Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 52 955
  • 731
  •   1
Отговори
# 525

Като сме на тема Alien, да кажа ,че и моят парфюм пристигна от Нотино. Бърза доставка 3 дни, перфектно опакован, с празен ход, оригинален/потвърден  код в сайта на Мюглер/. С две думи-всичко е точно с продуктите от сайта. Сега чакам тестер на La vie est belle eclat 50 мл от Парфимо. Надявам се и там всичко да е ок. Досега съм пазарувала парфюми и козметика  от Парфимо, Нотино и Make up  и съм доволна и от трите сайта

# 526
  • Чукарландия
Момичета и момчета, какво ще кажете за perfume. bg? Някой пазарувала ли е от този сайт? Читави ли са парфюмите? 🤗

А също и https://parfum.bg/ ме интересува.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 15:33 от BBeLLa

# 527
Аз утре ще получа Zadig&Voltarie This is her - и днес поръчах и  Boucheron Quatre en rouge 😂😂😂😂 от Венера. Защото утре УЖ ще е при мен 🤣.  И спирам 😂,че за една седмица поръчах 4-ри 😃😂

# 528
  • София
Това е сайта на парфюмерии Конкорд

# 529
  • Чукарландия
Това е сайта на парфюмерии Конкорд
Значи да се надявам, че е ок? От години нищо не съм чувала за тях. Или просто не ми е попадала информация.

# 530
  • София
Бел, имаха три магазина в София. Този на бул. Хр. Ботев отдавна го затвориха. Другите два бяха на Янко Сакъзов 30 и 56 до скоро си съществуваха

# 531
Мисля и аз да поръчам Oud boquet на Lancome, тъй като никъде другаде не съм го виждала в мрежата, само в този сайт parfumite.eu.
Може ли само някой да каже за колко време пристига доставката.. просто ориентировъчно да знам, тъй като виждам, че няма опция да се прати по куриерска фирма?

# 532
  • София
Изчерпан е в този сайт, Emerald..

# 533
# 534
  • при морето
Цена на продукта 24,00 лв. + Транспорт 5,95 лв. + Заплащане безплатно = Крайна цена на поръчката с ДДС 29,95 лв.

Продължи
Следва въвеждане на адрес за доставка

Това някой би ли ми го обяснил.Значи намалението от 20% отива за транспорт?Или аз бъркам нещо?

# 535
Кодът ти не хваща, плащаш си продукт и доставка, а "Заплащане безплатно" е, защото плащаш с карта, а не с наложен платеж. По време на кризата взимаха още 2 лв за плащане при получаване.

# 536
  • София

Не че съм подстрекател, но постоянно ми изкача. Бързо свършва и пак се появава.

# 537
Изгоден тестер Prada La Femme (61 лв., с капачка) - https://makeup.bg/product/310143/

# 538
От Makeup ли имаше оплаквания за тестер без празен ход и ползван?

# 539
От Елинор

Общи условия

Активация на акаунт