На море в България 2020 г.! - 3

• 45 810
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • София
PureLove ние сме резервирали за Дюни в "Калисто" няколко пъти. Но те си искат 100 % кеш и няма отложено плащане, затова минахме на Визит. Иначе бях доволна от агенцията. Даже дати ми смениха няколко пъти като ходехме с бебета, то все едно от децата се разболяваше в последния момент... и все звъня и ги моля... Confused
Бяха ме запомнили Confused Че и за роднини резервирах все при тях,

# 676
  • София
Някой има ли информация в Аркутино Фемили Ризорт кога се очакват чужденците?
И ние сме за там от 21.07. Вие от кога сте?

# 677
Китен днес:

В Приморско е същото..

# 678
  • София
Има ли някой, който да почива сега по южното Черноморие да каже как е ситуацията? Как е времето, става ли за плаж и къпане? Има ли хора, работят ли заведения?

# 679
  • София
Мнение за Оазис Дел Сол?
Търся нещо без изхранване, на първа линия. Трудна задача се оказа, а и ММ половината курорти не харесва, та съвсем ми е ограничено търсенето. 200 лв на вечер ми е максимума, изискванията са да е на юг, да е с хубав плаж, да е спокойно и с приятни апартаменти. Общо взето търся нещо около Градина, Каваци, в краен случай Лозенец.

# 680
  • Sofia
Благодаря на всички, които помогнаха с отзиви за плажа на Свети Влас. 😀 В крайна сметка вече имаме резервация, малко хотелче в Созопол, със вкл. закуска и много висока оценка в Букинг. Дано всичко да е наред. 😀
За Белла Виста, има сладолед на обяд и вечеря, за палачинките и анимацията ще питам. Днес и там е валяло, сутринта било мрачно, после слънце и накрая дъжд. Безплатният паркинг на хотела е само за около 10-на коли, срещу него имало друг паркинг за 3,00 лв на ден. Мисля, че храненето не е на смени, но ще питам за всеки случай. Иначе похвали храната - готвят вкусно, кафето също не било лошо. 😀 Като я слушам, почвам и аз да се замислям за този хотел. 😀

# 681
Нещо се запритесних с тази размяна. От визит са ми отговорили, че щели да ми издадат ваучер за Вемара в Бяла, с който да се настаним в Калиакра Златни пясъци.

Цитирам писмото, което получих: "Потвърждавам настаняване в хотел Калиакра Палас при същите условия при които е направена резервацията за Вемара Клуб.
Настаняване от .... нощувки в двойна стая супериор море.
Срокът за доплащане остава непроменен като след доплащането ще получите ваучер за настаняване във Вемара Клуб, с който ще се настаните в хотел Калиакра Палас."

Нещо не ми звучи както трябва.
На вас? Тези, които са имали предложение за замяна, как точно е оформена тази част от текста?

# 682
  • София
Мнение за Оазис Дел Сол?
Търся нещо без изхранване, на първа линия. Трудна задача се оказа, а и ММ половината курорти не харесва, та съвсем ми е ограничено търсенето. 200 лв на вечер ми е максимума, изискванията са да е на юг, да е с хубав плаж, да е спокойно и с приятни апартаменти. Общо взето търся нещо около Градина, Каваци, в краен случай Лозенец.
Tой е на собствениците на Томас Резиденс. Аз не бих им се доверила. Миналата година нямаше дори управител в хотела им (става дума за за ТР), бяха го поверили на някаква баба-рецепционистка и нощния пазач, и на тези от кухнята, направо си бяха оставили ръцете.  2 пъти се оплаквахме на рецепция от нощните гуляи и 3 пъти са се оплаквали хората над нас.  Нямате идея какво е, ние бяхме на 1 етаж. Под прозореца ни крещят, дънят чалга, пият, хилят се и пикаят на полянката, на която денем играят децата, това до 4-5 сутринта. А нощният пазач седи с тях и се забавлява.
Ако и Оазис-а го управляват така, не си губете времето.

# 683
Нещо се запритесних с тази размяна. От визит са ми отговорили, че щели да ми издадат ваучер за Вемара в Бяла, с който да се настаним в Калиакра Златни пясъци.

Цитирам писмото, което получих: "Потвърждавам настаняване в хотел Калиакра Палас при същите условия при които е направена резервацията за Вемара Клуб.
Срокът за доплащане остава непроменен като след доплащането ще получите ваучер за настаняване във Вемара Клуб, с който ще се настаните в хотел Калиакра Палас."

На вас? Тези, които са имали предложение за замяна, как точно е оформена тази част от текста?
Според мен не би трябвало да имаш проблем. Сега в нета потърсих и прочетох, че двата хотела са на един и същи собственик "ТРЕЙДФАРМА" ЕООД. Най-вероятно хотелът в Бяла няма да отвори и самите собственици са предложили тази промяна. Ако обаче това те притеснява, ти предлагам да звъннеш директно в хотел  Калиакра Палас, за да няма недоразумения или дори за по-сигурно им пиши на имейла, за да имаш писменият им отговор.
http://www.hoteliersunion.org/index.php?page=members&lang=bg
http://www.vemaraclub.bg/templates/about-us.php

# 684
Мнение за Оазис Дел Сол?
Tой е на собствениците на Томас Резиденс. Аз не бих им се доверила. Миналата година нямаше дори управител в хотела им (става дума за за ТР), бяха го поверили на някаква баба-рецепционистка и нощния пазач, и на тези от кухнята, направо си бяха оставили ръцете.  2 пъти се оплаквахме на рецепция от нощните гуляи и 3 пъти са се оплаквали хората над нас.  Нямате идея какво е, ние бяхме на 1 етаж. Под прозореца ни крещят, дънят чалга, пият, хилят се и пикаят на полянката, на която денем играят децата, това до 4-5 сутринта. А нощният пазач седи с тях и се забавлява.
Ако и Оазис-а го управляват така, не си губете времето.
Обаче, отзивите в Букинг са повече от добри. До колкото си спомням, този хотел е нов и мисля, че го откриха 2018 или 2019г. Дори мисля, че миналото лято, защото в хотела няма ресторант, бяха пуснали оферта с хранене на ОИ в съседният хотел Оазис дел Маре.

# 685
  • Пловдив

Според мен няма за какво да се притеснявате. Преди 3 години имах резервация в хотел Боряна в Албена, направена в техен офис. 2 или 3 седмици преди почивката ми се обадиха да ми предложат  настаняване в 5 * Парадйас блу . Имах ваучер за другия хотел ,но с него ни настаниха в петзвездния.

# 686
Благодаря за отговорите. Писах и на визит със същия въпрос, ще изчакам да видя какво ще получа като отговор и тогава ще видя, може би наистина най-разумно е да направя както ме съветва Фаталина.

# 687
  • Sofia
За Белла Виста, потвърдено - храненията не са на смени. Има достатъчно маси, персоналът е достатъчно на брой с желание за работа. Анимацията е на открито. За палачинките не мога да потвърдя, обикновено пропуска закуските, но пък похвали кафето.😀 Добре са нещата, дано задържат нивото. Пиша от телефон и не мога да редактирам предишния си пост.

# 688
Относно Свети Влас, ние бяхме миналата година в Цезар Палас и плажа пред него е Робинзон, плитко, плавно става дълбоко, хареса ми.
Доволна ли сте от "Цезар Палас", защото имаме резервация тази година за него?

# 689
Някой има ли информация в Аркутино Фемили Ризорт кога се очакват чужденците?
И ние сме за там от 21.07. Вие от кога сте?

От 27.08. Предишни години е имало предимно руснаци, почти не съм засичала други чужденци, с изключение на едно семейство немски пенсионери, та сега се чудя как ще стоят нещата тази година.

Общи условия

Активация на акаунт