СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 34 061
  • 794
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Шлемовете откъде се купуват? Като че ли предпочитам физически магазин, ако има.
Ние днес трябваше да имаме родителска среща най-после, но я отложиха, защото почти нищо още не било ясно Rolling Eyes
Ма то не остана време, не знам как си го представят.

# 511
Какво ще правим с телботирането?

Боже, май писмо пращахте? Аз съм забравила. Някой получи ли отговор? Утре ще взема да изпратя и аз едно писмО.
Аз още нямам отговор. Във фб една майка е споделила отговор от РУО Варна и от МОН. Това от МОН кърти. Пише, че бланката не трябва да се разкача до предаване на работата. Това от РУО Варна е подобно.

# 512
  • София
Шлемовете откъде се купуват? Като че ли предпочитам физически магазин, ако има.
Ние днес трябваше да имаме родителска среща най-после, но я отложиха, защото почти нищо още не било ясно Rolling Eyes
Ма то не остана време, не знам как си го представят.
Вчера гледах в един магазин до нас, продаваха ги по 10 лева. От тези магазини, в които продават внесени отвън препарати - Born.

# 513
Бриколаж - около 10 лв. прозрачен шлем

# 514
  • София
благодаря ви Flowers Hibiscus

# 515
  • София
От директор на гимназия, в която се подготвят за ДЗИ чух, че купуват шлемове за квесторите.
Пак ще помоля някой да сподели какво е усещането да се стои с шлем 2 часа и половина.
На мене - не знам защо - ми се струва, че ще е гадно.

# 516
Аз питах една сервитьорка и ми каза, че ужасно стяга на главата. Но тя стои по цял ден с това чудо на челото си

# 517
Привет от плажа Simple Smile
Опитах се да ви изчета и даже успях, макар и малко през пръсти Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре върви ДО от тук, но до там. Не мога да го накарам да пипне нищо извън текущите задания. Добре, че не дойдохме по-рано, и в неделя обратно. Не става. Тук и атмосферата и настроенията са такива, че най-малкото към което предразполагат е учене, с темпо което на мен ми се иска. Успях да му пробутам ПИ по БЕЛ на Регалия и втори модул по математика на Регалия. Добре се справи, като на тезата и преразказа аз не се наемам да давам оценка. За утре ми е обещал да направи на Веди. Дано.
Много е хубаво, слънчево, веднъж се къпаха в морето, но не е за мен тази ледена вода. Няма никой, нищо не работи и сме сами на плажа, което вечер избягвам да мисля Simple Smile

Въпреки, че четох по диагонал видях предложението на Ред за среща на софийска територия. С две ръце съм за.
Ще се радвам много да се запознаем "на живо".
Ето, да не ме мисли Ред, добре съм, това ми е следобедната разтуха Grinning
Скрит текст:

# 518
  • София
Ах, Дикси!
Завижд, завижд! 😁
Ох, разкошна гледка!

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 19:08 от Red

# 519
Шлемовете стягат и оделно да си седнал със шлем не било много удобно, опирал в гърдите, а и в бюрата.
Май-май най-доброто решение  е хирургическата маска, с освободен наносник, с опция да се свали под носа при милостив квестор..

# 520
Happy, на мен ми е интересно какво му отговори. 😂
Когато аз спомена вкъщи за нещо, прочетено тук, единственият коментар на набора е, че се занимавам с глупости. Но пък държи обстойно да чуе цялата история, въпреки това.
Единственото, на което мисля да наблегнем до изпита, са геометричните задачи от втори модул. Дори подробните решения, в книжките на Архимед, да разгледа, все е нещо. С останалите неща, няма как да стане по-готов, ако ще още половин година да решава. При добро стечение на обстоятелствата и концентрация може да направи без грешка задачите от първи модул и текстовата и алгебричната от втори. Не очаквам обаче да го направи. БЕЛ съм го зарязала. Не иска да прави нищо вкъщи. Но и там не мисля, че има какво повече да научи за две седмици.
Трябва да го накарам да потренира малко писане с маска. Принципно с бъф на устата и носа може да стои дълго време. Тествано е. Сигурно и с маска ще може. С шлем ми се струва по-неприятно. Той няма ли също да се замъглява?

# 521
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ема пък има проблем с текстовата задача от 2 модул, ще се опитам да й помогна да ги упражни.

Biskvitka кога излизаха резултатите в АК при вас?

# 522
  • Велико Търново
Утре Wink

# 523
  • Отвъд алеята зад шкафа

Ей, то не останало.

# 524
Не бързайте с маските и шлемовете - има вероятност след 14 юни при мерките след настоящата извънредна ситуация да има промени.
За зрелостниците при нас потвърдиха, че маските са задължители при влизане, излизане от сградата и в общите части. Могат да ги свалят по време на изпита. Не съм чела официалния инструктаж в детайли, но вероятно има оставена врата за тълкуване...
Шлем мислех да купувам, но се отказах - видях че се изпотяват от дишането, изкривява при гледане през него, стягат на главата. За писмен изпит не е по-добър вариант от маската, над която може поне носа си да покажеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт