На море в България 2020 г.! - 3

• 45 825
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Ние резервирахме за Марина Холидей,Поморие от 23.08.Както тук ме посъветваха искахме апартамент с изглед към басейна.За 2 възрастни и 2 деца на база ОИ ще ни струва 750 за 5 нощувки.

Може ли линк към хотела?

# 631
Такива дъждове до средата на Юни не помня от доста години да е имало. Но пък по морето все още е пусто и е много приятно.
Водата става сравнена с края на Май, но не е за зиморничави .

# 632
Ние резервирахме за Марина Холидей,Поморие от 23.08.Както тук ме посъветваха искахме апартамент с изглед към басейна.За 2 възрастни и 2 деца на база ОИ ще ни струва 750 за 5 нощувки.

Може ли линк към хотела?

https://www.marinaholidayclub.com/index.php?lang=bg&page=%D0 … lusive-family-fun

# 633
И на мен от Bulgariaholidays ми предложиха добра оферта и искат капаро до края на месеца. Чудя се още дали да резервирам, но ми казаха,че ако заради вируса има  усложнение и затваряне на хотела и т.м. уж връщали капарото.

# 634
  • Sofia
Момичета и момчета трябва ми помощ, търся семеен хотел, или студио, близо до хубав плаж (без Поморие и Приморско) за двама за 6 нощувки, от 01.07.20 г. За предпочитане около Бургас и на юг от него. Равда и Влас също стават. Ще се радвам да помогнете. 😀 Бюджет, около 500-550 лв, общо. Децата ме сюрпризираха и аз, като добра Мама търся, какво да правя😀

# 635
  • Sofia
Отказах резервация в Сънрайз в Обзор от 03.07., след разговори с хотела и Визит. Бяха категорични, че имат много НЕАНУЛИРАНИ резервации от скандинавски държави, UK и руснаци. По никакъв начин не могат да гарантират разделение на българи и чужденци, даже ме обвиниха в дискриминация.  Не мога да рискувам в голям хотел с предлаган ALL. Обмислям как да използвам ваучер от Визит за това лято, на място без чужденци и без инклузив, но да е на българско море.

# 636
  • Sofia
Споделям първите впечатления на приятелката ми от Белла виста, това й е първо посещение в хотела:
1. Времето - слънчево, късния следобед преваляло за кратко.
2. Водата - на влизане  е хладно, после става приятно и не ти се излиза.
3. Плаж - каза, че не й е харесал, защото бил стръмен брега, чадъри и шезлонги по 2.50 лв. Свободна зона бол, там не било толкова стръмно. На плажа имало бар, който не е към хотела.
4. Стая - голяма с просторна тераса и нови мебели, харесала й е, за базата, мнението е, че била поостаряла.
5. Двата външни басейна са работели, вътрешният не и нямало да работи тази година.
Като цяло е доволна, сега чакам отзиви за храна и обслужване. 😀
До края на седмицата ще е там, ако се сетите за още нещо, ще питам. 😀

# 637
  • софия
Споделям първите впечатления на приятелката ми от Белла виста, това й е първо посещение в хотела:
1. Времето - слънчево, късния следобед преваляло за кратко.
2. Водата - на влизане  е хладно, после става приятно и не ти се излиза.
3. Плаж - каза, че не й е харесал, защото бил стръмен брега, чадъри и шезлонги по 2.50 лв. Свободна зона бол, там не било толкова стръмно. На плажа имало бар, който не е към хотела.
4. Стая - голяма с просторна тераса и нови мебели, харесала й е, за базата, мнението е, че била поостаряла.
5. Двата външни басейна са работели, вътрешният не и нямало да работи тази година.
Като цяло е доволна, сега чакам отзиви за храна и обслужване. 😀
До края на седмицата ще е там, ако се сетите за още нещо, ще питам. 😀

Това е много ценно за мен! Чакам мнение за храната и обслужването! Благодаря!

# 638
  • В.Търново
Бях пуснала снимка от плажа пред Енканто в Златните.Моята приятелка са се разходили и ходили до пречиствателната. Охраната казал, че е след ремонт, подобрения, чакали ББ да дойде да среже лентата.
За почистването в Енканто и дезинфекцията каза, че всичко е "пунта мара" - отбий номер.Вика, носят ми приборите в найлон обвити, пък чашите ми ги носят с ръкавиците и ги пипат, маските на лигавник се носят, шезлонгите нямат нужното разстояние.Но те не се страхуват толкова и за това си ходят на море и ще ходят отново по-нататък.

А за резервациите от скандинавци в Сънрайз, не се притеснявайте.Моя мъж работи по Скандинавието, качва се на кораб през 2-4 дни, там такава паника и страх няма, живота си тече и никой не се е затръшкал, че ще се разболее. Само май тука се създава излишно напрежение.  Grinning
То, ако ще ви хваща вируса може да ви застигне и като отивате до магазина за хляб.

