На море в България 2020 г.! - 3

• 45 846
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • В.Търново

Iseto6, сигурно ще може, но къде да ги търсим тези мнения в темите назад.

# 586
На мен все още не ми е ясно какво ще става, ако в хотела има болен, турист или персонал, от коронавирус? Слагат те под карантина за 14 дни ли? Или си довършваш почивката и си се прибираш по живо по здраво?
Вече го коментирахме.Оставате в хотела под карантина и си поемате разходите.

Не, не, няма такова нещо.
Никой хотел няма да иска да държи някой под карантина 14 дни.

Поне не и за българи.
Извозване до най-близкото инфекциозно и от там лечение в болница или домсшно (за лек случай).

Ако изобщо има коронка.
Рзи според мен преценят човека и акп е будала - корона, ако е някой по в час - отрицателен.

# 587
  • В.Търново

Това е от Златни пясъци от днес пред Енканто. Златни пясъци са пусти, няма туристи, много хотели все още не работят. Снимката е на приятелка. Много е доволна от хотела, къпали са се и в морето. Вътрешния басейн е топъл.

# 588
  • в града на младостта
Здравейте,.... Още края на януари месец направих резервация за Аркутино фемили ризорт, за трима възрастни, тъй като детето е на 15г., сумата е 1040лв.,за 6 нощувки.... От 7.09. От години ходим на море септември и е супер. Влюбена съм в септемврийското 🌊 ⛱️ море ❤️

# 589
  • Пловдив
Резервирах в Белла Виста от 21.06., утре трябва да платя. Надявам се на хубава почивка..

И нашата почивка започва от 21 юни в Белла Виста- засичаме  се😀. Почти съм сигурна, че времето ще е хубаво. Ако водата стане 23 °  всичко ще е ок. За нас тази температура е напълно достатъчна. Може би и хотелът няма да е така пълен и ще имаме  едно спокойно пребиваване.🌞

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 14:54 от meg_n

# 590
На мен все още не ми е ясно какво ще става, ако в хотела има болен, турист или персонал, от коронавирус?
Вече го коментирахме.Оставате в хотела под карантина и си поемате разходите.
Благодаря за отговора. Уж ви чета редовно, как съм го пропуснала!

# 591
  • SF
Много зависи от това кой как обича да му минава ваканцията. Ако отива на почивка, предпочита да лежи на плажа, да съзерцава, да снима, да не прави жесток стресиращ тен, даже да се пази от почерняване - вероятно септември, с лек ветрец, с лек дъждец, с по-късите си дни и по-малкото хора заради студентите и учениците, си е неговото време.
Който ходи на море заради купона, и търси да му е пъстро и пълно и успява да  стигне до плажа в 16.00 часа, вероятно края на юли, началото на август е неговият сезон с плажните партита и коктейли до зори.

# 592
  • софия
Резервирах в Белла Виста от 21.06., утре трябва да платя. Надявам се на хубава почивка..

И нашата почивка започва от 21 юни в Белла Виста- засичаме  се😀. Почти съм сигурна, че времето ще е хубаво. Ако водата стане 23 °  всичко ще е ок. За нас тази температура е напълно достатъчна. Може би и хотелът няма да е така пълен и ще имаме и едно спокойно пребиваване.🌞

Сигурна съм , че времето ще е хубаво и почивката ни ще е супер!Може да се запознаем!:smile:

# 593
  • Sofia

Iseto6, сигурно ще може, но къде да ги търсим тези мнения в темите назад.
Ако може да се направи няма да е нужно да се търсят мненията назад в темите. Ако всеки от пишещите тук ти изпрати личния си пост с отзива, който е написал и той може да се добави, ще е супер. 😀 Нищо не разбирам от създаване на теми и прочие. Гаранция е много труд и иска свободно време, но крайният резултат би бил много полезен. Simple Smile Другият вариант е да се направи същото, но с новите ни отзиви, лятото тепърва започва. 😀 Съжалявам, че давам идеи без ни най-малка представа, как да се осъществят, но толкова са ми възможностите. 😏 Ако някой е по-наясно и мислите, че би било от полза, нека помогне. Simple Smile

# 594
Току що се прибираме от плаж - водата във Варна е ок. 20 градуса, пълно е с деца.
Всеки ден преди обед сме на плаж.

# 595
Цитат
Това е от Златни пясъци от днес пред Енканто

Че кой говори за златните!? Кой луд би отишъл на слънчака или златните тази година, ведно с всички от най-засегнатите държави в света! В България има чудесни курорти, различни от Албена, Златните и Слънчака.

# 596
  • Варна

Това е от Златни пясъци от днес пред Енканто. Златни пясъци са пусти, няма туристи, много хотели все още не работят. Снимката е на приятелка. Много е доволна от хотела, къпали са се и в морето. Вътрешния басейн е топъл.
Бялата сграда, в ляво от Пиратския бар е пречиствателната станция.
Мисля, че за къпане на малки деца е важна информация.

# 597

Еми наколко пъти ви качвах тук в темата указанията на МТ. Следете сайта на МТ,там се качва актуалната информация с указания и мерки за хотели и ресторанти, плажни ивици и т.н.

Аз на МТ дори им писах на имейла, който са дали за всякакви въпроси във връзка с коронавируса. Това средата на май. Още не са ми отговорили 😄
Предпочитам бг мама. Тук отговорите са моментални и изчерпателни. Дори и да има противоречиви мнения, пак е по- добре от никаква информация.

# 598
  • Варна
Току що се прибираме от плаж - водата във Варна е ок. 20 градуса, пълно е с деца.
Всеки ден преди обед сме на плаж.
Еmma, в момента вали, нали?😎

# 599
  • There I was on a July morning
И нашата почивка започва от 21 юни в Белла Виста- засичаме  се😀.
Пожелавам ви приятно изкарване и слънчево време! Nature Sunny
Само допреди 3 месеца бях склонна да потретим в този хотел, но сега май ще пропуснем, предвид ситуацията с коронавируса и формулата ОИ, която предлага.
Въпреки това, ще очаквам с интерес ваши отзиви относно хигиената, организацията около настаняването, изхранването и анимацията.

Общи условия

Активация на акаунт