Професионални серии за коса 137

• 46 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Dea, при мен термото на Олиосета се държи по-добре от крем за къдрици Simple Smile

# 676
Е, сега. И аз поръчах комплекта за боядисана. Много "тъпо" ми стана, исках да опитам розовия елексир.

Аз ще чакам намаления в ЗР на Philip Kingsley за еластайзъра и Napura съм набелязала.

# 677
# 678
Здравейте, шампоаните Керастас Терапист и Нутритив Бейн Сатен 1 с кое термо се разбират най-добре, според вашите впечатления?

# 679
  • София
Здравейте, шампоаните Керастас Терапист и Нутритив Бейн Сатен 1 с кое термо се разбират най-добре, според вашите впечатления?

Според мен с нектар термик

# 680
Много съм приятно изненадана от днешния протокол с O'right. Измих два пъти с шампоана с бамбук, прозрачен и лек шампоан с богата пяна. Не ми заплете косата, което очаквах от натурален шампоан. После подсуших леко и сложих обилно от маската с бамбук, постоях 15 мин (на опаковката пише да се стои 10-15мин с маската), отмих и косата беше попила всичко, не беше лигава, но се усещаше напоена и плътна. Реших да не слагам никакви финиши, но косата ми като никой път се разреса още влажна много лесно. Само на краищата сложих на влажна коса (което по принцип не правя) кофеиновото олио... Духнах леко само корените със сешоар и оставих да изсъхне сама. Косата е жива, витална, подредена, без фриз, мека, но някак плътна. И най-интересното е, че серията направи леки чупки в косата ми без да я връзвам или суша с дефузер. Аромата е свеж растителен точно може би на бамбук и най-интересно се запази в косата ми доста дълго. Олиото имаше някакъв аромат на кафе, но слаб и бързо изчезна.. Въобще доволна съм от тази комбинация. Маската я пробвах и след друг шампоан (не от марката), също много добър резултат. Сега остава да я тествам и след кофеиновия шампоан. Мисля, че ще ги купя в големи разфасовки... Някой да знае чужд сайт с прилични цени на O'right?
Каква е косата Ви?
Благодаря за изчерпателното мнение. Heart

Косата ми е тънък косъм, бързоомазняващи се корени, суха по дължините от боядисване...
Понеже шампоаните са натурални и безсулфатни, се чудя дали е добре да се ползват дълго или трябва да се редуват със сулфатни шампоани. Чела съм, че не измиват толкова добре, а моята коса си иска добро почистване иначе стои вяла и като мръсна... Иначе са щадящи към косата и скалпа...Grinning

# 681
  • Варна
Ето го блондинския от бютимол, и несесера е хубав, много му се радвам!

# 682
Ееее Чи е с -30% в бюти мол .. супер. Sparkling Heart

# 683
  • Русе
Да тъкмо съм го добавила в кошницата

# 684
Може ли съвет за една идея по-малко хидратиращ крем от Nectar Termique-а?
Трябва ми да го ползвам преди гел за къдрици, но от Нектара нещо ми поувисна косата Rolling Eyes

# 685
Здравейте, искам да си взема протеинов Ш+Б, косата ми е суха, дебел косъм, плътна и с балеаж. Преди седмица пуснах снимка.
Колебая се между Лореал Про Файбър Реконструктора и Чи Кератин (златен надпис) понеже цената на втория в момента е доста добра, пък и е за по-голямо количество.

# 686
Здравейте, никога не съм използвала слънцезащитен продукт.Моля ви да ме убедите имам ли нужда и ако да да ми препоръчате някакъв за руса, суха и груба коса.Благодаря предварително.Flowers Hibiscus

# 687
Здравейте! Heart
Какви са впечатленията ви от серията Mythic Oil на Лореал?
Интересувам се конкретно от шампоана за финна коса и маската към него/3 в 1 термо крема.
И щом това е подхранваща серия - протеин или хидратация е? Сигурно някой ще ми се смее на въпроса, но все още не умея да различавам двата типа грижа.

# 688
  • София
Здравейте! Heart
Интересувам се конкретно от шампоана за финна коса и маската към него/3 в 1 термо крема.
И щом това е подхранваща серия - протеин или хидратация е? Сигурно някой ще ми се смее на въпроса, но все още не умея да различавам двата типа грижа.
Здравей, ползвала съм и първият вариант, когато беше само един вид, ползвах го отново и на скоро (не този с червената черта, а другият). Помня, че като го купих първият път, фризьора ми каза, че този шампоан е тежък и не е за моята увредена и слаба коса. Ами....супер добре ми дойде шампоана тогава Simple Smile но определено сега усещам лека разлика с новата серия.
Маската сега я закупих за сестра ми, но още не я е ползвала и не знам как е.
Олиото съм го ползвала няколко пъти, при мен поне в началото има добър ефект, после сякаш не чак толкова

# 689
Здравейте! Heart
Здравей, ползвала съм и първият вариант, когато беше само един вид, ползвах го отново и на скоро (не този с червената черта, а другият). Помня, че като го купих първият път, фризьора ми каза, че този шампоан е тежък и не е за моята увредена и слаба коса. Ами....супер добре ми дойде шампоана тогава Simple Smile но определено сега усещам лека разлика с новата серия.
Маската сега я закупих за сестра ми, но още не я е ползвала и не знам как е.
Олиото съм го ползвала няколко пъти, при мен поне в началото има добър ефект, после сякаш не чак толкова
Моята коса е с нормален към фин косъм. Бързо се омазнява и я мия всеки ден.
Ще ми се да си взема шампоан и балсам от една серия, защото до сега винаги съм смесвала серии. И не знам коя са бъде тя. Grinning
Само разглеждам сайтовете и си набелязвам продукти под графа "ще питам в темата". GrinningGrinning

Общи условия

Активация на акаунт