Професионални серии за коса 137

• 46 126
  • 740
  •   2
Отговори
# 300
@Lombardi, Рибките пращат код на мейла, след като се приеме поръчката (след доставка). При мен винаги е било така.
Иначе и аз най-накрая поръчах шампоан и маска Genesis, нямам търпение да ги пробвам. Laughing Покрай тях забърсах и още няколко неща, че от ЧП не бях пазарувала сериозно. Включително взех и Bain Prevention шампоана на Kerastase против косопад - има ли доволни от него?
Напоследък и аз имам проблем с косопада... вече се чудя на какво се дължи. Предимно противокосопадни шампоани и такива за засилване на растежа ползвам (реших, че от други няма смисъл?) и винаги след баня слагам различни серуми за скалп (много имам, затова и се въздържах от Genesis-a), но косопадът си е на лице. Confused Реших да пробвам да ям малко повече протеини, че с тази карантина сериозно съм си намалила приема на месо (просто ме мързи да готвя месо, повече време изисква за мариноване, изпичане...) и да си подновя приема на витамини. Да видим дали това ще помогне...

# 301
VanessaDE, сега виждам, че съм лепнала това за корена след обясненията за маската. Ако е много объркващо, ще редактирам.
Хронолоджист категорично е по-хидратираща, съответно и корена ми се замазва по-бързо, но с тях си имам и плътност.
Сега се сещам, че май имам някакви остатъци от маската и ще пробвам Ш Генезис с М Хронолоджист.
Ако ми попадне някой травъл на балсам Г или О, Боже! мостра ще ми е интересно да сравня. 🙂

# 302
Та мъжът ми е с пърхот или себорея.. голямо лющене пада. Мие се от месец и половина с Кетозал - доста голямо подобрение отчитам. Обаче няма как да продължава да го ползва и трябва да го сменя с нещо - Меди Фолиген или Напура S6 за пърхот, себорея и патогенни заболявания. Може ли някой да сравни? Аз имам един на Напура за контрол на себума и е нещо подобно на вода с мирис на страшна химия. Ако и този за пърхот е такъв... господинът ще го откаже...
Моят мъж има подобен проблем с пърхута от доста време. Пробвал е какво ли не, но винаги е било с временен ефект, след което досадният пърхот се появява отново. Най-добре му се отрази употребата на DUCRAY KELUAL DS - 3 измивания на седмица в продължение на 2 седмици, а след това DUCRAY ELUTION - един път седмично (това беше предписано от дерматолог). По този начин успя да задържи главата си без пърхот няколко месеца. Напоследък пак започна да се лющи и вчера му поръчах шампоана против пърхот Mediceuticals X-Folate. Мога да споделя впечатления след като го тества.

# 303
Така, да кажа и аз впечатления: шампоана на Денсифик прави хубава пяна и ухае добре, но заплита в корена. Съжалявам,  че го купих. Маската на Генезис си е хидратираща и е нищо съществено. Шампоана за тънка коса ще го ползвам след няколко дни.

# 304
Като ви чета разсъжденията за Генезис и Хроноложист, направо се втрещявам.
На моята коса ги усещам по съвсем различен начин. Хроноложиста в никой случай не бих го нарекла хидратиращ, косата ми ставаше леко втвърдена от него,а от миризмата, че ми ставаше лошо е отделен въпрос, както каза някой нагоре това си е индивидуално. А аз съм капризна на тема миризми.
Тааа маската Генезис се харесва доста на косата ми - и обем имам, и плътност имам, и мекота, и блясък.
Явно, наистина косите и нуждите им са различни.

# 305
Така, да кажа и аз впечатления: шампоана на Денсифик прави хубава пяна и ухае добре, но заплита в корена. Съжалявам,  че го купих. Маската на Генезис си е хидратираща и е нищо съществено. Шампоана за тънка коса ще го ползвам след няколко дни.
Само шампоан ли купи? Аз няколко пъти съм писала задължително и балсама, той коригира сухотата и заплитането. От Генезис за тънка коса ш+балсам аз не съм доволна. Но Денсифик са ми фаворит. Също от максимайзера на Ф. Кингсли не съм очарована, че го купих и за около 23€ 75мл, не е лош, но за тея пари не е УАУ, Денсифик с еластайзер или с ампула Денсифик концентрат дава повече обем и блясък на моята ужасна тънка сплескна и оредяла от косопад коса.

# 306
Да, само шампоана взех, защото в Арлен нямаше за тънка коса на Генезис и сметнах, че ще комбинирам маската на Генезис с шампоана на Денсифик. Явно ще трябва и маската да поръчам, ама друг път, че вече не обичам да трупам продукти.

