СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 33 352
  • 794
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Честито на ston и набора на Amanda!
Синковец днес ще бори някакви ПИ на Образователни технологии. Някой да знае как са като трудност спрямо НВО?

# 766
  • Отвъд алеята зад шкафа
Стон, Честит празник и на теб!

Миналата година хвърлях око на седмокласната тема, по това време вече почти беше кипнала водата в тенджерата:) След 2 седмици като си представя какво ще е...всеки ще пише и никой няма да чете, ще върви като чат темата. А пък след месец всеки втори пост ще е "с бал Х има ли шанс за У гимназия?"

# 767
Утре всички палци стиснати за зрелостниците, да минава и при тях като по вода,  милите,първи опитни зайчета ще са Simple Smile Без бал, без изпращане, поне матурите да минат гладко и да поемат напред

# 768
  • гр.София
Ще си правим клуб и на непушачите, няма страшно!
Ред,  и аз съм "светнала" - кожа и кости, докато щерката се е заформила като Джей Ло от стоене вкъщи.
Сплавите  са мъгла и при нас. И с движението е тегаво. Поне пребори процентите, че и там не вървеше.
Пак тя-успех!

# 769
  • София
Честито на празнуващите, да им се случват винаги с лекота нещата, честито и на малката Бисквитка, да се придвижи напред и да повлече крак на останалите наборчета.!
Благодаря за стиснатите палчета за утре, яко вече ме тресе. Дано им се падне матура без грешки и двусмислици, че доста такива срещнахме, докато решава миналогодишните.
Това, че показаха, че си сваля маската момичето, а момчето остана с нея ми показва, че ще им дадат избор. А затова, че си тръгва без нея - в инструктажа пише "влиза в училище с предпазни средства" , а не излиза Wink

Наборът също се е спекъл, на последният пробен на Регалия допусна куп грешки и много се разстрои, отделно прави преразкази, от които също не е хич доволен и  ми се струва, че задълбава здраво, явно прегоря. Дано се отпусне и да минава, пък каквото сабя покаже.

# 770
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тия сплави...още аз като бях ученичка, ми бяха кошмар.

# 771
  • София
Пффф - поне успокоителното е, че поради възрастта си съм достатъчно далеч от онези 43 кг, които успях да постигна, когато дипломирах навремето. Ужасно изглеждах. Явно съм си била винаги нервак.

Нямам никакъв спомен да съм решавала някога задачи за сплави

# 772
  • София
Честито на всички празнуващи и от мен!
Пожелавам на всички успех и късмет, да са спокойни децата и да попаднат в добра среда!

# 773
Ред, от една партия сме с теб по отношение на килограмите:)

Успех и късмет на всички зрелостници утре !

# 774
  • София
Биси, май по много параграфи сме в една партия! 😊

# 775
43 последно съм била в четвърти клас:), ама не съм съвсем сигурна дали и по-рано не е било....

# 776
Хахаххахаха - при мен нервите, притеснението и т.н. уви довеждат до повече ядене. В началото на тази учебна година бях достигнала заветните за мен 48 кг, аз съм нисичка, но сега съм около 4 нагоре.... Не е свързано с никаква карантина, защото аз си ходех на работа. В интерес на истината за първи път ми се получават някои задачи от движение, както и някои геометрични, 30-години по-късно Simple Smile

# 777
  • София
Леле, аз не смея да кажа колко тежа, че е почти двойно на някои тук цитирани числа. Но съм доста висока, та не е чак толкова плачевно. При мен кг почнаха да растат след като ми се обостри инсулиновата резистентност. Тъкмо почнах да ги свалям и карантината ми смъкна мотивацията, но добре че поне не ги качих обратно. От утре почвам пак нисковъглехидратното хранене.

# 778
  • София
Ама моля ви се, и аз съм ниска, но от 50 надолу на 40 и кусур години е направо зле положението. И без това имам достатъчно мимически бръчки.
Но то проблемът е, че е адски неприятно това вътрешно напрежение, заради което не ми се яде.

# 779
В интерес на истината за първи път ми се получават някои задачи от движение, както и някои геометрични, 30-години по-късно Simple Smile

Моят мъж в момента решава геометричните задачи от втори модул, дето се вика с един поглед. Твърди, че в училище са му били много трудни и тогава така и не се е научил да ги решава 😂. Е, 30+ години по-късно установява, че са елементарни. Последните месеци наборът решава геометрични повече с баща си отколкото с мен, защото взаимно бяхме започнали много да се нервираме, а с него по-малко се лигавеше. Наложи се баща му бързо да си припомни геометрията. Сигурно и младежът след две години, когато ще го привиквам да помага на малкия, ще се чуди как е можел да се замисля и притеснява от тези задачи.

Общи условия

Активация на акаунт