СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 34 044
  • 794
  •   1
Отговори
# 555
Стон, и в 125-то училище в София има профил математически с физика.

# 556
  • София
Относно това телбоТиране - може би отговорите от РИО и МОН подсказват, че тази година няма да са захванати поначало беловите и черновите. А ще има само захващане на идентификационната бланка, което по начало не е проблем.

# 557
  • софия
Как д-р Кастрева го беше написала миналата година  телбоДиране или телбоТиране? Не мога да насмогна да запомня всичко.
Скрит текст:
Имам предположение, че трябва да е с "д", но думата ми е абсурдна и съм в постоянно двоумление.

# 558
  • София
Звънче, с "д" е понеже боДе. Grinning
Кастреваначалник предполагам трябва да го е написала с "т".

# 559
  • софия
Хохохохохоохо, "понеже боДе". Така със сигурност ще го запомня и няма да имам колебания.

# 560
  • София
Направо ме хвърлихте в музиката с тези маски и шлемове. Направо по едни скафандри да купим и това е. Аз все си мисля, че след като предстои отварянето на заведенията вътре, където не може да си с маска има шанс да отпаднат маските за НВО и да са само за влизане и излизане.

# 561
  • софия
Аз нямам подобни надежди.
Цитат
"Ние можем да освободим и всички мерки в рамките на кратък период от време - да кажем до началото на юни, или най-много до средата на юни, но основните мерки, които касаят дейността на всеки един човек, особено в закрити помещения, което значи носене на маски, по-честа дезинфекция и лична хигиена ще останат за много дълъг период от време", подчерта главният здравен инспектор.
Кунчев: Маските на закрито няма да отпаднат скоро

# 562
Бясна съм. Не ми стигат притесненията за НВО, ами снощи и днес чета, че в моето училище , където съм квестор на 12 клас, сме щели да бъдем с маска и шлемове. И ръкавици ние да си носим. А в инструктажа пише маска или друго предпазно средство. Предполагам, че някой от училище яко се е панирал. Дано и при 7-те класове няма такова изискване за учителите. Поставям се на мястото на детето - срещу него стои Робокоп. В нашето софийско квартално училище на родителската среща мин.седмица( в училище беше на живо) казаха, че в стаята децата могат да махнат маските. Ще видим.

# 563
  • София
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/abiturientskite-balove-nay-rano-v-kraya-na-yuni

"Зрелостниците ще могат да махат своите маски по време на изпита."
Предполагам ще важи и за НВО.

# 564
Докато няма официален документ от МОН, МЗ или РУО, нищо друго не може. В момента в ПИС за ДЗИ пише, че трябва да са с маски. Няма как някой зрелостник да кажа, ама в днес.бг пише, че може и ще я махна.

# 565
Аз пък си мисля, че по взаимно съгласие в стаите между квестор и 10 деца, могат всички като седнат да си махнат маските.

# 566
Вярвам, че ако изкарат нослета и оставят маските като т.н. "лигавници" никой няма да направи забележка. Хем формално ще са с маски - нямаше ли изискване за камери в стаите /?/, хем ще си доставят кислород.

# 567
И аз си мисля, че няма да има проблем с изкарването на носовете. Даже не разбирам защо толкова се притеснявате .

# 568
Имам мейл от Регалия, че са проверени ПИ БЕЛ. Но пак не виждам статистиката. Моля да ме ориентирате къде да гледам.

# 569
  • гр.София
Мария,намери ли ги? 
Допреди малко ги нямаше. Сега вече са в профила на детето- вляво е колоната - Пробен изпит от 17.05.  Има графики отделно за 1 и 2 модул.   Не виждам още таблицата,колко процента от момичетата са пред нас.

Надничам тук за вести от Бисквитка...

Общи условия

Активация на акаунт