# 639
  • Sofia
Как е плажът на Свети Влас, бързо ли става дълбоко? Намерих много прилично хотелче (хотел Венера), мапс-а го "дава" на 7 мин пеша от плажа. Във Влас последно съм ходила като дете и нямам никакви спомени...

# 640
Как е плажът на Свети Влас, бързо ли става дълбоко? Намерих много прилично хотелче (хотел Венера), мапс-а го "дава" на 7 мин пеша от плажа. Във Влас последно съм ходила като дете и нямам никакви спомени...

В  посока към к.к.Елените плажа става каменист. Пред "Зорница" също е каменист. Имайте предвид,че курорта е разположен на стръмно и изкачването е доста сериозно.

# 641
  • Sofia
Отзиви от Белла Виста - продължение:
Скрит текст:
Хотелът е полупълен, дезинфектанти навсякъде, персоналът зад паравани сипва храната.
1. Храна - вкусна, но не много разнообразна (тук трябва да отбележа, че сравнява с анталийските хотели.) 😀
За вечеря--домати, краставици, айсберг, зеле, дресинги
Агнешко, риба, пилешки пържоли (сочни били). Картофи по селски, пържени картофи, ориз, спагети, варени яйца, няколко вида сирена, маслини, 2-3 вида супи. Диня, ябълки, портокали и много вкусни десерти, еклери, брауни, плодова пита, банички с локум, кремчета. Масите в ресторанта само за 4-ма, достатъчно свободни маси, на терасата (с навес) също имало места. Много хубава тереса (без бар) на 4-я етаж с гледка към морето. Диспенсъри с вода, кафемашини на Нес кафе (на самообслужване), наливни кола, спрайт, тоник, сокчета от машина, приятен бар на басейна с масички, който работи до 23 часа, алкохол български, правят коктейли. Анимация за деца и за възрастни, за тази вечер е било бинго. 😀
В заключение е доволна, храната нищо, че не е разнообразна, била вкусна. 😀 Поне от това което чух, мисля, че е добре, доволна е, чисто било. Тръгна с много резерви и недоверие Simple Smile
П.С. Пиша от телефон и моля да ме извините за грешки.
@ Диляна, мисля, че няма да съжалявате. Пожелавам Ви страхотна почивка и хубаво време. 😀

# 642
Доволни ли са от храната и базата в Енканто?

# 643
Бях пуснала снимка от плажа пред Енканто в Златните.Моята приятелка са се разходили и ходили до пречиствателната. Охраната казал, че е след ремонт, подобрения, чакали ББ да дойде да среже лентата.
За почистването в Енканто и дезинфекцията каза, че всичко е "пунта мара" - отбий номер.Вика, носят ми приборите в найлон обвити, пък чашите ми ги носят с ръкавиците и ги пипат, маските на лигавник се носят, шезлонгите нямат нужното разстояние.Но те не се страхуват толкова и за това си ходят на море и ще ходят отново по-нататък.

А за резервациите от скандинавци в Сънрайз, не се притеснявайте.Моя мъж работи по Скандинавието, качва се на кораб през 2-4 дни, там такава паника и страх няма, живота си тече и никой не се е затръшкал, че ще се разболее. Само май тука се създава излишно напрежение.  Grinning
То, ако ще ви хваща вируса може да ви застигне и като отивате до магазина за хляб.
Пречиствателната станция е реконструирана и с увеличен капацитет. Трябваше преди сезона да е пусната,но за сега още се бяват, че извършват допълнителни проби. Със сигурност там нещата вече ще се подобрят. Лошото е, че канализационната мрежа е стара, а е частна собственост на акционерното дружество и държавата и община Варна нямаха право да я подменят с този проект. Сега би средвало частните предриемачи,не само да лапат от приватизираната инфраструктура, а да се потрудят и да вкарат собствени инвестиции, да си оправат канализацията. Проектът е финансиран с европейски средства от Оперативна програма "Околна среда" и съфинансиран от държавата и от община Варна, още през предния програмен период, като тогава през 2015 г. се изгради само новото дълбоководно заустване,а сега се изгради и ПСОВ. Много съм доволна, че този проект най-после се довърши. Ще има една година срок за съобщаване на дефекти и ще се правят допълнителни проби, но е важно че станцията ще заработи. Имам известен, личен принос в проекта.

# 644
  • В.Търново
Доволни ли са от храната и базата в Енканто?
Много довилни.
Те редуват и са попивали в Болеро, Вистамар, Арабела и още един, не са сещам кой беше. Всички на перфектно ниво.

Общи условия

Активация на акаунт