Професионални серии за коса 137

• 46 182
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
От златна рибка .. примерно.

# 421
Арлен и Златна рибка.

# 422
Момичета, с какво бихте ми препоръчали да си сваля боята у дома .. с един тон? Искам да постигна онова тъмно, много тъмно шоколадово, почти черно ама не е .. 3 на колестон пърфект.

# 423
Момичета, с какво бихте ми препоръчали да си сваля боята у дома .. с един тон? Искам да постигна онова тъмно, много тъмно шоколадово, почти черно ама не е .. 3 на колестон пърфект.

Сваляла съм боя с изцедени 2-3 лимона, няколко лъжици оцет, 1 блистер витамин C (раздробен) и няколко лъжици зехтин. Правих процедурата 3 пъти, като стоях по час и свалих 2 тона.

# 424
  • Пловдив
Последно взех страшно изгодно преди няколко месеца от Нотино комплект Архитект на Керастаз- шампоан, балсам и термика. Абсолютно наред са си. Ползвам Керастаз повече от 10 години и ги познавам изключително добре.
Взимала съм и единични продукти. Отвреме навреме пускат сериозни оферти.

# 425
От  намаленията в ЗР взех двуфазния  серум на Терапист. Два пъти го ползвах, и двата пъти ми пускаше само от едната дюзичка (олиото) . Държа го изправен, преди упитреба, така че не е от това. Преди години съм го имах и бях много доволна, но си пускаше и от двете-олио и крем.

# 426
Някой да е ползвал този спрей? Поръчах го на сляпо и не знам дали дава обем в корена? Има ли фиксация и дали може да утежни или замърси скалпа?

Реших за поне една-две седмици да пробвам след миене да минавам без финиши. Знам, че съм свикнала с тях, може би няма да е добре за косата ми, но в последно време имам чувството, че точно финишите след миене ми прецакват ''положението''... Smile Евентуално ще слагам само серум за скалп и този спрей за обем на Чи (ако се разберем с него), но нищо по дължините. Няма да ползвам сешоар и само на суха коса на връхчетата ще слагам олио, ако съвсем станах сухи и изпръхнали... Защото си харесвам косата докато сложа някой от финишите или термозащитите и после вече изведнъж резултата става ужасен... А въобще не прекалявам с тях и не ги наслагвам по няколко, редувам и пробвам, но с всички е така... Rolling Eyes
Има ли някой да минава без никакви финиши и косата да се чувства добре?

# 427
  • Някъде там
Някой да е ползвал този спрей? Поръчах го на сляпо и не знам дали дава обем в корена? Има ли фиксация и дали може да утежни или замърси скалпа?

Реших за поне една-две седмици да пробвам след миене да минавам без финиши. Знам, че съм свикнала с тях, може би няма да е добре за косата ми, но в последно време имам чувството, че точно финишите след миене ми прецакват ''положението''... Smile Евентуално ще слагам само серум за скалп и този спрей за обем на Чи (ако се разберем с него), но нищо по дължините. Няма да ползвам сешоар и само на суха коса на връхчетата ще слагам олио, ако съвсем станах сухи и изпръхнали... Защото си харесвам косата докато сложа някой от финишите или термозащитите и после вече изведнъж резултата става ужасен... А въобще не прекалявам с тях и не ги наслагвам по няколко, редувам и пробвам, но с всички е така... Rolling Eyes
Има ли някой да минава без никакви финиши и косата да се чувства добре?
Пробваля съм без финиши и ми е добре за косата.
Финишите са ми глезотийка,да ми приглади,да ухае хубава Simple Smile
Боядисана и тънка ми е косата.

# 428
  • Някъде там
Момичета,предложети ми боя която е по трайна.
Използвам оway,но се отмива много бързо и след две седмици белите корени се виждат.Това ме изнервя.
Боята е хубава  щадяща,но не искам да се боядисвам на две седмици.
Ако сложа коректор,дали ще е по трайна или по скоро обратното ? Ще е по нетрайна ?

# 429
Уоу, как съм пропуснала тази тема изобщо не разбрах....Нахлувам със следното питане-маската Генезис може ли да замести маска Хронолоджист?

# 430
Момичета, в Нотино я има серията ProLonger на Loreal с 20% код. Липсва само филъра, но има Ш, Б, М и термото.
https://www.notino.bg/loreal-professionnel/?f=1-1-2-258-100063
Като серия на търсене не излиза, появи се в нови продукти. Скролнете надолу в линка и се виждат продуктите. Поръчах си Ш + М.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 08:51 от atom4e

# 431
Атомчееее, вкарваш пак мухи Yellow Heart .. липсва обаче и концентрата. Имам спомен, че някой я беше закупил от чужбина, ако може да сподели аромата как е?

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 10:20 от krystal93

# 432
lunna pateka, аз не ползвам финиши. Последно в салон ме измиха с Генезис ш и м. Лъскава голяма коса. Накрая му сложиха термото, косата ми изгуби блясъка и част от обема.
Косата ми е естествена, нетренирана и най-лекият финиш в минимални количество и разваля целия вид. Защо да ползвам, като няма нужда? Коприната на Чи, една капка, нанесена косата ми, която е гъста и средна дължина и става същото.

# 433
  • Варна
Иначе Лакме 10 оформя по-добре чупки, пък, ако изправям добре държи правата коса. Странен хамелеон.
Иначе Лакме 10 оформя по-добре чупки, пък, ако изправям добре държи правата коса. Странен хамелеон.
И при мен се получава задоволителен ефект на начупване от Lakme 10, не утежнява и при изправяне. А косата ми е тънка, не е като твоята
CHI коприната също е любим продукт
Иначе не съм открила моят шампоан - все още не съм сигурна от какво има нужда косата (П или Х).
Тънка, чуплива, бързо омазняващи се корени, сухи краища, без обем.
Може би ще опитам от шампоаните на Agent, косите ни звучат еднакви..

Керастаз още не са ме спечелили с нещо конкретно.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 15:36 от hubavella

# 434
Момичета,маската на Епруваж с кой шампоан е удачно да се ползва - имам дюкре анафаз , медисютикълс bioclenz , наши арган и на Джойко к-пак.

Общи условия

Активация на акаунт