Професионални серии за коса 137

• 46 295
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Сигурно е обсъждано 100 пъти, но може ли мнение за маската и спрея Loreal Solar Sublime? Целта ми е повече защита и хидратация след плаж и да редувам с най-любимата ми маска от години Absolut Repair.

Също така си търся нещо като нощна грижа за косата. Имам нужда от нещо дълбоко хидратиращо като крем или подобно. Косата ми е тънка, дълга, склонна към цъфтене. Много ще съм благодарна за помощ. Heart Decoration

Сигурно ще ти се отразят добре щом харесваш Absolut repair.
Аз лично не усетих особена хидратация от серията, бях си поръчала спрейчето и маската. Спрейчето не можах да изхабя, но даже го чувствах по скоро изсушаващо отколкото хидратиращо.
Относно маската - имаше неприятно усещане все вдно въобще не се абсорбира в косата и просто наклепвам и после отива в канала.
Определено не съм доволна.
Сега имам шампоана по случайност и ще тезтсам него това лято.

# 661
Момичета, знам че е споменавано многократно, но какво означаваше когато косъма се разпъва като ластик? Че на косата ѝ трябва протеин или хидратация?

# 662
Много съм приятно изненадана от днешния протокол с O'right. Измих два пъти с шампоана с бамбук, прозрачен и лек шампоан с богата пяна. Не ми заплете косата, което очаквах от натурален шампоан. После подсуших леко и сложих обилно от маската с бамбук, постоях 15 мин (на опаковката пише да се стои 10-15мин с маската), отмих и косата беше попила всичко, не беше лигава, но се усещаше напоена и плътна. Реших да не слагам никакви финиши, но косата ми като никой път се разреса още влажна много лесно. Само на краищата сложих на влажна коса (което по принцип не правя) кофеиновото олио... Духнах леко само корените със сешоар и оставих да изсъхне сама. Косата е жива, витална, подредена, без фриз, мека, но някак плътна. И най-интересното е, че серията направи леки чупки в косата ми без да я връзвам или суша с дефузер. Аромата е свеж растителен точно може би на бамбук и най-интересно се запази в косата ми доста дълго. Олиото имаше някакъв аромат на кафе, но слаб и бързо изчезна.. Въобще доволна съм от тази комбинация. Маската я пробвах и след друг шампоан (не от марката), също много добър резултат. Сега остава да я тествам и след кофеиновия шампоан. Мисля, че ще ги купя в големи разфасовки... Някой да знае чужд сайт с прилични цени на O'right?

# 663
Много съм приятно изненадана от днешния протокол с O'right. Измих два пъти с шампоана с бамбук, прозрачен и лек шампоан с богата пяна. Не ми заплете косата, което очаквах от натурален шампоан. После подсуших леко и сложих обилно от маската с бамбук, постоях 15 мин (на опаковката пише да се стои 10-15мин с маската), отмих и косата беше попила всичко, не беше лигава, но се усещаше напоена и плътна. Реших да не слагам никакви финиши, но косата ми като никой път се разреса още влажна много лесно. Само на краищата сложих на влажна коса (което по принцип не правя) кофеиновото олио... Духнах леко само корените със сешоар и оставих да изсъхне сама. Косата е жива, витална, подредена, без фриз, мека, но някак плътна. И най-интересното е, че серията направи леки чупки в косата ми без да я връзвам или суша с дефузер. Аромата е свеж растителен точно може би на бамбук и най-интересно се запази в косата ми доста дълго. Олиото имаше някакъв аромат на кафе, но слаб и бързо изчезна.. Въобще доволна съм от тази комбинация. Маската я пробвах и след друг шампоан (не от марката), също много добър резултат. Сега остава да я тествам и след кофеиновия шампоан. Мисля, че ще ги купя в големи разфасовки... Някой да знае чужд сайт с прилични цени на O'right?
Каква е косата Ви?
Благодаря за изчерпателното мнение. Heart

# 664
Въпрос към по-разбиращите:
Според вас какви трябва да са продуктите за естествено къдрава коса, боядисана в медно русо на ниво 9? Целта е да се запазят къдриците стегнати и пружиниращи. Хидратиращите някак си ги отпускат, а протеиновите май не са много добър вариант за къдрици, или бъркам?
Каква комбинация от продукти  смятате, че ще е ок?

# 665
Да похваля victoriastyle. Преди врвме бях поръчала 2 кутии ампулите на Densifique и ми добавиха подарък две много приятни хавлии с логото на Керастас.
Сега поръчах пигмент коректор на Kerastase, че е намален. Oбадиха да кажат, че пускат поръчката и ще ми изпратят специална купичка като подарък за смесването на коректора с маската.

