ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 161
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • Нидерландия
Аз се съгласявам с теб, и споделям книжка.
Ако някой ми беше обърнал внимание, че ям много, щях да си спестя 2 години лутане. Минимално.
Но настояваха, че претренирам, и ям малко. Другия път.
Оправих се, но мина време в ядове.
Съгласна съм, и аз се обърках и мислех че като тренирам трябва да ям по много но за мен не е така.

# 721
Абе има си резон броенето на калории. Аз така свалих многото си кг, в началото. Дори не е нужно силна рестрикция. Всеки дебел човек (да си го кажем направо) е свикнал много да яде. Ако е приемал 2500-3000, да ги намали дори до 1800, което никак не е малко, ще отслабне, без да му страда твърде организмът. Дори никак.
Разумно е да бъдат към 1500-1600, за жена. Така се научаваш да ядеш по-малко.
После, ако те влече, ги сваляш ден-два на 1200...

# 722
и в нашия офис има една, която само вечеря, но солетите през деня не ги брои. за ядене... следобедният сладолед - също
отслабва се с ядене само вечер, при мен работи при работа 'на терен'
в офиса ми е гладно и нервно, тогава работи невечерянето
абе, има ли дисциплина, всичко работи

Елена, браво, момиче Hug
сега продължаваш за следващите пет, без сълзи по пържените картофки Simple Smile

Сис, лятото е вече тук ❤️

62кг от мен, йога и 12хил крачки, пътечката е правилна, но стръмна

# 723
  • Велико Търново
Нат, като си гледам снимките от преди две лета и от миналото се чудя какво не съм си харесвала.
Мисля от утре да се пробвам на три дни от любимия ми яйчен фаст, доста отдавна не съм го правила.
След малко тренировка гръб, а довечера ще е кардио с девойката, ако не ме ядоса като снощи.

Храната:05.00 1 грейпфрут+150 обизмаслена извара/за да си изпия бустера/
08.30-50 грама сварени овесени ядки+250 обезмаслена извара Пилос
12.30-13.00-150 задушен пилешки дроб+2 сварени яйца
18.00-останалият дроб около 200 грама, защото никой друг не го яде.

Едната причина за стреса я премахнах-дъщеря ми се отказа от художествената гимнастика, ако пиех алкохол щях да си сипя още от сутринта.

Хубав ден на всички!

# 724
хайде, и аз съм на яйца днес, утре пак, после ще правя моното на ВЧ

# 725
Да не се цепя от колектива- днес и утре на пиле с босилек.
50.1кг, изгубих 4ката нещо, и не съм доволна.

# 726
И аз малко нагоре 73.2
Ама ако устискам ще го фаствам днеска...
Другата седмица ми се очертава да съм тотал релакс - в офиса без колеги, вкъщи без деца.. Само да не ми излезе през носа всичкото това дзен 😎

# 727
И аз може би съм +0,500, но го отдавам за задържана вода. Ужасен ПМС, даже днес няма да се тегля, да не разбия кантара в плочките.

# 728
При мен равносметката е следната:
10 дни всяка сутрин кардио 15 минути и стречинг 15 минути. Всеки следобед или 30 минути кардио, или обикаляне на стадиона и упражнения там.
2 дни калории под 1000, 7 дни калории до 1200 и 1 ден с 1800 ккал.
Тегло +2,5 кг. за тези 10 дни. Изобщо не съм доволна.

# 729
Stilness,задържаш вода най-вероятно .
Моят съвет е да не се вманиачаваш в кантара сега .Не знам и колко глад изпитваш ,но гледай да не си на отрицателен баланс .

# 730
На мен проблемът ми е, че предишната бременност качих 26 килограма. Бременността завърши с прееклампсия, отлепена плацента, спешно секцио в 8-ми месец и бебе под 2 килограма. Качените много килограми имат отношение към прееклампсията, затова ми се иска по някакъв начин да ги държа под контрол. Но очевидно не става...

# 731
Посъветвай се с АГ относно храненето .Ако си в София ,бих ти препоръчала д-р Сигридов Heart
Аз качих кг само първите месеци ,въпреки че се пазех какво и колко ям .

# 732
Добро утро! Аз на кантара не съм се качвала от седмица, че не иска да ме зарадва. Важното е, че обиколките намаляват. Бавно, но славно. А мен това ме интересува, пък кантарът нека ми прави сечено. Като направя един месец ще го проверя пак.
За днес си нося за обяд - розов домат, краставичка, авокадо, малко краве сирене, парче кашкавал, варено яйце и три хапки от пърженото свинско, което вечерях снощи. Вчера си купих от Лидл черен шоколад с цели лешници, да имам в шкафа, ако ми се дояде. И взех, че още в работата го изядох. Rolling Eyes Затова вече само чист и с по-голям процент какао. От едно редче ми стане леко гадно и приключвам. А вчера с тези лешници...
За 26 дни имам три прегрешения. Яд ме е, че само първото (4 американски палачинки) беше от "стръвно",  много ми се дояде като ги направих за децата, а останалите - парче торта и мляко с ориз, и аз не знам защо ги изядох. Тортата, защото племенницата имаше рожден ден и изглеждаше много изкушаващо. Това не е оправдание, де. Яд ме е, че не ми се дояжда сладко, не ми липсват засега картофи, леща, ориз, а аз наруших режима от ... тъпота. Но реших да не го преживявам и да се самообвинявам, макар да ме беше яд, ама много, особено след тортата.

# 733
Довро утро!
Вчерашния ден на пъпеш мина добре. Имам 2,4 кг да видя 7-мица и се надявам да я видя до края на месеца, въпреки, че ми се вижда нереаистично. Днес деня ще е на череши или диня. Не съм решила още. Grinning

Много минуси ви желая. И лек ден!

# 734
  • Мизия
Чувствам се много зле...
Реших преди малко да пробвам това чудо със солта и водата. Не можах да го изпия цялото, може би към 0,400 мл. и се отказах. Толкова ми е лошо в момента, повръща ми се, върти ми се свят, главата ми пулсира. Sad

Общи условия

Активация на акаунт