Щур и цветен 1 юни с PEPCO

• 7 359
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
Бих избрала дрешки и някоя кукла-играчка

# 286
Сандали (хареса ми модел от брошурата), също така и от летните дрешки.
От играчите в момента най-много ще се радва на конструктора "Маша и Мечокът", а тъй като ни предстои и почивка край морето - плажни играчки (кофички, лопатки...)
Simple Smile

# 287
Пазарувах от Пепко за 1 юни на моето дете:4 роклички(Розова на точки, червена  на райета, жълта на Мина Маус, лилава на точки)къси панталони 3бр(жълти,лилави)обувчици за лятото, сладурски комплект състоящ се от динено червена пола и Розова блуза! Благодаря Ви, че открихте  магазин и във Благоевград, за да можем да се обличане цялото семейство във вашите прекрасни дрехи на достъпни цени!

# 288
  • На брега на морето
За 1 юни му взех косачката и една количка, но нямах време за дрешки, та смятам да поправя тази несправедливост.

# 289
Косачката със сапунени балони 🌼

# 290
Бих купила летни дрешки, бански и играчки.

# 291
Бих купила дрешки от колекцията на Дисни.. роклички и играчки ❤️🍀

# 292
  • София
Бих избрала играчка, подходяща за възраста и необходима дрешка Simple Smile

# 293
Избрах страхотни дрешки и аксесоари
Heart

# 294
Избрах дрехи и косачката с балони.

# 295
  • оттам, откъдето започва България
За моите хубави момченца избрах летните обувки, долнища анцуг, тениски и къси панталони и кола с дистанционно управление в червено и синьо и косачката със сапунените балони.
Честно казано аз напазарувах много преди 1-ви юни, за да мога да им изпратя дрехите и играчките за празника, тъй като сладките момченца не са при мен. Simple Smile

# 296
Бих избрала красива рокличка или блуза и клинче за игра и разходки. Иначе от постоянния асортимент бих купила и цветна хартия за апликации, книжки за оцветяване, цветни моливи. Дъщеря ми обожава да рисува и твори фигурки от хартия.

# 297
От Pepco вече напазарувах някои дрешки за децата, но си набелязах още много красиви моделчета! Ще се върна и за тях! 😁

# 298
  • Монтана
Рокли,тениски, къси панталони и клинове...

# 299
Бих избрала дрехи и обувки, от тях винаги има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт