На море в България 2020 г.! - 3

• 45 849
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • ВАРНА
Здравейте, ние сме във Варна от 18 юни за десетина дни. Искрено се надявам да успеем да плажуваме.

По-скоро ще моржувате до 20-ти юни.

Втора поредна година - 2019 и 2020 времето следи астрономическото лято и е топло лятно  точно от 21-22 юни до 21-22 септември в района!

Малко статистика за  лятото за   Зл.пясъци - Паша дере - Шкорпиловци
 14 юни -  15 юни 19.5  градуса морска вода  - 24 градуса на въздуха  11 до 16 часа -    след 18 часа 20 градуса

14-15 септември   23.7 градуса  морска вода  -  30 градуса 11 до 17 часа.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 12:49 от Варненец

# 601
Между Китен и Ахтопол има ли от къде да се купи прясна риба? Без краипътните сергии!
В тази част на годината има ли изобщо улов и какъв?

# 602
  • София
Цитат
Това е от Златни пясъци от днес пред Енканто

Че кой говори за златните!? Кой луд би отишъл на слънчака или златните тази година, ведно с всички от най-засегнатите държави в света! В България има чудесни курорти, различни от Албена, Златните и Слънчака.
Защо? Какво й е на Албена от изброените, да речем?

# 603
За Албена съм писала многократно, че ако не си преразгледат политиката на паркирането, няма да ми видят очите. Не плащам луди суми, за да си оставям колата на километри от хотела и да няма с какво да се придвижа до него, щото влакчето е на високосна година и се препълва. И тия зони, бариери, по-беден инклузив с всяка изминала година, влошено почистване и без коронавирус ме отказват.

# 604
Ако човек иска да е сред англичани, германци, французи, скандинавци, руснаци - с общо около 2 млн болни от коронавирус - няма нищо лошо в Албена. Аз също харесвам курорта, но тази година - няма и да помисля за там.

Цитат
колата на километри от хотела

Аз пък намирам това за най-положителното нещо.

# 605
Аз пък мисля, че самите държави няма да си пуснат тук курортисти, виждайки темповете на заразяване у нас и "мерките". Да не са луди да си внасят вируса от БГ

# 606
  • SF
Правителствата и щабовете ли няма да ги пуснат?
Тогава и нашите ще реагират спрямо техните.

# 607
Ако човек иска да е сред англичани, германци, французи, скандинавци, руснаци - с общо около 2 млн болни от коронавирус - няма нищо лошо в Албена. Аз също харесвам курорта, но тази година - няма и да помисля за там.

Цитат
колата на километри от хотела

Аз пък намирам това за най-положителното нещо.
Ми явно сме различни, не мога да ходя километри пеша, имам здравословен проблем, особено пък в жегата. И всички тези зони, карти, часови пояси ме напрягат безумно. Отделно, че ако си тарикат и си платиш 20 или колко там лв на ден може и на детската площадка и на тревната площ да оставиш колата си - имам снимки и пращах на
Албенци във връзка с обявената от тях екополитика. Просто те разчитат на туристи, дошли с автобуси и самолети, които по време на престоя си няма да напускат курорта. А ние обикаляме наоколо и разглеждаме. Не е моето място с една дума.

# 608
  • Пловдив
Резервирах в Белла Виста от 21.06., утре трябва да платя. Надявам се на хубава почивка..

И нашата почивка започва от 21 юни в Белла Виста- засичаме  се😀. Почти съм сигурна, че времето ще е хубаво. Ако водата стане 23 °  всичко ще е ок. За нас тази температура е напълно достатъчна. Може би и хотелът няма да е така пълен и ще имаме и едно спокойно пребиваване.🌞

Сигурна съм , че времето ще е хубаво и почивката ни ще е супер!Може да се запознаем!:smile:

С удоволствие!😀 Нашето момиченце тъкмо си търси компания за игра.⛱

# 609
На мен все още не ми е ясно какво ще става, ако в хотела има болен, турист или персонал, от коронавирус?
Вече го коментирахме.Оставате в хотела под карантина и си поемате разходите.
Благодаря за отговора. Уж ви чета редовно, как съм го пропуснала!

Коментирано беше и , че това е за чужденците . Българите ще си караме карантината вкъщи .
Кое е вярното не знам .

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 08:26 от Ел_Си

# 610
На мен все още не ми е ясно какво ще става, ако в хотела има болен, турист или персонал, от коронавирус?
Вече го коментирахме.Оставате в хотела под карантина и си поемате разходите.
Благодаря за отговора. Уж ви чета редовно, как съм го пропуснала!
Ето я най-актуалната официална информация в сила от 01.06.2020 г. относно мерките в местата за настаняване. http://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/covid-19/ukazaniya … e-i-zavedeniya-za
А това пък е декларацията за пътуване. http://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/covid-19/deklaraci … -na-sobstven-risk

# 611
# 612
Някой знае ли дали е надежна фирма "Bulgariaholidays"? Те ми дават доста добра оферта сравнено с други по- популярни фирми.

# 613
Тук какво се очаква, да благодарим за рекламата ли?

Желязно ветрило, "Bulgariaholidays, основно продават и отдават апартаменти под наем. Преди доста години ги ползвах за резервация на апартаменти в Обзор и не бях доволна от това, което видях на място като пристигнах. "Bulgariaholidays.

# 614
Ние резервирахме за Марина Холидей,Поморие от 23.08.Както тук ме посъветваха искахме апартамент с изглед към басейна.За 2 възрастни и 2 деца на база ОИ ще ни струва 750 за 5 нощувки.

Общи условия

Активация на акаунт