ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 368
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
А да бе Simple Smile Интересуват се те Simple Smile Ама е яко да ти цъкат насреша "как отслабваш с това ИП, пък всички дебелеят" ей на Simple Smile Simple Smile хахаха
Към перфектности от списание не съм се насочила, но поне малко от малко до моите си цели ще додрапам Simple Smile

# 421
О, всячески ще те спират, ако започнеш да ги притесняваш. И пяна на устата ще им излиза даже.
Но паласки и тлъстинки не вбесяват никого.

# 422
  • София
Вчера в личен план имах малко напрежение, нерви покрай децата, сега ми се струва глупаво, но вчера така ме изнервиха. И защо го пиша в тази тема - наядох се, ама така де наядох с боклуци, че щях да се пръсна после. Като наркоман съм, усещам се когато всичко отмине и видя опаковките. Това категорично трябва да го вкарам в релси.

# 423
Вчера в личен план имах малко напрежение, нерви покрай децата, сега ми се струва глупаво, но вчера така ме изнервиха. И защо го пиша в тази тема - наядох се, ама така де наядох с боклуци, че щях да се пръсна после. Като наркоман съм, усещам се когато всичко отмине и видя опаковките. Това категорично трябва да го вкарам в релси.
Като наркотици са, убедена съм в това. Трябва време, за да се откаже човек. И да не посяга отново.
Между другото, как са ти очите? Може и в скрит текст.

# 424
Здравейте,10 дена ОМАД-3,8 кг надолу.Не е кой знае какво,85кг. т.е съм.Но аз не бързам.Сега си правя експерименти,всеки ден ям различни храни-само салата или само бобови или чисто пилешко или извара,за да видя кое как ми се отразява.Мляко пия,с кафето или по едно мляко с какао след хранене.Домашно е,аз и к.м.си заквасвам.Толкова много съм се нахъсала.Определено когато ям по-малко или правя пълен фаст ,имам повече енергия,развихрям се да чистя,подреждам и т.н.Упражнения не правя все още ,което отчитам като голям минус,но ви чета и се мотивирам 💪.
Относно структурата-аз съм по-груба,164 см съм,т.е.средно висока,но имам широки длани,ходилата ми са широки,къс врат и паднали рамене,а да и широко лице (как се описах само😂).И тъй като човек иска това,което няма,винаги съм мечтала да съм дребна и финна.Не съм женствена,но мога да бъда секси,като тези с големите и стегнати дупета и крака и добре оформена талия.

# 425
За 10 дни минус 3,8 кг е направо прекрасен резултат!
Тези килограми не са "спечелени" за 2-3 месеца и няма да си заминат за толкова. Важното е, че началото е отлично и не трябва да се мисли "така и така не отслабвам, поне да се наям". И това може да стане при насилствено гладуване за пи-бърз резултат.
Иначе промяна е хубаво нещо за изненада на тялото и да не свиква/мисли, че е на диета.
Може да се редуват ОМАД и 18/6 или 16/8, ден с трикратно хранене или без никакво, няколко дни моно и т.н.
Ще ми е интетесно да споделиш как си след деня на извара, ако имаш такъв ден и желание за споделяне.
Браво за хубавия резултат.

# 426
Привет, за кафето, черния и зеления чай доки каза да се откажа изцяло от тях, защото съдържат много кофеин, който стимулира естрогена и кортизола. Отказала съм се отдавна от тях, но прогестерон продължавам да приемам допълнително.
Поздрави за всички упорити мацки, с или без резултати Heart

# 427
  • София
Eden, за лещите ли ме питаш покрай другата тема, в която писах? Ако е за тях, слагам ги вече три дни, дразни ми, не ми е много комфортно, постоянно усещам, че свивам очи, не мога да се отпусна и да гледам спокойно. Но иначе е готино да виждаш с очите си....

Днес изрових от гардероба един сауна костюм, та сегс правих аеробна тренировка със сауна костюм. Joy

Не е кой знае какво съм тренирала като чета вашите постижения, аз правих някаква тренировка от тези на Румяна Илиева, но все пак да попитам.... Колко време след тренировка се храните?

# 428
Ами аз карам основно на ОМАД,но понеже събота все така става(е,то всъщност 1 път досега така стана,но тази събота съм на РД и пак  ще хапна),че и вечерта хапвам,после изкарвам 36 часа фаст и ям чак на обяд в понеделник.
А по отношение на храната,изварата я консумирах(обезмаслена)напълнена в чушки,с яйце и 1-2 лъжички зехтин поляти отгоре.Много чушки изядох,на другия ден бях смъкнала,същото беше когато ядох пилешко филе на фурна.Общо взето взех да си припомням дюканските времена и манджички😀,само дето сега ползвам по малко мазнина.

# 429
Рени,то е нормално да имаш дни с повече храна .Нали не си представяш ,че ще си на 36 часа фастове между всяко хранене ? И всъщност ,ако правиш 2х36 часа -не е зле през другите дни да ядеш по 2-3 пъти .
Фастовете са полезни,когато има мярка .Издевателстване не е препоръчително.

# 430
И аз днес се ОМАДих. Извара с авокадо, домати и маслини. Не ми се готви, не ми се яде месо, даже сложни неща не ми се ядат.. Няк'ви скирове имам, тва ще е тез дни, с домат/тиквичка..
Утре пак ще фитнесирвам, днес почивка, да не се престаравам 😎🙄😁

# 431
Е, извара с чушки,яйце и зехтин става.
Аз , преди повече година само извара хапвах вечер и се окръглих около талията. То и стрес тогава много имах и това е помогнало. Тогава започнах да чета за инсулина.  Имах късмет, че навреме се усетих коя пътека съм хванала.
И аз съм на мнението на vladiv93 да не се прави постоянно едно и също за да не свиква тялото , а и да не сте постоянно в лишения.

# 432
  • На острова
Сис, на 100 кг. няма да си ми фен, гарантирам ти! 😘 Иначе най-много съм качвала през бременностите до 75 кг.

Бисквитка, 168 см съм и аз 😍

И на мен нищо не ми се вечеря днес. Доматки нещо, зеленчуци пресни. На обяд правих на мъжете Енчиладас, за мен плънката само - пиле филе с чушки, лук и тиквички и доматен сос, аз и половин Филаделфия сложих.

Сега си направих половин час тренировка. Ако имах сауна екип и аз бих си го ползвала 😁 Едно време, преди много години ходех едновременно на целутрон и нещо, което не знам как се казва - сауна баня ли, термо вана ли, абе влизаш в една капсула легнал и те затварят и главата ти седи само отвън и вътре се потиш в собствен сос. Имаше ефект, но аз бях в 20-те си години, съчетано с диета и тичане бях свалила първите си 7 кг. за нула време.

# 433
  • София
Аз си го взех на промоция от спорт депо май беше.... Около 10тина лева. Яко се потиш в него, направо като го съблека тече вода.

# 434
За храненето след тренировка - след минимум 2 часа се храня, но само ако съм тренирала през деня. През седмицата тренирам вечер и пропускам вечерята. Първо хранене на обяд в 12 ч., последно хранене в 16 ч. Между тях не се храня, само вода и чист чай. Понякога съм само с обяд, ако нямам време следобед за вечеря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт