ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 401
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Антонели, и аз съм така, нямам апетит от около месец, дори глад не чувствам (доживях да го кажа), но като седна на масата, ям. Confused Ям си моите обичайни количества, но ям. Аз като съм под стрес, или неприятни емоции, почти не ям. А такива имах последния месец. Може нещо да те терзае, ако ти намалява апетита, какво повече да се желае Hug

# 301
Как 2500 на едно ядене? Дори не мога да си представя колко и каква храна е това? Dizzy Face
Според Веси (Весела Савова от No sugar) това са 2200 калории, изядени за 2 часа и добавя, че е можела още да замези с кашкавал/сиренце. Снимката е на Веси от ФБ групата за менюта

# 302
2000 да бе... с тоя карфиол, марули и таратор
50 гр. кашкавал
150 кюфтета
50 авокадо
150 паниран карфиол
50 маслини
250 таратор
200 марули+краставица
1 кило манджа около.. нещо не ме кефи да го наглъхам наведнъж Simple Smile
Не ми се занимава да смятам, ама едва ли повече от 1000 кал ще докара това всичкото...

# 303
Таратора е със сметана, а кюфтетата са от "тлъсто свинско на кайма и стърган кашкавал". Тя е изчислила толкова.Аз само я цитирам, че яде 2000-2500 кал. Не се знае какви и колко мазнини е слагала. Горната сметка е правила по повод коментар "много храна".
Ето тук не е смятала

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 14:38 от tania6

# 304
  • Наблизо
Antonelly и аз съм на БВХ и нямам апетит.Също не обичам много яйца и повече от два пъти в седмицата не мога да ям..месото ям ,но пак е до дни .Имам запас хубави сирена,с които замезвам като ми пригладнее,но като цяло твърде малко ям и разбира се не отслабвам както ми се иска.Опитвам се да вдигна количествата,но като си помисля какво мога да ям и “айде ще ям на обяд” .. и така до вечеря ..
Сега боря това с кето спагети и протеинови барчета,за да съм яла нещо все пак... като не ми се яде нищо.Имам малко бебе и трябва да имам сила.

# 305
Вие хубаво си слабеете. Аз съм + 1 кг.
Днес било лунен фаст, ама след като опатках почти кило череши разбрах. Та без мен е този фаст.
Иначе съм режимна, по 1-2 чаши бяло вино с малко кашкавал са ми чийтовете и пак съм +. Важното е да сме живи и здрави!
Днес плаж с хлапето, докато няма хора още ...

# 306
Sarania - и аз обичам да си похапвам и да имам "гарнитура" едно студено розе.. , ма няма!
BeautifulM - какви са тези кето спагети?
Pepa - Терзае ме и това са килограмите и обстановката на работа, най-вероятно се отразява, права си!

Да попитам вчера вечерях 19:30, днес ядох в 15:00ч., като последното ми хранене за днес трябва да е до 21ч? Или ?То ще е преди това, но да се информирам. Благодаря ВИ!  Това сега фаст ли е ? Много съм "боса" с фаста.

А, какво ядох, дето мрънкам , че нямам апетит ? Пилешка супа от гърди, тиквичка, морков и лук. Стана ЧУД-НА ! Застроих с 2 жълтъка и магданозец. Явно съм имала нужда от топла, сготвена и домашна храна. Смятам, че е режимно за БВД.
Според мен безапетието идва, че колкото повече ВХ ядеш, толкова повече ти се яде, а сега реално са сведени до минимум, разсъждавам си.

# 307
Аз освирепявах, ако нямах вгх за закуска.
Протеин+вгх, и не се сещам за храна 5-6 часа.
С мазния режим се освинчвам, не съм мазнинен тип метаболизъм.

# 308
  • Наблизо
Antonelly,ето това е https://www.amazon.co.uk/s?k=konjac+noodles&crid=3E4MFS448S6 … ef=nb_sb_ss_i_3_5
Няма никакъв вкус,ама замества успешно паста.Пробвах с тиквичка и щях да повърна...много ми се догади.
Иначе при мен не знам дали е от това,че съм сложила въглехидратите на HOLD ..Аз го отдавам на това,че любимата ми храна е пица и хляб със сирене и сега не мога да ги ям...и като не мога да ям каквото обичам,не ми се яде друго..

# 309
Мазният режим е за начало: да си сит по-дълго време/да се свикне да не се яде през 2 часа и тялото да започне да гори мазнини. След това трябва мазнините в храната да се намалят иначе ще си гори мазнините от храната и пази резервите.  
Схемата е ясна и еднаква за всички:
Или протеин+мазнина
Или протеин+въглехидрати
За съжаление най-приятна на вкус и най-угояваща е комбинация мазно+въглехидратно.
За момичето, което питаше за долната част на корема (съжалявам, забравих кое е) най-добре е вакуум (имам видео, което обяснява защо и как, но е на френски) и да се избягват коремни преси и обратното-вдигане на крака/каране на "колело"
https://youtu.be/kS0JKdCoRMo
И едно от д-р Берг с озвучаване на руски, за английския оригинал погледнете описанието
https://youtu.be/4ARX-uWb4E8

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 16:20 от tania6

# 310
Ориз, овес, елда ме отводняват.
Хляб, пица, паста не пипам, отичам от тях,  особено в областта на очите.

Таня, аз И мазнини горя, всички тичащи на дълги разстояния са адаптирани.
Тялото е умна машинка.
Храня се палео от години. Ям И въглехидрати, в малки количества, но ги има.
За натоварването ми, съм нисковъглехидратна.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 16:17 от Dez

# 311
  • На острова
Ако сте позлвали Фитнеспал или който и да е брояч за калории, ще се убедите колко лесно е да се направят 2000 калории на един ОМАД.

Днес си направих салата с чери домати, риба тон, краставица (до тук ок) и сложих:
1 средно авокадо - 250 ккал
30 гр синьо сирене - 100 ккал
20 гр кедрови ядки и балсамик дресинг - 200 ккал
Та смятайте и рибата тон, ето ти една салатка към 700 ккал и повече, а не е голяма порция.

# 312
Аз на 16/8 често до 1000 едвам ги докарвам, 1200 ако има и закуска - явно много мазнини ползвате, не знам какво друго може да вдига толкоз много...
Как па няма да опукам 2000 кал на едно ядене и да ми стане стомаха на балон Simple Smile Тамън съм го посвила качествено Simple Smile
На 1вата снимка горе ги смятах, пряко сили с пърженето и панировката ми ги докара до 1400-1500. Още 500-600 от къде?

# 313
  • Велико Търново
Като калории нищо чудно да се стигнат 2000 от показаната по-горе снимка, но като количество....аз, да се пръсна, не мога да изям това. Снощи, дето нарязах един огромен, розов домат, половин краставица, 1 печена чушка и 20 -30 гр.сирене за поръска, + пилешка пържола/колко пък да е голяма тя/, и едва се справих с вечерята.

# 314
Как 2500 на едно ядене? Дори не мога да си представя колко и каква храна е това? Dizzy Face
Според Веси (Весела Савова от No sugar) това са 2200 калории, изядени за 2 часа и добавя, че е можела още да замези с кашкавал/сиренце. Снимката е на Веси от ФБ групата за менюта

На това меню аз бих се предала още след кюфтетата и салатата. Другото просто няма къде да го побера.

Общи условия

Активация на акаунт