На море в България 2020 г.! - 3

• 46 301
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Хора, спокойно!
Ще е горещо, слънчево, лятно..чак до края на октомври!!!!
Удължават летния сезон до края на октомври! Три пъти "УРА" Wink:
https://news.bg/economics/udalzhavat-letniya-sezon-do-kraya-na-oktomvri.html

# 691
  • софия
Относно Свети Влас, ние бяхме миналата година в Цезар Палас и плажа пред него е Робинзон, плитко, плавно става дълбоко, хареса ми.
Доволна ли сте от "Цезар Палас", защото имаме резервация тази година за него?
[/quote

Като цяло ми хареса, но ако имате конкретни въпроси ,питайте...

# 692
  • Варна
От 27.08. Предишни години е имало предимно руснаци, почти не съм засичала други чужденци, с изключение на едно семейство немски пенсионери, та сега се чудя как ще стоят нещата тази година.

Те тази година чужденците са силно съмнителни . Досега продължават да се канселират и чартъри и почивки , а нови все още няма.То се видя от границата с Гърция и с вътрешния туризъм какво става , няма да се учудя ако там почиват повече българи отколкото в БГ.

# 693
  • Sofia
Хора, спокойно!

Ако ги питаш тях до ноември ще го удължат, а дали и времето ще иска?! 😀

# 694
Хора, спокойно!

Ако ги питаш тях до ноември ще го удължат, а дали и времето ще иска?! 😀

Щом министърката го е казала, де ще ходи времето да не иска?!? Laughing

# 695
Ангелкова може да издаде заповед летният сезон да е до Коледа, а зимният - до юли, но с какво ще помогне това на туристите и на хората в туризма...

# 696
Относно Свети Влас, ние бяхме миналата година в Цезар Палас и плажа пред него е Робинзон, плитко, плавно става дълбоко, хареса ми.
Доволна ли сте от "Цезар Палас", защото имаме резервация тази година за него?

Храната изобщо не ми хареса .
2018 цялия плаж беше в камъни , хубаво е , че вече не е така .
Като цяло не бих отишла втори път .

# 697
  • Варна
Тя да се напъне да измисли как да махне визите за рускоговорящите и да отворят още толкова офиси там , да не говорим че Истанбул е 15 мил. , а  няма поне няколко офиса. И да плащат чартърите както правеха турците , а сега и гърците Simple Smile

# 698
Не намирам изобщо за нужно някой да трябва да помага на нашият туризъм! Ако настина бяха в криза, щаха да са отворили хотелите, да намалят малко поне цените, наистина чадърите  и шезлонгите да са безплатни, а не да цакат хората с кафе за 8 лв. или да плащат интернет, шалте, масичка и т.н. Това е нормалната икономичиска логика, ако си на зор. Ще се радваш и на малкото туристи, само и само да не фалираш. Е, щом могат да си позволят да чакат само чужденците като туристи, значи са си много добре финансово. Хич не ги мисля. Кой където иска да си ходи на почивка. Ще си намери хотел или нещо под наем - места бол. А който се прави на терикат да подхлъзва хората няма да просперира много. Нищо ново няма и в сезона до октомври. То и сега за чуждите ТО си беше така. В хотела, в който аз ходя няколко години, винаги е имало групи до средата на октомври, но те основно са британци и явно им се вижда топло при 18 - 20 гр на въздуха. Традиционно идваха още от април - май.  По това време има и българи, които се престрашават за кратка почивка, но са единици. Виждала съм много оферти и на други хотели с с дати до 5-ти или 10-ти октомври. Понякога времето е много приятно тогава, но няма гаранция. Става за инцидентна почивка в абсолютно най-последният момент.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 12:10 от fatalina

# 699
  • София
Белла виста държи ниво, поне през последните 5 г. Притесняваше ме вътрешната част на детското клубче, но щом са на открито, добре. Дано и за там канселират чужденците, въпреки че през последните години българите преобладаваха в хотела.

# 700
От визит ми предложиха замяна от Вемара Бяла за Калиакра палас в Златни пясъци същия брой нощувки, същата цена. Съгласих се.

Уау - егати предложението са ви отправили!
   ... Калиакра Палас на Златни Пясъци е суперлуксозен комплекс 5+*!   - възможно най-луксозният комплекс на балканите!

Не пишете за кой период сте.   Дано не е в близките 7 дни - времето е ужасяващо есенно до  22-23 юни!

Морската вода е уникално чиста на зл.пясъци!   Не напразно и аз идвам тук въпреки че не може да се отървеш от платения паркинг 2 лв. на час преди сезона и 3 лв. на час след 10 юли....иначе където и да паркираш извън паркинг платените зоните„ си вдигнат до 40-45 секунди максимум дори и с варненска рег.

Може би с ирония казваш че е петзвезден луксозен комплекс, ако е така съм съгласна.
Калиакра е четиризвезден хотел, във визит повечето мнения не са добри, общо казано от храната не са доволни. В доста хотели в Златните сме почивали, в този все още не, но не съм и искала. Само отбелязвам че хотела не е кой знае какво/ по принцип за всички хотели отзиви и в трипадвайзора/
Но е по-добре от Бяла при всички случаи. Паркинга е 15 лв, но пък има включени чадър и шезлонги на плажа.
И аз съм имала змяна на хотел с друг / но от чужда агенция/  и са ми изпращали втория ваучер с името на новия хотел. Но щом тези два хотела са на един собственик, няма да има проблем.

https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … D0%B0%D1%81/1088/

# 701
  • Варна
Да не казвам , че до 15 октомври в района на Анталия температурите на въздуха достигат 35 градуса , а на водата 23  Simple Smile и то на съвсем приемливи цени , наполовина от юли/август Simple Smile

# 702
Здравейте! Много ми се иска да намеря вила за двама или хубави къщи/бунгала в близост до плаж в България. Дали някой знае такива?

# 703
То дали от Сливен или Лондон, все тая като се замисли човек.ММ вика, поне ще мрем щастливи Simple Smile

SmileSmileSmile
Разсмя ме, значи ще ми е хубав деня.
Най-вече защото е последен работен за тази седмица и газ към голямото синьо Nature SunnySwimmerSurfer

# 704
  • Варна
От най - север Крапец има десетки места по къщите в селото , и сетне надолу във всяко крайбрежно село чак до р. Резовска

Общи условия

Активация на акаунт