Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 52 962
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Не може никой да ме убеди, че такова количество тестери, каквото се продава тук по сайтовете, е безплатно за търговеца. Кой производител ще влезе вътре с тия бройки? Пише в сайта "тестер" и налични над 10 бр! Да бе! Това просто не са тестери! Или повечето не са. На тези, които са, си пише demonstation bottle или not for sale. Другите просто са по-евтини на едро, защото са продукт без опаковка. Затова вече и рядко се срещат такива без капачки. В един кашон с опаковани продукти, се пада 1 истински тестер. Може би количеството опаковани в един кашон продукти, е стандартна дузина - 11+1. Тук да не са купили по един тир от всеки вид парфюм, та във всеки сайт имат по 20 тестера от парфюм? Въпросът е, че продуктите без опаковка са някакво ново течение в продажбата на парфюми, защото отпечатването на официалната опаковка, допълнително оскъпява продукта. Макар че, за мен лично кутията, дали обикновен картон или луксозен печат, все хаби хартия, която струва нещо.

# 511
  • Бургас/Пз
Привет на всички.
Този парфюм срещали ли сте го в друг сайт освен Дъглас??
https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/L-Ombre-Des-Merveilles-59799.html
В Парфимо, Нотино и още един имаше Парфюм - бг мисля🍀
Няма го този, има само Блу, но с него не се харесахме.

# 512
  • Бургас
Ази, в офиса само 2 от парфюмите ми са тестер и са си обозначени като такива

# 513
Е, два не са количество, от което да си направя заключения, че тестерите са им безплатни (поне аз)! Innocent

# 514
  • Пловдив
🍀

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 12:20 от astravera

# 515
Количеството отбелязано ли е? Защото такава може да е стойността на един на дузина както смятам, че са истинските тестери. Тоест 11 бутилки на пълна цена за търговец (на едро) и една бутилка тестер, на стойност 5-10€ или си пише "кашон с 12 бр. тестери на цена 5-10€ за брой"?
Отплесвам се с тия анализи и ще ни изтрият, но просто не вярвам, че всички парфюми, които се продават с названието "тестери" в сайтовете, са тези тестери (по един на кашон), за които аз говоря.

# 516
  • София
ani_d, в Парфимо със сигурност го гледах вчера. Имаше 30 мл. за 86 лв. и 50 мл. за 120 лв. Явно се е изчерпал. Следи, предполагам, че отново ще го заредят. В Нотино не съм го виждала.

# 517
Да не се бъркате, говорим за този парфюм, съмнявам се да се е появил в парфимо и то на тези цени за парфюм на Ерме 2020 година.
https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/L-Ombre-Des-Merveilles-59799.html

# 518
  • Бургас
Точно този от линка на Ерме го имаше в Паарфимо , както писа Меджик и аз го видях.

# 519
Да, точно така е, и аз видях новото Ерме, пишеше НОВО, сигурно пак ще заредят.

# 520
Ако е така, цените са чудесни. Явно е изчезнал мълниеносно. Както изчезна тази сутрин тестера на Santal Blanc. Relaxed

# 521
  • Бургас/Пз
Благодаря, момичета, много съжалявам, че съм го изтървала, но ще следя задължително

# 522
  • София
Базила, каква беше цената на Santal Blanc? Всеки ден проверявам, ама тази сутрин нямах време и го изпуснах. Яд ме е. Rage

# 523
И аз го изпуснах, сложих в кошницата, отидох да си сипя още кафе. Връщам се, рефрешвам и "този продукт беше премахнат от кошницата ви, защото не е наличен" или нещо подобно. А пишеше наличност над 10 бр., ако е било вярно де. Цената беше около 83 лв.

# 524
Оня ден получих това бебче от Елинор

Толкова е сладко не мога да му се нагледам

Чакам и една малка пратка от Parfimo

Общи условия

Активация на акаунт