ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 191
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Когато бях за съвсем малко уж по Зоната,открих нахута, защото признавам си,до преди ок.2 години никога не бях яла.Много ми хареса и си правех салата от краставици,домати,червена чушка сурова, извара и нахут,май и риба тон.Та,нахута също в салата много насища (предполагам повечето девойки тук го знаят,ама аз да си кажа 🙂).

# 646
Когато бях за съвсем малко уж по Зоната,открих нахута, защото признавам си,до преди ок.2 години никога не бях яла.Много ми хареса и си правех салата от краставици,домати,червена чушка сурова, извара и нахут,май и риба тон.Та,нахута също в салата много насища (предполагам повечето девойки тук го знаят,ама аз да си кажа 🙂).

С нахут става и хубава паста, ако се сготви добре. И в салата може да се слага, има и умерено въглехидрати.

# 647
Лъки ,визирам гола маруля с краставица примерно .
Такива със сирена и т.н засищат,но аз ям и месо ,та ги избягвам .
Гола маруля със краставица не става, права си. Но ако и сложим 1 авокадо, 1 твърдо сварено яйце, лук, репички, лимон, зехтин. Става. И не ми се разширява стомаха, защото до сутринта съм го преработила, а ако съм изяла пържола с гъби примерно, ми отнема много повече време да смеля.

Всеки е различен, аз още помня в групата на Наско Усунов какви извращения ядяха и сваляха по 30 кила на калпак...

# 648
Узунов още продължава да бъде мистичен за мен Grinning
При все всичките мазнини ,които се изяждат..за мен отслабващите с неговия режим са с много наднормено тегло .
Така става салатата ,да.Аз бих сложила 2 яйца Blush

# 649
Узунов още продължава да бъде мистичен за мен Grinning
При все всичките мазнини ,които се изяждат..за мен отслабващите с неговия режим са с много наднормено тегло .
Така става салатата ,да.Аз бих сложила 2 яйца Blush
2 айца, или вместо тях 1 топка скирела ми е новото откритие...
учим се в движение Revolving Hearts

# 650
Лъки,какво е скирела(нещо от скир)?
   Влади,доста хора около мен отслабнаха с Узунов(за мен са като секта в групата и много хард му е режима).Но си права,че все хора с много кг за смъкване.Аз пробвах,ама при условие,че не обичам месо,а и пък да е мазно ,съвсем и карах основно на млечни мазни,познай дали се отслабва от тях😂.А тъкмо си бях помислила,че съм намерила моя режим-сирена,всякакви.

# 651
Лъки,какво е скирела(нещо от скир)?

По скоро е като моцарела, но е по твърдо.
Ето снимка:

# 652
  • София
Да допълня, че се продава в Лидл. Мен ми е малко безвкусна, предпочитам моцарела, а най-любимото ми е бурата, ама ям на няколко месеца, че тя си е доста мазна и не ми се вписва в режима.

# 653
  • София, България
Добро утро, дами,

Ден 4 от 7-дневното предизвикателство. Днес за консумиране са супата, колкото искам от нея, до 8 банана и колкото си искам обезмаслено прясно мляко. Предполага се, че този ден щял да редуцира желанието за сладко. Да видим, аз не отказвам, ако има ефект.

Това е развитието за момента:

17.06.2020 - сутринта - 73.3кг.
17.06.2020 - след пречистването - 72.7кг
18.06.2020 - 72.8кг (преди WC)
19.06.2020 - 72.1кг
20.06.2020 - 71.5кг

# 654
браво, Тиси, добър резултат за 4ри дни 🌺🎈

аз свалям нещо, не са килограми, защото кантара е безпощаден, но дънките ми се свличат и коремния глобус леко е спихнал
боря се за ОМАД, но не се получава всеки ден

# 655
Herz,не правиш ли 2 по 36 часа ?

# 656
Добро утрооооо
Денят започна прекрасно - 72.6 на кантараааааа
И гледка за добро настроение 😎

# 657
влади, правя 36 в понед и 24 в петък
но съм качила килограми и искам да сваля бързо поне новите след карантината

# 658
Аа ,ясно .Аз викам дали не си оставила 36.Нормално тогава да са ти тегави ,много ти се  събират седмично .
Миналата седмица имам 2х36 часа много стриктни ,много течности изпих :д През останалите дни главно пиле ,зелена салата ,диня -1,5 кг .

# 659
Снощи ходих да тичам със сестра ми. Успях едва четвърт обиколка на стадиона - не можех да си поема въздух, заболя ме кръста отстрани. После направих няколко обиколки с равномерен ход. Общо 3 км. Въпреки че почти не тичах, чувствах бедрата си доста стегнати след това. Не вечерях, не ми се ядеше, но преди "тичането" хапнах малко сладичко. Резултатът днес е малък минус на кантара. Довечера пак ще ходя. Но мисля докато сестра ми тича, аз да правя някакви упражнения отстрани.
Днес все още не съм се наканила да тренирам. Не съм и закусила, но сега започнах да огладнявам, така че вероятно ще хапна нещо и ще направя някаква тренировка.

Общи условия

Активация на акаунт