ОКТОМВРИйки 2020 - тема 3

• 28 077
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Охохо виждам и някои от вас също бедствате като мен... Съчувствам ви искрено..

Излезе кръвната захар - 4.77. Окей си е. Аз мислих, че тя се е бъгнала последния месец и за това да съм почнала така да качвам.
То ако продължава така освен с депресия, ще трябва да се обзаведа и с нови дрехи, защото просто нищо не ми става и се чувствам като балон.

Моничка, тоя апарат за китка го заеби. Сигурно въобще не си вдигала кръвно. Честито:)

# 631
  • Пловдив
Моята АГ каза, че обикновено, тези които задържат кг в началото ги наваксват в края, но не е закономереност. Така че не виждам нещо стряскащо в цифрите ви.

# 632
  • София
Аз се виждам в огледалото като корабът-майка. Вчера задигнах две по-широки рокли от майка ми, миналата седмица една по-едра приятелка ме снабди с бременни панталони и поли. Не знам до септември колко ще стане тоя корем, ама добре че е лято. Ще оцелеем Simple Smile

# 633
  • София
Моят корем е доста голям този път. И последния месец качих 2 килограма, но какво да се прави. Вкъщи вече почнаха да ми пеят "Големият кораб минава" Joy А не съм чаак толкова огромна..още.
Другата седмица съм на консултация и се надявам малтоферът да си е свършил работата.
Иначе тези дни имам много енергия и доста неща отметнах вкъщи и съм много доволна. Дано продължи така, че ми беше писнало да не мога да свърша нищо. И нямам търпение да отидем до вилата за 3-4 дни да разнообразим, че тази година се очертава там да ни е почивката.

# 634
Добре, че от миналото лято съм с 20 кг по- слаба и имам големи рокли и дрехи. Поне за това не мисля, хаха.
Минах на ЖК, бебката върви с няколко дни напред, вече е около 800 гр. Седнала си е на дупенцето и като ме ритне в пикочния мехур направо едвам устисквам. А и става все по- силна.
Аз преди 2 седмици пусках глюкоза, беше 4. Според АГ няма нужда от обременяване на този етап. Също и това не е причината за качване на повече кг и, че бебка върви малко по- голяма. Нормално било да се качва.
Не може да се приемат каквито и да било диоритици, повече вода да съм пиела и да избягвам жегите.

# 635
Охохо виждам и някои от вас също бедствате като мен... Съчувствам ви искрено..

Излезе кръвната захар - 4.77. Окей си е. Аз мислих, че тя се е бъгнала последния месец и за това да съм почнала така да качвам.
То ако продължава така освен с депресия, ще трябва да се обзаведа и с нови дрехи, защото просто нищо не ми става и се чувствам като балон.

Моничка, тоя апарат за китка го заеби. Сигурно въобще не си вдигала кръвно. Честито:)

Благодаря, Dagny. Да и аз мисля да го оставя този апарат за кръвно, че иначе само се филмирам излишно 😄

# 636
Дами, случвало ли Ви се е да имате повишени нива на фолиева киселина и то доста?

# 637
Да, но преди да забременея. Един док ме наплаши, че било опасно и я спрях тогава, ако не се лъжа за около месец влезе в нормата. Ама нз, при бременност може и по-различно да се менят нивата.

# 638
Аз от началото съм +6 кг, но стартирах от 45 кг, та има накъде да качвам. Иначе не се ограничавам, но хляб ям само на закуска, а сладко въобще не ми се яде.
Относно раждането мисля да раждам в Надежда. Даже бях на консултация при една лекарка, която изражда там и ми допадна. Окончателно се отказах да раждам в Щерев, където се следя. Установих, че моята лекарка вместо да ми вдъхва спокойствие и увереност, тя ме напряга и стресира.След последния преглед пак извъртя нещата и не спах цяла нощ от притеснение. Та се отказах и от лекарката и от болницата.

# 639
  • София
JamJam, в Надежда няма избор на екип, при който се паднеш.

Деси, ти каква фолиева киселина приемаш - синтетична или фолат?

# 640
JamJam, в Надежда няма избор на екип, при който се паднеш.

Деси, ти каква фолиева киселина приемаш - синтетична или фолат?
Знам, но лекарката ми каза, че ако стигнат нещата до естествено ако й се обадя ще дойде, но при мен нещата вървят към секцио....

# 641
Пия неофолик мета по 1т на ден.

# 642
  • София
И защо вървели към секцио? Аргументация/нещо?
В Надежда ме предупредиха, че имало двама ''касапи'', които на всеки му намирали причина за секциото. Не знам колко е вярно..

Аз така и не изследвах фолиева к-на. Дори не знаех, че има как.. Не я видях в каталога на Цибалаб където ходя Rolling Eyes Дано не съм прекалила...

# 643
  • София
Деси, щом е Мета, няма страшно.

В Надежда ако срещна шефа на АГ отделението, не отговарям за последствията. Супер нагъл, груб и невъзпитан егоцентричен тип. Не знам как не са го набили някъде заради гадното му отношение към бременните.

# 644
И защо вървели към секцио? Аргументация/нещо?
В Надежда ме предупредиха, че имало двама ''касапи'', които на всеки му намирали причина за секциото. Не знам колко е вярно..

Аз така и не изследвах фолиева к-на. Дори не знаех, че има как.. Не я видях в каталога на Цибалаб където ходя Rolling Eyes Дано не съм прекалила...
Бебето е седалищно разположено засега, освен това върви големичка, а аз съм доста дребна.Имам и една киста, която може би ще се маха по време на раждането. Не са ме убеждавали за секцио, просто има няколко причини. Но все пак ако бебка се обърне се разбрахме, че ще пробваме нормално.
Аз вече не знам, с моята нерешителност никога няма да избера, а и има недоволни  и доволни от всяка болница. Плюс това много трудно си пасвам с лекаря, понеже работя с такива и знам какви ги вършат....
Аз също си пускам повечето изследвания в Цибалаб и там има фолат в серум и в еритроцити. Може да провериш едно от двете. Аз пусках и двете, защото още си пия фолата и ме е страх да не прекаля.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 07:34 от JamJam

Общи условия

Активация на акаунт