На море в България 2020 г.! - 3

• 45 810
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
От визит ми предложиха замяна от Вемара Бяла за Калиакра палас в Златни пясъци същия брой нощувки, същата цена. Съгласих се.

# 661
  • София
Миналите години палачинки за закуска имаше всеки ден. Сладоледа беше на обяд и вечер в ресторанта, също и на бара до басейна.Тази година не знам как ще е.

# 662
  • софия
Миналите години палачинки за закуска имаше всеки ден. Сладоледа беше на обяд и вечер в ресторанта, също и на бара до басейна.Тази година не знам как ще е.
До колкото разбрах пак е така!

# 663
В неделя заминаваме за Лозенец. Преди години имаше едно местенце над плажа, където продаваха готова храна с много видове риба. Някой знае ли дали го има още и отворено ли е вече?

# 664
Да се похваля или да се оплача . Върнаха ни парите за Дюни от ранни резервации. 100% върната сумата.
Хем сме доволни ,че все пак върнаха парите, хем аз все се надявах че това ако се беше разминало още през май, щяхме да идем на море. Дюни го чакахме цяла зима. Но каквото, такова. Confused
Но да похваля все пак Визит и Дюни . Казаха, че е според политиката на самият хотел, повечето хотели ще връщат пари до края на септември или други опции има. За Дюни конкретно политиката е тази. Та сме късметлии явно.  (ако изобщо е късмет че няма да идем може би на море) На децата не смея да кажа подробности още. Казах само че морето се отлага..... Confused
Вие откога бяхте?Понеже тези дни търся нещо за 23-30 юни, току що една бургаска агенция ми предложи Дюни и то на промо цена.Аз бях пуснала за друг хотел , но не е отворил и затова ми предлагат Дюни.Офертата е супер просто..чудя се..е ли възможно това..
Здравейте, може и на лични, ако не е удобно тук, бихте ли споделили какво ви предлагат?

# 665
И АЗ ИСКАМ ДА РАЗБЕРА КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАТ АКО МОЖЕ

# 666
  • Сф
На лични писах.

# 667
  • ВАРНА
От визит ми предложиха замяна от Вемара Бяла за Калиакра палас в Златни пясъци същия брой нощувки, същата цена. Съгласих се.

Уау - егати предложението са ви отправили!
   ... Калиакра Палас на Златни Пясъци е суперлуксозен комплекс 5+*!   - възможно най-луксозният комплекс на балканите!

Не пишете за кой период сте.   Дано не е в близките 7 дни - времето е ужасяващо есенно до  22-23 юни!

Морската вода е уникално чиста на зл.пясъци!   Не напразно и аз идвам тук въпреки че не може да се отървеш от платения паркинг 2 лв. на час преди сезона и 3 лв. на час след 10 юли....иначе където и да паркираш извън паркинг платените зоните„ си вдигнат до 40-45 секунди максимум дори и с варненска рег.

# 668
Ние на 27.06 отиваме в Блу Ориндж, няма да има чужденци до 10.07 поне за сега.

# 669
Някой има ли информация в Аркутино Фемили Ризорт кога се очакват чужденците?

# 670
  • Сф
То и мин година нямаше , откакто не работят с немски тур оператор от 2 години някъде.Аз за там канселирах с неустойка,благодарение на визит- не искам и да чуя за тях повече, щяхме да бъдем от 2 юли.Всяко зло за добро.
ако стане това с Дюни, хич не ме е еня за чужденците.То дали от Сливен или Лондон, все тая като се замисли човек.ММ вика, поне ще мрем щастливи Simple Smile
Изтрих, пак...не мога да повярвам какво се случва!
Стискайте палци моля !Има все още хора по земята.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 17:31 от PureLove

# 671
  • ВАРНА
Британците имат забрана да пътуват до 31 юли. 
Шведите са с карантина до където и да решат да пътуват в ЕС.

Единствените чужденици тук - еввентуално след 1 юли най-рано ще са само германци и румънци. 

И много вероятно на 30-40%  максимум от това което беше  юли 2019. 

# 672

Уау - егати предложението са ви отправили!
   ... Калиакра Палас на Златни Пясъци е суперлуксозен комплекс 5+*!   - възможно най-луксозният комплекс на балканите!

Не пишете за кой период сте.   Дано не е в близките 7 дни - времето е ужасяващо есенно до  22-23 юни!

Морската вода е уникално чиста на зл.пясъци!   Не напразно и аз идвам тук въпреки че не може да се отървеш от платения паркинг 2 лв. на час преди сезона и 3 лв. на час след 10 юли....иначе където и да паркираш извън паркинг платените зоните„ си вдигнат до 40-45 секунди максимум дори и с варненска рег.
Нали за този говорим? https://visit.bg/hoteli/hotel-kaliakra-palas-zlatni-piasaci-1088/#description
Благодаря за отзива. Видях разликата, определено е значителна. Става дума за последната седмица на август.

# 673
Оле, дано да нямате проблеми с къпането в морската вода, че дълбоководното заустване още не е реконструирано и скоро няма да бъде.

ra2, само уточни със Съни турс, към хотела има ли паркинг и дали ти влиза в цената на УОИ, иначе не ти мърда по 20 -25 лв. на ден плащане за паркинг.

# 674
Нямаме кола, така че нямаме нужда от паркинг. Пътуваме с влак и после едни роднини ще ни закарат.

Общи условия

Активация на акаунт