измориха миналата година.

# 507
  • München, Deutschland
отделно не харесвам ... детски глъч и плач,
С уговорката, че съкращавам цитата за по-лесно четене, а не с цел да извъртя думите на Милитана, има ли на бг черноморие някъде adult only hotel? От много време търся и не откривам? Ако някой знае и планински такъв, нека го спомене с една дума, нищо, че е морска темата.

До определено ниво, бих била склонна да плащам повече, ако знам, че няма да има крещящи и риещи пясък малки деца в басейни и плажна ивица, засега обаче не откривам в Бг. Конкретно детски шум ме интересува, ресторанти, барове, партита и веселящи се възрастни хора не ми пречат, тъй като тези обикновено не са в диапазона 6-10 сутрин, когато аз лично искам тишина.

# 508
  • София
Сигурна съм че четох за такъв на Златни пясъци. Ще се опитам да го намеря.

Намерих го https://www.booking.com/hotel/bg/grifid-metropol.bg.html

# 509
adult only hotel...Ако някой знае и планински такъв, нека го спомене с една дума, нищо, че е морска темата...
http://www.hotel-stilyana.com/ В Девин е. Не сме го посещавали, случайно попаднах на него, като търсих настаняване в града. С добри отзиви е.

Общи условия

Активация на акаунт