Професионални серии за коса 137

• 46 104
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Момичета какви стилизиращи продукти ползвате, особено тези с правите коси?
Аз до сега ги избягвах, защото първо, че не ги подбирам правилно и второ ми замърсяват изкуствено косата... Но сега имам нужда от нещо което не знам какво да е то.  Smile Искам след изсушаване със сешоар със или без четка, после някак да "фиксирам" косата да не се разпилява и отпред понеже нямам бретон искам да стои издърпана/вдигната назад без да е залепена за лицето ми (подобно на снимката в дясно). Това го виждам с гел и лак, обаче и на двете не им харесвам действието. Има ли друг стилизиращ продукт да предава плътност и да "фиксира" косата където желаем или да фиксира направени с маша вълни?
В салон са ми слагали нещо, мисля беше на Лореал, но въобще не обърнах внимание какво е....Rolling Eyes

# 286
Не знам дали ви направи впечатление, че рибине вдигнаха леко цените на Chi , преди да обявят намалението.
В намалението на ЗР не влизат продуктите на CHI. =)

# 287
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/techni-art--sti … e-constructor-150
Лунна пътека, аз мога да препоръчам това.
Не знам дали ще успее да фиксира така косата назад, но за вълните с преса със сигурност ще помогне Simple Smile

# 288
В намалението на ЗР не влизат продуктите на CHI. =)
На мен ми излиза реклама за 10% отстъпка, но върху нови цени.
Редактирам се, наистина Арлен гледам, а не ЗР.. извинете ме, момичета, май е време да си лягам.Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 23:37 от Saudadе

# 289
Момичета, шокирана съм. Току що ви чета и бяхте писали за checkfresh сайта, който проверява, кога е произведен даден продукт.
 Реших да проверя продукт на Macadamia.
Преди няколко месеца, не помня точно кога, може би септември-ноември закупих от ЗР "травел" комплект мисля, че се води. Продуктите са три и са в малки разфасовки - шампоан, балсам и маска. Току що проверих шампоана и какво да видя:
Batch code   100201
INFORMATION OBTAINED FROM THE BATCH CODE
Production date   2001-10-02
Age   18 years 7 months 25 days
Това въобще възможно ли е???????????
В момента в сайта им не виждам конкретния комплект. А и опаковките им са сменени (дизайна) от няколко месеца. Още като го закупувах си спомням, че имаше само два, исках комплект за гъста и плътна коса, а имаше само за средна до плътна. В крайна сметка реших да го взема, за да ги пробвам.
Възможно ли е наистина да е произведено преди 18 години.....

# 290
Не вярвам, то ще е вмирисано.

Много ме ядосват безумните цени, с които нашите магазини спекулират.

# 291
Yoli, компанията прочетох, че е създадена през 2009 г., така че явно има някаква грешка.

# 292
В Арлен като сложиш 2 продукта на CHI в количката намаля с 20%

# 293
  • На черешатааа
Момичета има ли код за отстъпка в Арлен- действащ ? Благодаря предварително!

# 294
Такааа... За Genesys ще пиша.
Умишлено ползвах Ш и М три поредни миенета. Имам Лалга сет, които много харесвам, но имах нужда от нещо хидратиращо или поне балансирано, за да редувам.
Шампуто (за тънка коса) прави пяна, което не е удивително за Керарастазки Ш принципно, измива почти до скръц, не премива, не оплита - чудесно!
Маската - не е особено икономична при мен, трябват ми поне три лешника, за да усетя, че съм обхванала целия периметър на “трите” ми руси косъма. 😆
При мен се държи точно като балансирана с превес на хидратация, но вероятно ще е далеч, по-подходяща за слабо третирани коси. За моя случай хиляди пъти предпочитам Хронолоджист, ако ще е Керастаз.
Косата има подвижност, но никаква плътност, направо я усещам и виждам наполовина. Поне не ми сплесква корена, което е супер изненадващо!
Отделно, че миризмата със всяко следващо измиване ме дразни все повече и повече, на мъжки афтършейв ми бие, но това е индивидуално...
С две думи - не е най-доброто, което съм ползвала от тях, но не и най-лошото.
Тънък косъм, но сравнително гъста коса, руса 10, сешоар за подсушаване.

# 295

При мен се държи точно като балансирана с превес на хидратация, но вероятно ще е далеч, по-подходяща за слабо третирани коси. За моя случай хиляди пъти предпочитам Хронолоджист, ако ще е Керастаз.
Косата има подвижност, но никаква плътност, направо я усещам и виждам наполовина. Поне не ми сплесква корена, което е супер изненадващо!
Хм,маската Хронолоджист не я познавам,но познавам шампоана.
От твоите обяснения,оставам с впечатление,че серията Генезис е хипер хидратираща "Косата има подвижност, но никаква плътност, направо я усещам и виждам наполовина. Поне не ми сплесква корена, което е супер изненадващо!"
Вторият въпрос,какво общо има маската с корена?!  Нещо не те разбрах,идва ми доста хидратиращо.Освен това,Хронолоджист е може би най-хидратиращата серия на Керастаз която съм ползвала..
На косата която описваш,серията трябва да се държи перфектно.По-скоро,нещо не си направила както трябва си мисля.Ароматът го изключвам,подуших парфюма...трудно ще се спогодим,но аз не съм мрънкало на тема аромати,ще го изтърпя

Лунна,това се постига с пяна или мус

# 296
Аз да се похваля успях да се въздържа от покупки.Joy

# 297
  • Велико Търново
И аз съм с руса, тънка коса и вече три пъти ползвах Генезис за тънка коса, но купих балсама, не маската - lk, да не би пък тя да ти утежнява...при мен, с балсама, не се губи плътността - обем не постигам с какъвто и да е продукт, заради тънкия, прав косъм, но плътност и подвижност има.

# 298
Да, описаното действие от Ик върху косата й след маската е точно, като при мен, с една дума 'утежнена'.
P.S. Изкупили сте големия тоник за растеж на Кингсли. Scream Sweat Smile Не че нямам от моя, но .. Innocent

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 08:54 от krystal93

# 299
Момичета има ли код за отстъпка в Арлен- действащ ? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт