Професионални серии за коса 137

• 46 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Тъй като знам,че правилният протокол е хидратиращ шампоан и след това хидратираща маска, грешка ли е да слагам като финиш Маракеш Ендз, който е протеин?
Ох,едва научих шампоаните и маските, та сега и за финишите трябва да внимавам Thinking

# 646
Виждам, че сте на вълна боя за коса .. та препоръчайте ми марка с хубав тъмен шоколад, моляяя. 😇 Нещо такова
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 11:16 от krystal93

# 647
  • Някъде там
Виждам, че сте на вълна боя за коса .. та препоръчайте ми марка с хубав тъмен шоколад, моляяя. 😇 Нещо такова
Скрит текст:

И мен ме интересува и какъв е този цвят като номер Wink

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 22:24 от bubanka

# 648
  • Варна
Здравейте!
Тъй като знам,че правилният протокол е хидратиращ шампоан и след това хидратираща маска, грешка ли е да слагам като финиш Маракеш Ендз, който е протеин?
Ох,едва научих шампоаните и маските, та сега и за финишите трябва да внимавам Thinking

Аз пък се чудя за чий.....ти е хидратиращ шампоан на изрусена чуплива коса? Не купувам хидратиращи шампоани. Предпочитам балансирани или с поне един заблуден протеин в тях. Генезис по състав са хидратиращи,като действие и усещане обаче са балансирани. Ползвам маракеш след тях,но запечатвам с термото на Генезис или с някой термик.

# 649
Здравейте!

Аз пък се чудя за чий.....ти е хидратиращ шампоан на изрусена чуплива коса? Не купувам хидратиращи шампоани. Предпочитам балансирани или с поне един заблуден протеин в тях. Генезис по състав са хидратиращи,като действие и усещане обаче са балансирани. Ползвам маракеш след тях,но запечатвам с термото на Генезис или с някой термик.

Според моите велики записки, излиза, че имам основно хидратация, с която се разбирам прекрасно.  Значи - толкова е хидратация, пак нещо не съм разбрала  Simple Smile

Мини с "червения химикал" и задраскай, моля, за да не живея в заблуда  Simple Smile

# 650
Здравейте Simple Smile Чета ви от доста време и толкова много продукти си харесах покрай вас. Обаче трябва да сме разумни и не няма как да накупя всичко Grinning А и честно казано направо се изгубих в морето от продукти и информация. Косата ми е тънка, права и без обем. Боядисвам я от много години. Рядко я третирам топлинно, дори сешоара съм ограничила. Все пак обаче тя упорито си цъфти. Преди ми се омазняваше страшно бързо, но нещо се промени и сега мога спокойно да я мия веднъж на 4-5 дни. Не знам от какво има нужда ... протеин ли, хидратация ли. Ще се радвам някой със сходна на моята коса да сподели опит и ако може да ме насочите с кои продукти да направя първите си крачки към професионалната грижа за коса, пък то е ясно, че после ще падне голямо тестване. Благодаря предварително Simple Smile

# 651
Някой с отзиви за горещото масло на Чи с черен кимион и дали може да се използва и на суха коса? В Арлен Чи са с -20%. 😇
Ангелова28, прикачи една снимка на косата си. Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 12:42 от krystal93

# 652
  • Варна

Според моите велики записки, излиза, че имам основно хидратация, с която се разбирам прекрасно.  Значи - толкова е хидратация, пак нещо не съм разбрала  Simple Smile

Мини с "червения химикал" и задраскай, моля, за да не живея в заблуда  Simple Smile

Няма нищо за задраскване,всичко е вярно. Хидратиращите шампоани доколкото ги имам/напоследък се сдобих с Рефлекшън и Елексир ултимейт/ ги ползвам САМО с техните маски Grinning. Комбинаията примерно от Ш рефлешън и балсам за блондинки е тотал щета-сдобих се със свраче гнездо на главата.Обратната комбинация Ш за блондинки лилавия и маска рефлекшън бива въпреки,че и двете серии са с превес на хидратаицята смесването им не ми е ОК. Е за това предпочитам шампоани с повечко протеин така рискът от грешки намалява.

# 653
Някой с отзиви за горещото масло на Чи с черен кимион и дали може да се използва и на суха коса?
Ангелова28, прикачи една снимка на косата си. Flowers Hibiscus

Само да вметна, че сега е след боядисване. Когато се поизмие цвета изглежда още по- зле и тези стърчащите косъмчета сякаш стават още повече.

# 654
Сигурно е обсъждано 100 пъти, но може ли мнение за маската и спрея Loreal Solar Sublime? Целта ми е повече защита и хидратация след плаж и да редувам с най-любимата ми маска от години Absolut Repair.

Също така си търся нещо като нощна грижа за косата. Имам нужда от нещо дълбоко хидратиращо като крем или подобно. Косата ми е тънка, дълга, склонна към цъфтене. Много ще съм благодарна за помощ. Heart Decoration

# 655
kiticat,

Приятна, лека, хидратираща серия с аромат на пъпеш. Шампоанът също е добър. Перфектна за целта, която търсиш.

Конкретно за нощна грижа последно пробвах терапия ма Alterna, eто тази: https://www.arlen.bg/product/4358/noshtna-priglazhdashta-terapia … oth-pm-150ml.html.
Не ми допадна, но може друг да има други впечатления.

# 656
kiticat,

Приятна, лека, хидратираща серия с аромат на пъпеш. Шампоанът също е добър. Перфектна за целта, която търсиш.

Конкретно за нощна грижа последно пробвах терапия ма Alterna, eто тази: https://www.arlen.bg/product/4358/noshtna-priglazhdashta-terapia … oth-pm-150ml.html.
Не ми допадна, но може друг да има други впечатления.

Много благодаря за отговора, Solar Sublime маската поне ще взема със сигурност.

# 657
Маската за боядисана коса на Керастаз е намалена в Парфимо
https://www.parfimo.bg/kerastase-reflection-chromatique-maska-za … a-za-jeni-200-ml/

# 658
Имам следното питане ако някой е правил нещо подобно. Естествения ми цвят е тъмно рус пепелен, но в момента съм боядисана в 1-2 тона по-светло което е може би златисто русо. Идеята ми е да потъмня до цвета на корена (естествения цвят) и да направя после перлени кичури. Кое се прави първо в случая- потъмняването или светлите кичури? Ако на сегашната светла основа направя кичурите и после потъмня леко цялата коса, дали ще се заличат кичурите (които фризьор ще ги направи с блондор най-вероятно)? Или първо да потъмня косата с боя и после да ходя на кичури (което е малко тъпо от тъмна основа да прави кичури)?
Оффф обърках се нещо... Някой да е правил нещо подобно?

# 659
Аз съм точно така с тъмноруса коса, изсветлена до златисто.Направиха ми кичурите, останалата коса боядисаха в бежево и при миенето вече ми матираха кичурите със сиво и те станаха идеално перлени.
И да споделя/може да е полезно на някого/, имах притеснения, че кичурите ще станат сухи като слама, но мия с шампоан и маска Хронолоджист , слагам на скалпа серум Initialiste, по дължините масло Керастаз за боядисана коса/розовото , с мирис на Коко Мадмоазел и нямам никакви проблеми/да чукна на дърво/-косата е мека, сочна, пада си тежко и с много добре оформени къдрици.

Общи условия

Активация на акаунт