# 307
Аз Денсифик маска не съм вземала, но маските ги слагам преди шампоан, че много ми утежняват иначе косата.

# 308
Снощи сътворих следния протокол за косата ми:   нямах време за преуош, измиване с шампоан CHI Keratin (от него косата ми се втвърди), балсам CHI Keratin, ампула NASHI Filler (на подсушена коса, под шапка, кърпа и нагряване със сешоар), измих с хладка вода. После сложих в корена ампула KERASTASE Densifique, по дължините крем за къдрици TIGI Bed Head, а върху него термото на Napura. Изсуших до леко влажна коса и приложих метода с ластика. На сутринта намазах връхчетата с Marrakesh за цъфтящи краища и сега косата ми изглежда така:

Все още прохождам в грижата с професионална козметика за коса (по-точно винаги съм използвала такава, но на принципа “докато дадена серия свърши”) и съвсем не съм сигурна, че подхождам правилно.
ПП: Поръчката ми от ЗР от вчера сутринта още е чакаща. При вас как е? Обикновено ми изпращат нещата в рамките на деня, в който е направена поръчката.

# 309
dea76, поръчка вчера, днес е в офис Спиди.

# 310
Момичета,бихте ли дали рецептата за домашния еластисайзър ?

# 311
  • На черешатааа
Скрит текст:
Момичета има ли код за отстъпка в Арлен- действащ ? Благодаря предварително!

РуСа-Мамма Благодаря Flowers Hibiscus

# 312
Снощи сътворих следния протокол за косата ми:   нямах време за преуош, измиване с шампоан CHI Keratin (от него косата ми се втвърди), балсам CHI Keratin, ампула NASHI Filler (на подсушена коса, под шапка, кърпа и нагряване със сешоар), измих с хладка вода. После сложих в корена ампула KERASTASE Densifique, по дължините крем за къдрици TIGI Bed Head, а върху него термото на Napura. Изсуших до леко влажна коса и приложих метода с ластика. На сутринта намазах връхчетата с Marrakesh за цъфтящи краища и сега косата ми изглежда така:

Все още прохождам в грижата с професионална козметика за коса (по-точно винаги съм използвала такава, но на принципа “докато дадена серия свърши”) и съвсем не съм сигурна, че подхождам правилно.
ПП: Поръчката ми от ЗР от вчера сутринта още е чакаща. При вас как е? Обикновено ми изпращат нещата в рамките на деня, в който е направена поръчката.
Разкошни къдрици са се получили Blush
И цветът ти ми харесва. Като съвет бих препоръчала, когато правиш терапия с наши филър да слагаш само него - достатъчно силен си е. И по възможност шампоанът, с който миеш преди терапията да е ДПШ, за да изчисти и отвори хубаво косъма. Така, както си направила с балсама - косъмът ти най-вероятно е бил запечатан и ампулата може би не е свършила почти никаква работа Simple Smile

# 313
И аз не се стърпях и поръчах от ЗР вчера, преди 16ч. Но такани не получих известие, че ми пускат поръчката. Съответно и е-майл (по-нагоре някой питаше) с код за - 5% за следваща поръчка.

# 314
Разкошни къдрици са се получили Blush
И цветът ти ми харесва. Като съвет бих препоръчала, когато правиш терапия с наши филър да слагаш само него - достатъчно силен си е. И по възможност шампоанът, с който миеш преди терапията да е ДПШ, за да изчисти и отвори хубаво косъма. Така, както си направила с балсама - косъмът ти най-вероятно е бил запечатан и ампулата може би не е свършила почти никаква работа Simple Smile
Благодаря за препоръката! И аз имах такова предположение по отношение на балсама, но го сложих, защото след шампоана косата ми стана много твърда и слепнала...за следващия път ще зная Wink. ДПШ използвам само преди боядисване (така съм чела тук) - 1 път месечно при мен, а ампула NASHI filler слагам два пъти месечно. Грешка ли е да я използвам с друг шампоан? При предишното нанасяне на тази ампула измих с шампоан Mediceuticals Hydroclenz и после директно тя (без маска и балсам).

На мен от ЗР ми отговориха, че задържат поръчката ми, защото някои продукти са изчерпани и ще ги имат на склад утре. За съжаление балсама на Филип Кингсли -75мл, няма да могат да ми ги доставят. Приемам предложения за хидратиращ балсам.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 13:00 от dea76

Общи условия

Активация на акаунт