ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 413
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
И аз съм била на японско чудо, свалих адски много. После внимавах с храната, но си върнах килограмите. Мисля, че два пъти я правих и беше с един и същ ефект. Същото и с режимите за детоксикация със смутита.

Аз какво ли не съм правила Bowtie.

За моно диетите обаче, имам друг опит. Майка ми преди години свали адски много с тях и си ги държа много години, сега е качила (не колкото първоначалните тогава), но тя е все пак на 65 години  и не може да се очакват чудеса. Покрай нея и аз правих, свалих много, задържах ги до зимата, но аз зимата винаги качвам, колкото и да внимавам. И вече знам, че тогава тежки диети ни трябва да правя, че после само здравословни проблеми.

# 286
Dez , искаш да станеш 45 кг. ли? Колко си висока? Да, знам, че ти си превеждала диетата Английско чудо, но доста добри резултати виждам там в темата при теб. Herzen също е била на ЯЧ. След това ще мина на моя си режим, защото той определено ми задържа килограмите.

156.5см съм. 🙂 Много държа на .5.🤣
Голяма грешка беше да се целя в неправилните кг. (50)

Мен ме беше объркал стария кантар, на който не се харесах на 49кг през 2018, и бързо наваксах на морето в Гърция, даже 2 пъти ходих, и им изядох тахана на хората, та загладих косъма, но кантара не е бил верен. Скоро след това издъхна.

Сега съм твърде сочна в бедрата. Има още мазно за сваляне.

Влади, браво на теб!
Остават ни 4кг, ще се мотивираме. 💪🌺🥂

И за тези, които са убедени, че се подлагам на страшни лишения:
Скрит текст:

# 287
Дези , аз не мисля, че се лишаваш, напротив - балансирано се храниш, лично за мен си голям пример, обаче аз съм ГОЛЯМ мързел и не спортувам.

Момичета, имам проблем ! Моля да ми съдействате....Съвет. Както писах съм на БВД.  Обаче нещо стана,нямам никакъв апетит за храна и нищо не ми се яде. Видях снимките на Дези даже с надеждата нещо да ми се прияде - не, напротив стана ми гадно от варените яйца. Аз не съм им голям фен и понеже вчера се напънах да изям 1 и 1/2 с малко салата домати и краставици , може би заради това. За месо като си помисля - ям го, защото трябва, гадно ми е. Не съм се хранила преди с пици, спагети и хляб, кисело мляко/ от време на време - да, мн рядко/. Сирената, кашкавали, мезета, някое ястие , супи си похапвах.

Как да си събудя апетита и да ми е вкусно, каква може да е причината според вас?

# 288
  • Linz
Antonelly, от кога си така?

# 289
Sarania - Реално, мисля, че от  вторник. Изпитвам някакъв глад, но нищо не ми се яде, дори за съжаление представя ли си дадена храна и ми става гадно. А, аз съм човек, който обича храната, изявам се според близки хора , като кулинар. Обичам домашно приготвената храна.

# 290
И аз на БВД съм с 0 апетит ,само голяма жажда изпитвам .Направи един фаст 20+часа ,гаранция ще ти се прияде Grinning

# 291
Antonelly, период е някакъв. Не се насилвай.
Съвсем нищо ли не ядеш обаче? Воден пост?

И аз не съм гладна, овладях кортизола, огладнявам вечер. Няма лошо.

# 292
  • Мизия
Dez , искаш да станеш 45 кг. ли? Колко си висока? Да, знам, че ти си превеждала диетата Английско чудо, но доста добри резултати виждам там в темата при теб. Herzen също е била на ЯЧ. След това ще мина на моя си режим, защото той определено ми задържа килограмите.

156.5см съм. 🙂 Много държа на .5.🤣
Голяма грешка беше да се целя в неправилните кг. (50)

Мен ме беше объркал стария кантар, на който не се харесах на 49кг през 2018, и бързо наваксах на морето в Гърция, даже 2 пъти ходих, и им изядох тахана на хората, та загладих косъма, но кантара не е бил верен. Скоро след това издъхна.

Сега съм твърде сочна в бедрата. Има още мазно за сваляне.

Влади, браво на теб!
Остават ни 4кг, ще се мотивираме. 💪🌺🥂

И за тези, които са убедени, че се подлагам на страшни лишения:
Скрит текст:

Менюто ти е супер!
Е, добре де... и аз не съм 160см., а 159см. Grinning Наистина 45 кг. за твоята височина ще са перфектни! Браво! Simple Smile

# 293
Дези - не, аз се напъвам да ям, защото с гладуване имам лоши спомени. Не ми е вкусно, с извинение любимото ми печено пилешко бутче ме отвращава. Замисляш ме за кортизола...
Влади - Да, и аз съм жадна, отделно билкови чайове пия без мед, просто ми се пият и ги обичам. Апетит също 0.
Явно е период, но не ми се беше случвало. Пък съм преди МЦ, може и от това да е, ама тогава пък не е ли обратното Grinning

# 294
  • Linz
Antonelly, и аз мисля, че е период. И аз имам такива. Под стрес ли? Пий достатъчно течности.

# 295
А на 16/8 или ОМАД как докарвате по 1000+ калории?
То си е живо ЯЧ ама с по-разнообразни храни Simple Smile

# 296
Sarania - Не, не съм под стрес, слава Богу, миналата година беше стресова, от там и КГ. Много вода пия попринцип, независимо от режима. Ще пробвам с люти чушки и без това много обичам Yum
ЯЧ е ад за мен с толкова яйца Grinning
Иначе май само аз не съм се отчела висока съм 171.5 много държа и аз на 5-тичката Grinning Започнах от 67кг.

# 297
  • Linz
Antonelly, едни габарити сме. Как искам пак такъв период да не ми се яде. А то всичко ми е вкусно (от храните, които ям- колкото и да не са много) и така обичам да си похапвам....

# 298
А на 16/8 или ОМАД как докарвате по 1000+ калории?
То си е живо ЯЧ ама с по-разнообразни храни Simple Smile
Веси (от No sugar) ги прави 2 500 на ОМАД и отслабна, че и винце си пийва.
На мен яйцата не ми пречат, но искам да съм сита, а не полугладна. Не помня кой (известен лекар) правеше сравнение с тоалетната: все едно да се спрете без да сте си изпразнили мехура.

# 299
Как 2500 на едно ядене? Дори не мога да си представя колко и каква храна е това? Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт