Любители на кучета - 105

• 29 407
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Ние за първи път сме на чуждо място. Снощи пътувахме 2.5 часа и Хари нямаше никакви проблеми. Спа почти през цялото време, а през останалото си унищожаваше каишката... Май ще трябва синджир за това куче. Сега сме при свекърва ми и през ноща се пробвахме да я оставим в коридора сама, но не ни се получи. Веднага почна да скимти и в крайна сметка спа в стаята при нас. В къщи си спи в коридора без проблем. Довечера ще има нов опит, но като видях колко притеснена беше вечерта, вече се чудя как ще я оставим август на майка ми, за да отидем на море. А за приют просто не искам и да си помисля. Тя се страхува от кучета... Дори с най-малките йоркита и пекинези, които ѝ се радват, тя отстъпва назад и се дърпа. Какъв ловец е не знам Laughing Дано като стане по-голяма да ѝ дойде повече смелост.

# 631
  • Bарна, морето, сините вълни
Реа, покажи ни и господинчото. Stuck Out Tongue Winking Eye Весел празник и попътен вятър на младата дама. Kissing Heart

# 632
Иланг и моите очи се насълзиха. прегръдка

# 633
  • Варна
Нели, водете Хари по-често при свекърва ти, за да е спокоен, че му е познато, а и да свикне с жената.

Реа , попътен вятър на момата.❤

# 634
  • гр.Варна
Реа честита ти абитуриентка.Да е много здрава и да сбъдне всички свои мечти.

# 635
АкселЪт, който смърди на пор.

# 636
  • София
Днеска и моята принцеса се прояви като куче. Изпика се на леглото на новите чаршафи.
Следобеда се отърка, ама яко в някаква мърша и след това се опита да се сбие с една котка с котенца.
Изкъпах я и я плеснах леко.

# 637
  • Пловдив
Дойде ни поръчката от зооплюс. И подарък имахме.
Саско много хареса говеждите уши и никакво внимание на пълнения говежди кокал, които му купих.
Голи гранули - пълен бойкот отново.
С тази негова придричивост пак минахме на еднодневно хранене - сутрин не яде гранулите изобщо. А е още много малък за такъв тип хранене. Тази вечер му смесих гранули с пилешки пастет, който му направих - пилешко, моркови и броколи. Омете всичко.
Утре ще ходим на гости у майка ми с него и с Томиту - екшън ще е в колата.
Скрит текст:
Томиту днес е по-добре, хапва малко, защото го боли. Натиска си главичката към ръката, започна да търси близост.

# 638
Иланг,страхотни са! Стискам палци Том да се оправи,да спре гадната болка Cry Прегръдки Heart

# 639
Дойде ни поръчката от зооплюс. И подарък имахме.
Саско много хареса говеждите уши и никакво внимание на пълнения говежди кокал, които му купих.
Голи гранули - пълен бойкот отново.
С тази негова придричивост пак минахме на еднодневно хранене - сутрин не яде гранулите изобщо. А е още много малък за такъв тип хранене. Тази вечер му смесих гранули с пилешки пастет, който му направих - пилешко, моркови и броколи. Омете всичко.
Утре ще ходим на гости у майка ми с него и с Томиту - екшън ще е в колата.
Скрит текст:
Томиту днес е по-добре, хапва малко, защото го боли. Натиска си главичката към ръката, започна да търси близост.

Нашта госпожица също не е много яшна.Ние по принцип й смесваме два вида гранули плюс малко наградки.Тогава яде всичко.Просто трябва да намериш най -оптималното решение за вас.

# 640
  • Пловдив
siyina, какви са тези наградки?
В чудо съм се видяла вече. От всички дивотии, които съм накупила обръща внимание само на говеждите уши.
То не бяха:
- млечни кокали с калций
- дента стикове
- барко пръчици
- кокали от кожа
- бисквити с костен мозък
- разни и разнообразни гранули.
Купувам и подарявам на познати кучовци.
Освен за лакомство да използвам котешката храна - не виждам друг избор.
Освен пазара на снимката имаме и чувал и половина от храната Пуризон

Всички изброени по -горе си ги откривам в ъглите на дивана, зад разбутани книги, намушени под бюро или диван. Пази си ги ча черни дни явно.

Тази вечер голямо гризане падна на новата Конг играчка - мече, което ни подариха от сайта.
Поне едно позитивно нещо в цялата нова покупка.
ето го от преди малко пак

# 641
Ще снимам утре и ще ти пратя.Но имай впредвид,че аз съм извън Бг и незнам там дали има същите.

# 642
  • Перник
Леле Иланг, колекцията от храни ви е внушаваща. Защо не пробваш от някой магазин да вземеш различни марки по 1кг, за да успеете да намерите подходящата? Не може пък никоя да не хареса.

# 643
Попътен вятър на абитуриентката!Късмет и успехи!
  Нашата Айра си е все същата сладка муцуна.Децата вече живеят на втория етаж на къщата,но вечерят при нас,че нямат печка.кучанка се чувства добре и на двете места,вече не прави бели.Но и щерката се размърда и рано сутрин я извеждат.Два дни подред ака навън.Започнахме да познаваме начинът,по който лае ,когато й се пишка.Сега остава да се научи да стои сама.Вече не прави бели,но не спира да лае.качва се на дивана и гледа през прозореца,или на порт-мантото и наблюдава двора.Сложиха й леглото до дивана в кухнята,откъде има видимост към другите стаи-вечер заспива там,но сутрин я намират на земята пред спалнята.Според мен трябва да започнат да затварят вратата на спалнята.
    Има ли от вас някой,който ползва клетка,или е ползвал?

# 644
  • Пловдив
Румяна88, пробвах доста неща. Купувам пробен кг - след това чувал. На пробно го яде, после бойкот. Колкото по-лоша храна, толкова повече я харесва, колкото по - котешка, толкова по - привлекателна. Grinning
Сега взех пробни на Wolf of Wilderness - за възрастни е, но без картоф и други зърнени. По една две гранулки - те са големи ги приема за награда. Радва им се.
Като изядем чувалите Пуризон -(те са различни вкусове) ще взема за подрастващи от Wolf of Wilderness без проба, че нямаха.

Общи условия

Активация на акаунт