# 666
Поръчах няколко травъл комплекта от промоцията в beautymall. Ако някой си чака този за боядисана коса, да има предвид, че снимката в сайта им не отговаря на описанието. Към сета върви в действителност Elexir ultime, а не розовият Huile sublime.
Взех си нещата от салона в Ring мол, като към тях имаше и включен ваучер за -50% отстъпка при процедура до 1 юли. Много мил жест. Реших да ги уважа.
За съжаление, на практика никакво покритие. Нелюбезен персонал. И лишен от умения. Пробвах със сешоар, ами... не.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 23:24 от Аня Филипова 649504

# 667
Поръчах няколко травъл комплекта от промоцията в beautymall. Ако някой си чака този за боядисана коса, да има предвид, че снимката в сайта им не отговаря на описанието. Към сета върви в действителност Elexir ultime, а не розовият Huile sublime.
Взех си нещата от салона в Ring мол, като към тях имаше и включен ваучер за -50% отстъпка при процедура до 1 юли. Много мил жест. Реших да ги уважа.
За съжаление, на практика никакво покритие. Нелюбезен персонал. И лишен от умения. Пробвах със сешоар, ами... не.

И аз днес взех мойте комплекти и един от тях е точно за боядисана коса, взех го главно заради “розовия” елексир и с неохота останових, че е нормалния, който вече имам пълноразмерен... малко ме хвана яд ама какво да се прави. Ти пита ли ги защо се различава това в сайта от това в действителност?

# 668
  • София
Мога да ги взема на място от Ринг мол, така ли? Как се казва салона?

# 669
@lunna pateka, O'Right най-редовно са на 20-30% намаление (за отделни продукти дори 50% - най-често олиата)  в Златната Рибка. Дори в момента всичко е на -25%. Hug
Иначе и аз съм приятно изненадана от кофеиновия шампоан - като за натурален продукт доста добре се справя с разплитането на косата. Но пък... отива голяма количество от него, докато я измия хубаво (нормално, без сулфати все пак). Simple Smile

# 670
Някой пробвал ли е серията за руса коса на Joico?

# 671
PeachHoney,

ако трябва да цитирам на място какво получих от любезната персона в салона: Ми някой трябва да се научи да пише...
За да не изпадам в подробности относно диалозите, конкретно отговорям какво пък казаха на телефона, на който се свързах, тъй като там обслужването е адекватно и коректно: ще коригират информацията в сайта, така са им комплектите. Всички за боядисана коса са с тази емулсия, която е и в твоя, и моя сет. Предложиха да върна комплекта, но мен това не ме устройва. Дори не ми е проблем, че е не е този за боядисана коса, а класическият еликсир, но истината е, че има и хора, които виждат снимката и познавайки продуктите няма да четат описанието, а после остават разочаровани. И с право, защото реално са подведени.

От Златна рибка ми се е случвало същото с комплект Nutritive. На снимката беше шампоан Bain Satin 2, а вътре реално беше Satin 1. Пак получих извинения и предложения да върна покупката.

Явно е много трудно да се познават продуктите или поне да се координира визията с текста. Също и е трудно като ги имаш налични да удариш един кадър и да ползваш реална снимка на сайта си. Още по-трудно е като си подвел по някакъв начин свой клиент да му предложиш едни 5-10% отстъпка при следваща поръчка, извън отделно тази, която му предлагаш. Ей така, за жеста и с идеята за лоялна политика на обслужване...

Мélisande,

Правейки поръчка има опция да я вземеш на място. Можеш и от Ring, и от Paradise Center. И в давата мола името на веригата салони е Magic.

# 672
  • Варна
Някой би ли ми споделил мнение за Loreal Serioxyl шампоанът?
Утежнява ли, пресушава ли...изобщо как се държи на тънките коси
Благодаря предварително!

# 673
Дами, има новия еластисайзър в рибката даже и версия 1 литър!!!! Нападайте 😍

# 674
Здравейте!
Търся препоръки за термозащита на косата си, която изглежда така след измиване в понеделник с шампоан Meiceuticals Hydroclenz, балсам Mediceuticals Vitatin, термозащита Napura, изсушаване само в корените и Marrakesh End серум за цъфтящи краища, което прилагам на суха коса.

Термото на Napura е чудесно, но ми изправя косата, което в момента не искам. Спряла съм се на термото за руса коса KERASTASE Cicaplasme, но бих приела и други предложения, подходящи за тънка коса.

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 10:45 от dea76

Общи условия

Активация на акаунт