Професионални серии за коса 137

• 46 078
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
заформя фенклуб на обливките с оцет. Simple Smile
Да кажа, че Мароканоил е с 25% намаление в Арлен. Влюбена съм в маската с кафява капачка,но си имам още от нея. Лалга ми е за подновяване,ама тези 20% в Рибата са ми малко. Ще изчакам.
Впрочем, само там ли се продава марката Лалга?

# 211
И още един въпрос: имате ли впечатления от ампула против пърхот NAPURA? Мъжът ми се сдоби с пърхот, който е като сняг върху черните му тениски...
Мъжа ми е използвал няколко от тях, определено намаля пърхута, но не изчезна напълно. При него проблема е, че е със сух и чувствителен скалп. Нека пробва, може при него да даде по-добър резултат.

От makeup.bg имам вече 6 поръчки и всичко е в срок.

Обливки с оцет правех често преди години и ефектът винаги е бил добър. Гледам в  YouTube предложения за домашен дълбок детокс на скалпа и премахване на наслагвания от продукти.

# 212
  • София
Големи сте хали Grinning Докато се опитам да поръчам от рибата и хоп - термото на Напура изчезнало.

Да си подбутна въпроса - нещо за фиксация на къдрици, не естествени, а правени с преса. Косата ми е чуплива, но имам нужда от продукт, който да ги дефинира и да ги задържи. ❤️

# 213
Големи сте хали Grinning Докато се опитам да поръчам от рибата и хоп - термото на Напура изчезнало.

Да си подбутна въпроса - нещо за фиксация на къдрици, не естествени, а правени с преса. Косата ми е чуплива, но имам нужда от продукт, който да ги дефинира и да ги задържи. ❤️
Мразя зализани коси. Обичам виталност, обем и оформени къдрици. Косата ми е чуплива, не къдрава. Страхотно дефинирани чупки стават с двуфазния крем на Лореал (жълтия). Ползвала съм доста продукти под форма на крем, този ми е любимец.

# 214
  • София

Аз май съм най-доволна от крема на Moroccan, ето този: https://www.zlatnaribka.com/intenziven-krem-za-chupliva-i-kadrav … curl-cream-300-ml

Взех си Kerastase наскоро, обаче нещо не съм доволна - не ми оформя хубаво Sad

# 215
Момичета, кажете нещо ефикасно за косопад. Розовата серия на Керастаз не помогна, таблетки приорин пия, но не се повлиява вече месец.

Добавка с биотин и цинк, задължително. Някаква система коса-кожа-нокти - перорално.
В България съм купувала Мерц специал, като правех курсове по 3 месеца, заедно с ежеседмична ампула.
В момента пия GNS hair-skin-nails, с много биотин и косата пее.
Има страхотни загряващи ампули, но мога да ги споделя чак, когато се прибера - фризьорът ми ги ползва върху мен.

# 216
  • София

Мразя зализани коси. Обичам виталност, обем и оформени къдрици. Косата ми е чуплива, не къдрава. Страхотно дефинирани чупки стават с двуфазния крем на Лореал (жълтия). Ползвала съм доста продукти под форма на крем, този ми е любимец.

https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/techni-art--sti … and-tender-150-ml за този ли става въпрос?

# 217

https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/techni-art--sti … and-tender-150-ml за този ли става въпрос?
Да, същият. Аз си поръчах още една опаковка от Нотино като имаше БД. Там е 16лв

# 218
Леле момичета, кога изписахте толкова много? Grinning
Това с оцета още утре ще го пробвам.
Пийч хъни за пореден път - разкошна коса имаш, всеки път ти се радвам Yellow Heart
За кремовете за къдрици мога да похваля вече 3 - на О'райт, който си има лека фиксация и без такава на Марокан ойл кремът за къдрици, както и последното ми попадение, ББ кремът Алтерна бамбу.
От намаленията ще се въздържа. Не че не ме сърби да си купя нещо Grinning
Но съм се заредила с продукти за поне година напред и не искам да прекалявам.
Единственото нещо, от което имам нужда и нямам е балсамът или маската Генезис,но се опитвам  да се сдобия с него от размените Grinning

# 219
Признайте си: кой какво плячкоса днес или ще... утре?
По-смелите да си кажат и от началото на седмицата...

# 220
Аз забърсах някакви дреболии от сайта на CHI на -50%, `че ги бяхте споменали с добра дума тук в темата!

(на -50% аз му викам "намаление/sale"; -20% изобщо не ме трогва дотам, че да си потърся портфейла) Grinning

# 221
  • Варна
Ох как ти завиждам за тоя потребителски рай в който си Grinning.

Относно изръсването.....баш си се изръсих класно Grinning тая седмица. Нищо не бях купувала от началото на ИП.....Май Grinning Лъжа де Термото генезис и балсама ги купих пандемично.
 Та.....Маската Солей плюс един травъл сет Солей да имам за пътувания,ама както подпуках спрейчето сигурно ще взема и пълноразмерно, Керастаз за блондинки тониращия Ш,че взех,че го харесах и него.

И както си ровех в неделя преяждайки с череши в Балкана Grinning гледам промоция 3 за две на Шу в локфантастик и като бонус мейл за отстъпка допълнителна Grinning....Та Шуши слийк маската,Маска за боядисана коса,Ш,М и Б за обем и Shu Uemura Art Of Hair Satin Design Flushed.  Тъй,че рибата тоя път ме загубиха Grinning. Може утре да мина през мола за някой шампоан на Напура,че  и Енерди и Стамиген ми свършиха,но като си знам слабите ангели направо ме е страх Joy.

# 222
Признайте си: кой какво плячкоса днес или ще... утре?
По-смелите да си кажат и от началото на седмицата...
Аз се каня на термото за блондинки на Керастаз, но още му се чудя... Усещам накъде отива Joy, но все пак може ли някой да сподели впечатленията си от него и да го сравни с термото Генезис, например.

# 223
Може ли подробно ревю на Шуши слийк?

# 224
Ох как ти завиждам за тоя потребителски рай в който си Grinning.

Относно изръсването.....баш си се изръсих класно Grinning тая седмица. Нищо не бях купувала от началото на ИП.....Май Grinning Лъжа де Термото генезис и балсама ги купих пандемично.
 Та.....Маската Солей плюс един травъл сет Солей да имам за пътувания,ама както подпуках спрейчето сигурно ще взема и пълноразмерно, Керастаз за блондинки тониращия Ш,че взех,че го харесах и него.

И както си ровех в неделя преяждайки с череши в Балкана Grinning гледам промоция 3 за две на Шу в локфантастик и като бонус мейл за отстъпка допълнителна Grinning....Та Шуши слийк маската,Маска за боядисана коса,Ш,М и Б за обем и Shu Uemura Art Of Hair Satin Design Flushed.  Тъй,че рибата тоя път ме загубиха Grinning. Може утре да мина през мола за някой шампоан на Напура,че  и Енерди и Стамиген ми свършиха,но като си знам слабите ангели направо ме е страх Joy.

Много ми са интересни Шу за обем. Пиши после дали са протеинови или балансирани?

Общи условия

Активация на акаунт