Любители на кучета - 105

• 29 412
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Милото котаче...Cry Най-важно е да усеща любовта ви

# 601
  • UK
Иланг-иланг, много тъжно. И на мен да ми кажат такова нещо и аз бих била пред припадане. Кураж и сили Sad

# 602
  • sofia
Иланг, мног е тъжно...Не може да не плачеш...Човек си...А Томас е вашата котка...Обичай го, гушкай го и помни всички хубави моменти, които сте имали заедно...Важното е да не го боли, да му е топло и ласкаво...

# 603
Ние дълго обмисляхме дали да вземем куче.. Чакахме малката да стане на поне 2 годинки. Другото колебание беше именно раздялата с животното на един по-късен етап.
Иланг,кураж Heart . 3 котки съм имала, дори се чудихме куче или котка. Обичам животните и се чудех кое да е и какво да е. Марти още си го имаме,  на 8 години е, но когато смених жилището преди години, остана у майка, защото към нея беше най-привързан и реших да не бъда егоист и колкото и да ми беше тъжно знаех, че ще е най-добре в стария дом..
Прегръдки от Марти за Том. Слагам в скрит текст, че нали сме в тема за кучета, пък слагам коте.
От Бейли утре ще се оплаквам, защото не слуша, когато излизаме в комплект. Ако е с мен или само с мм е друг, но излезем ли заедно е страшно, дърпа, скача, вие, лае, не иска никой да се отделя ит групата Confused.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 21:54 от Be_Special

# 604
Олееее,Иланг...Страшно много се извинявам...Чак сега виждам,че по погрешка съм натиснала смееща имотиконка.. Cry Извинявай много,съжалявам..редактирах се.. MaskCry

# 605
  • Перник
Иланг, силни прегръдки и от нас. Не се преживява лесно подобно нещо, още повече, че е пред очите ви и виждате какво му е. Кураж!

# 606
  • Пловдив
Благодаря на всички за подкрепата!
Mama Martina, нищо не е станало. Heart
Споделих тук, защото ви чувствам близки, много от нас имаме и котки освен кученца.
Всеки от семейството страда, но голямото ми момче е просто в ступор. Два дни нищо не прави и той като Томазо само лежи. По принцип Томас е негов, както Саско е на малкия. Имат страхотна връзка и Томиту наистина го обича и го търси.
В интерес на истината и Саско е така с малкия.

# 607
  • под тепетата
Иланг, много ми стана тъжно , като прочетох за Том. Не знам кое е по-добро (чак странно звучи)- да преживееш шока от внезапната загуба ( като при мен с Макс) или да си подготвен ( а дали е възможно), че след някой ден той ще една от многото звездички?! Прегръщам те и знам, че не се приема  лесно  ставащото! Замислих се за законите на вселената, че всяко празно място се запълва. Саске не напразно е при вас, погрижил се е да не останете сами с децата.

# 608
  • о`майна лунна нощ е
Ох, Иланг ... Много мъчно ми стана. Пожелавам ви сила. Каквото и когато да стане, кураж и прегръдка от мен.

# 609
Иланг-иланг, винаги съм се чудела как се взема такова решение, но като се замислиш, че за животинката ще е по-добре, и няма да страда... За вас остава да тъгувате, но това ни е ясно още когато решим да вземем животно. Мислили ли сте за второ мнение? Какво всъщност са постигнали с изваждане на зъбите...

# 610
  • Bарна, морето, сините вълни
Иланг, наистина много съжалявам да прочета такива новини за милото котаче. Прегръщам ви много силно и желая сили и кураж! Не знам какво друго да кажа, много е тежко.
В моето сърце една котка е оставила огромна следа. Един рижав котарак, който тати извади от кофа за боклук, когато бях на 4 годинки. 11 години по-късно си отиде заради намеса на зли хора, защото живеехме в къща и той си щъкаше... До ден днешен рижавите котки са ми слабост и си мечтая да имаме, но не бих причинила такъв стрес на никое животно, просто Ерос няма да го приеме.
Човек никога не може да бъде подготвен за раздяла с любимите си. Независимо дали хора или животни. Те са семейство. За съжаление на котета и кучетата им е отреден доста по-кратък живот и понякога трябва да се вземе най-трудното решение, за да им спестим мъката... Не знам как се взима такова решение. Sad

Мама Мартина, прелрасни са бебче и куче! ❤️

# 611
  • София/Севлиево
Иланг, много мъчно ми стана за писанчо.И аз съм гледала няколко котки,които и до днес помня.Женската почина от мъка,когато нашите заминаха за Испания-всеки ден ги чакаше и отказваше храна и вода и накрая баба я намери една сутрин... Мъжкият пък когато мама почина след една седмица и той си замина Sad През 2016-та бяхме приютили котката на съседката,но с ММ не се спогодиха и я взе друго момиче,но пък аз се привързах към нея...Да ,темата е за кучета и има отделна за котките,но когато обичаш животни и наближи краят им е еднакво тежко Sad

# 612
Иланг, желая ти да имате сили, за да сте опора на малката душица Hands Open Hands
Аз искам да ви попитам за съвет, в къщи пръскате ли нещо за кърлежи.
Спайк е обезпаразитен и не се впиват в него за мое щастие, но чат пат донася някой от вън. До днес всички сме ги “хващали” още като се приберем и задължително го преглеждаме, но днес сме пропуснали и изпаднах в шок като видях един на леглото Unamused
Чудя се с какво да напръскам и дали изобщо има смисъл?

# 613
Много съм изпуснала, ама наваксах и с добрите и лошите новини дето сте споделили.
Коте жив и здрав да е Балу 🤗
Кришка бързо да му минава на юнака. Слагате ли му яка?
Иланг преди Макс имах и аз един котак. Разболя се много тежко и в един момент решението дойде само. Много плаках, а и още като се сетя за Пуфи минсе насълзяват очите. Иначе как се чувства Томазо? Има ли болки? Ако не го боли нищо радвайте му се, глезете го. Чуйте и още едно мнение. Единственото от което трябва са се водите е да не го боли и да не се мъчи. Прегръдки за вас.

При Вивата всичко вече е наред. Два пъти кръвни изследвания правихме и всичко е в норма. И този път и се размина на лудетината. Продължаваме си сега с хаповете за куцането и дано се похвалим с подобрение и там.

# 614
  • гр.Варна
Иланг .... съжалявам, много....

Общи условия

Активация на акаунт