Професионални серии за коса 137

• 46 126
  • 740
  •   2
Отговори
# 315
И моята поръчка е все още чакаща.

# 316
А от Арлен какво значи нова-заявена поръчка ?

# 317
Искам малко да изместя темата от направените поръчки и да попитам няколко неща. (косата ми не е особено третирана и изтощена, с изключение на самите крайща).
1. Колко често е удачно да се ползват масла по скалпа и дължините. Говоря за чистите масла.
2. Колко често е удачно да се използва еластайзъра на ФК, както и други хидратиращи преуоши.
3. Колко често е удачно да се ползват ампули/концентрати?

Чудя се дали честата употреба може да "навреди". За утежняване ясно. Мия косата си през два дена. Но още на първото преспиване се обезформя. Винаги е била такава, без значение какви продукти съм използвала. Имам чувството, че каквито инпродукти да използвам-всичко заминава в канала. Grinning

# 318
  • София
Само наминавам да ви кажа, че попаднах на пост на страничката във Фейсбук на ЗР относно магазина в Мол София, който обсъждахме малко по-назад. - "Скъпи клиенти, от утре ще ви очакваме и в Мол София! Магазин Златна рибка отново ще отвори врати за вас ❤️"

# 319
Dea76, не мисля че е грешка и друг шампоан да използваш,защото от друга страна с ДПШ не бива да се прекалява. Ако Принцесата се включи да ти даде по-подробно напътствия ще е хубаво Simple Smile

# 320
Dea76, не мисля че е грешка и друг шампоан да използваш,защото от друга страна с ДПШ не бива да се прекалява. Ако Принцесата се включи да ти даде по-подробно напътствия ще е хубаво Simple Smile
И аз се надявам Принцесата да ме забележи Wink

# 321
По-нагоре прочетох сравнение между Хронолоджист и Генезис и съм малко в шах. Хронолоджист не е хидратираща серия, по-скоро е балансирана, от там идва плътността на косата след миене с нея. Генезис не съм пробвала, но явно щом отнема от обема и плътността е по-хидратиращата серия. Но пък други момичета споделят, че не им е достатъчно хидратираща. Т.е. излиза, че също е балансирана... Явно косите не усещат продуктите по тотално различен начин.
Както и Лалга впрочем... Повечето я възприемате за протеинова или балансирана, при мен действа като силна и чиста хидратация...Satisfied

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 17:48 от lunna pateka

# 322
Здравейте!
Пристигнаха ми нещата от Арлен. Искам да пробвам блондинският балсам на Керастаз,но се чудя с кой шампоан да го комбинирам. В момента разполагам с Лалга,Show sublime,лилавия на Афоджи,ДПШ на Лейбъл М.
Също за финиш какво да е след балсама. Имам червената капачка на Чи,Дарк олиото,олиото на Напура,блондинското на Joiko,крема на Олеосета,както и мароканското олио.
Първи досег до този балсам ще ми бъде и е много важно правилно да го комбинирам. Разчитам изцяло на вас,момичета 🥰

# 323
Здравейте!
Пристигнаха ми нещата от Арлен. Искам да пробвам блондинският балсам на Керастаз,но се чудя с кой шампоан да го комбинирам. В момента разполагам с Лалга,Show sublime,лилавия на Афоджи,ДПШ на Лейбъл М.
Също за финиш какво да е след балсама. Имам червената капачка на Чи,Дарк олиото,олиото на Напура,блондинското на Joiko,крема на Олеосета,както и мароканското олио.
Първи досег до този балсам ще ми бъде и е много важно правилно да го комбинирам. Разчитам изцяло на вас,момичета 🥰

За да се усети един продукт, използвай възможно по-малко други продукти. Според мен измий с ДПШ, сложи балсама, така ще видиш дали ще ти е достатъчен като сила. Най-добре е първо да останеш без финиш, така ще видиш дали имаш фриз, заплитане, блясък и т.н. Ако не смееш да рискуваш без финиши, сложи на почти суха коса малко олио колкото да заглади прическата и прибере фриз... Но ако сложиш много неща няма да знаеш как ти действа самия балсам...Grinning
Ако после се окаже, че ти е слаб например, ще правиш комбинации с шампоаните и финишите...

# 324
  • Варна
И Хроноложист и Генезис са балансирани серии,с тая разлика,че в Генезис отявлен чист протеин няма. Определено е по-лека серия. Има го обаче усещането за протеин и при Генезис само че вероятно се усеща само на коси с добър моментен баланс. Аз го усетих още първия път. Даже бях метнала шампоана за плътна коса в графа Денсифик на първо четене. Маската е най-леката Керастазка маска,която съм ползвала/а съм минала през почти всичко/,но не я усещам като чиста хидратация.

Анелия с всичко изброено можеш да ползваш. Понеже косата ти е много подобна на моята препоръчвам протокол ЛалгаШ,балсама за блондинки и за финиш Олиесета и върху него две помпи дарк олио. Изсуши със дифузера и още една помпа Дарк олио за финал или малко от коприната на Чи.

Дея протеинов шампоан преди филър ампулите и никакви други мазила. Ампулата е терапевтична концентраия няма нужда да клепаш маски и балсами преди нея.

# 325
Лунна пътека, Принцеса, благодаря Simple Smile

Принцеса,знам,че имаш слабост към въпросният балсам и дарк олиото. Пък и,както вече каза,косите ни са сходни,та затова нямам притеснения,че и с моята руса чума ще се разбере.

Понеже балсами почти не ползвам,а знам,че някои от вас обичат да запечатват маски с тях. Всички маски ли мога да запечатвам с този балсам или само хидратиращи/протеинови?

# 326
Благодаря, Принцес, явно не ми се е получило обяснението този път, но ти обобщи чудесно. 👍
А бе, ще го добутам тоя Генезис, но без особен ентусиазъм.
Само последно доуточнение - не ми отнема от обема, а не придава плътност, която изначално липсва при мен.
Сериите, които бих повторила с удоволствие са Резистанс и Хронолоджист (с уговорката, че не съм пробвала блондинската и Екстеншънист).

# 327
Благодаря, Принцес, явно не ми се е получило обяснението този път, но ти обобщи чудесно. 👍
А бе, ще го добутам тоя Генезис, но без особен ентусиазъм.
Само последно доуточнение - не ми отнема от обема, а не придава плътност, която изначално липсва при мен.
Сериите, които бих повторила с удоволствие са Резистанс и Хронолоджист (с уговорката, че не съм пробвала блондинската и Екстеншънист).

Щом харесваш зелените Керастаз и Хронолоджист, значи предпочиташ протеинови продукти. За това си малко разочарована от Генезис (с превес на хидратация). Същото разочарование ще имаш с Естеншънист и блондинската серия. По-скоро ще ти допадне Денсифик и Дисциплин...Hug

# 328
  • Варна
Анелия само след Марокан с кафявата капачка не бих го клепала Grinning,след Урбана на Шу също. Всичко друго мисля ще го понесе.

# 329
Анелия само след Марокан с кафявата капачка не бих го клепала Grinning,след Урбана на Шу също. Всичко друго мисля ще го понесе.

Записвам си в тефтера със съвети,за да не питам по сто пъти като малоумна и влизам в банята!
Огрооомно благодаря ❤

Общи условия

Активация на акаунт