Професионални серии за коса 137

• 46 071
  • 740
  •   2
Отговори
# 180
И от мен един глас на ботокс маската на KayPro, гледам да не оставям без нея въпреки, че рядко я използвам и е голяма като количество.
Да похваля и оцветяващия спрей на Лореал за обем и плътност Serioxyl, светло кафявия покрива идеално бели коси, една минутка му трябва да изсъхне и е супер.
Кажете накои хубав шампоан и маска на Lanza докато са на промоция да си взема? Нещо хидратиращо, че косата ми е май на сезони.

# 181
Тази тема води до пристрастяване 😏😂 Вчера, си взех от Арлен маската от серията Генезис на Керастаз и понеже нямаше шампоан за фина коса, поръчах денсифик. Да, ама как да пропусна Рибката и днес отбелязах шампоана, дето вчера го нямаше. Е, мирясах вече! 😂😂😂😊😊😊

# 182
На рибите сайта им се срина, половин час не мога да си пусна поръчката. Имах точки при тях и добре ми дойде това намаление на Керастас. При мен мирясване НЯМА Joy Joy

въпрос: Някоя от вас дали е ползвала обливка с оцет за косата като последна стъпка в измиването с цел блясък?
Снощи това направих и днес потвърждавам че косата ми е по-лъскава, но се чудя дали наистина е възможно да е от това?

# 183
  • София
Лелее, не трябваше да влизам във форума днес...
Поръчах напура анаген и стамиген че отдавна им се точа и една ампула.
Искам отзиви за това, изглежда многообещавао.
Някой?

# 184
  • София
На рибите сайта им се срина, половин час не мога да си пусна поръчката. Имах точки при тях и добре ми дойде това намаление на Керастас. При мен мирясване НЯМА Joy Joy

въпрос: Някоя от вас дали е ползвала обливка с оцет за косата като последна стъпка в измиването с цел блясък?
Снощи това направих и днес потвърждавам че косата ми е по-лъскава, но се чудя дали наистина е възможно да е от това?

Напълно възможно е. Много ме мързи да я обливам с подобни неща ОБАЧЕ този метод съм го пробвала и определено дава ефект. Hug

Имам още един въпрос - някой да препоръча продукт за дефиниране на къдрици, не съм естествено къдрава, по-скоро е леко чуплива. В тва тъпо влажно време само се къдря небрежно, но вече ми втръсна от лак за коса. Искам нещо с фиксация като я намажа и да стои, но да не е като бетонирана. Yellow Heart

# 185
Момичета, кажете нещо ефикасно за косопад. Розовата серия на Керастаз не помогна, таблетки приорин пия, но не се повлиява вече месец.
Не знам колко пъти съм писала за серума на Лореал Сериоксил. За мен той ми спаси косата и я сгъсти. Серума на Епруваж на второ място.

# 186
А как правите обливката с оцет?Как го разреждате?

# 187
Този серум Лореал Сериоксил с каква консистенция е? Мазен или като водичка, може ли да утежни?
Аз съм много доволна от ампулите Лореал Аминексил, за косопад и сгъстяване....

# 188
Аз засега използвам против косопада аминексил на лореал ампулите и чакам серума на Епруваж + капсулите и шампоана на Дюкре.

# 189
И аз не трябваше да влизам днес 😂😂😂. Реално погледнато нищо не ми трябва и всичко ми трябва... Голяма краста е тая профи козметика! Вие как се противопоставяте на желанието да си купите нещо, защото аз вече губя контрол и скоро ще фалирам 😂.

# 190
И аз не трябваше да влизам днес 😂😂😂. Реално погледнато нищо не ми трябва и всичко ми трябва... Голяма краста е тая профи козметика! Вие как се противопоставяте на желанието да си купите нещо, защото аз вече губя контрол и скоро ще фалирам 😂.
Подредих всичко на едно място в банята, а не както бях досега- в банята, в спалнята, в гардероба. Като видя всичко накуп и ми се иска да си ги доизползвам.

# 191
Подредих всичко на едно място в банята, а не както бях досега- в банята, в спалнята, в гардероба. Като видя всичко накуп и ми се иска да си ги доизползвам.
Ако ги подредя всички на едно място, ММ ще ме подкара, че мога да отворя сергия, а те изобщо не са много в сравнение с козметиката на други мадами тук. Иди обяснявай 😂. Иначе е супер идея, да!

# 192
От 2 дена не успявам да поръчам от Рибата, дава ми някаква грешка. Друг с такъв проблем има ли?

# 193
Има ли доволни от серума за сгъстяване на коса Kerastase Densifique Serum Jeunesse.

# 194
А пазарува ли ли сте от  maukup. bg? Продуктите оригинални лии са им? Като сравня в момента цената на лореал шампоаните с тези в ЗР имат разлика. И затова изпитан ле е този сайт

Общи условия

Активация на акаунт