СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 33 341
  • 794
  •   1
Отговори
# 750
Благодаря ви, момичета. Черпя виртуално с остатъците от едно безглутеново чудо, което сътворих за закуска. Че каза, че иска нещо здравословно Снимах остатъците, защото почти го ометоха с брат му.
Подарих му "Вино от глухарчета" с надеждата, че ще му хареса така, както и на мен. Пък и ми се струва най-готината книга за лятото.
Стон, честит празник! Все така готина!

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 10:02 от Amanda.D

# 751
  • София
Честит Рожден ден на Стон и на младежа на Аманда, да са живи и здрави и много щастливи, успех на младежа на идващите изпити.
Честито и на София, да продължи обучението си, там където и е по сърце.
Аууу каква красота Аманда, да кажеш какво е, че ми текат лигите

# 752
  • София
Честита да е и Стон! 😊
Здрава и много щастлива!

# 753
Единия зрелостник си свали маската и я сложи в плика?!?
Да, и триъгълникът беше с транспортир. Simple Smile
Да, единият зрелостник си свали маската, а момичето беше без ръкавици от началото. Два пъти си дезинфекцираха ръцете преди да седнат да пишат. Имаха телбод горе в ляво на листовете с белови... Но пък черновите останаха извън плика и се предадоха отделно.
Ръкавиците не са задължителни. Изпитният комплект е скачен като този за НВО, но при зрелостниците черновите не се поставят в големия плик за разлика от тези на НВО.
Пуснах клиповете по-скоро, за да се види процедурата по влизане, дезинфекция, настаняване и прибиране на телефоните и личните вещи в прозрачни пликове. Сигурна съм, че подобни инструктажи ще бъдат изготвени и за седмокласниците.

# 754
Благодаря на всички за пожеланията. Много ми е готино в тази тема, още от първокласните вълнения.
Да е жив и здрав младежът на Amanda и браво за успеха на София!

Моят синковец днес ми заяви, че през оставащите две седмици трябвало всеки ден да прави по един тест, но всъщност аз трябвало по някакъв начин да го принудя да ги прави 😂 Това, защото в последно време почти нищо не пипва. Е, питам аз, как да го принудя 😂 Трябвало да му давам тестове. Че аз давам. Всеки ден записвам какво да свърши, да го има черно на бяло, защото иначе все не чул, не разбрал. Ама то не е само да го запиша, трябва и някой да го свърши.
Та така, по подразбиране аз нося вината за всичко. И задето го карам да решава, и задето не мога да го накарам в действителност да решава.
А иначе вчера на дълго и нашироко обясняваше на леля си колко е важно да се учи задълбочено, да се полагат повече усилия и прочие.

# 755
  • гр.София
Честит празник,Стон и Аманда  Champagne!  Здраве и късмет!  На блондина-да запази духа си и чувството за хумор!
На София пожелавам да се придвижи с необходимите места.  Но каквото и да стане-браво за успеха на детето.
Пожелавам утре спокойствие и късмет на зрелостниците на Хепи и Лиани/ако правилно помня/

Така се забавлявам с  приказливите ви наследници! На моята думите с ченгел трябва да й се вадят от устата.

Сигурно сме единствените,които биха се зарадвали на още месец време за подготовка.   Smiley

# 756
Честито на рождениците! Здраве, щастие и успехи!
Гледах клиповете и малко се обърках какво се случва с черновите - предават се извън пликовете заедно с изпитния материал и никой не ги гледа? Имат ли идентификационен баркод?

# 757
Благодаря
Моят иначе класната им дава всеки ден домашно по математика формат на НВО, та съм спокойна, жената е желязна. Опитвам да пробутам такова и по бел, абсурд. Омммм

# 758
Честит празник , Стон  , Аманда ! Здраве , късмет и много поводи за радост и гордост от постигнатото !
Късмет и спокойствие за големите "деца"  на Хепи и  още две дами , на които не помня никовете- моля за извинение ! Утре сме с тях !

# 759
  • София
Момичето от инструктажа не само си свали маската, след като седна на мястото си, но и си тръгна без нея Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 760
  • Някъде в Европа...
Честит празник на Стон и Аманда! Сбъдване на всички желания!
Успех на зрелостниците утре!

И при нас положението уж е всеки ден тестове! Имам чувството обаче, че колкото повече решава, толкова по се обърква в текстовите задачи, особено за сплавите, където и аз не мога да оправя...Не можете да си представите с какво нетърпение чакам да дойде 17.06 на обед...

# 761
  • София
Честит рожден ден на рожденниците днес! Да бъдат щастливи им желая Simple Smile А щастливи ли са, значи има всичко, което им е нужно!
И аз вече искам да минава изпита. Страшно много се изнервих напоследък, наборът или решава почти без грешка тестовете, или с 1000 грешки . Честно да ви кажа, не знам какво да правя.

# 762
О, мога, и още как! И аз чакам този момент с нетърпение! Просто да е приключило. А резултатите... каквото, такова.
И при нас уж се решават тестове, но тези по математика... сплави, движение, работа - много ни морят. По БЕЛ им дава редовно някакви ПИ да правят, по математика също преговарят. Нов материал по математика не взимат, само са почнали неравенствата преди седмица, след което спряха. Ние амбиции за училищата, в които се пуши, нямаме. Може би евентуално при наркоманите във ФЕГ, но това е по-скоро мое желание. Ако тя не иска, няма да настоявам, пък и дали ще стигнат силите... И аз съм ходила в неелитна гимназия, пък не останах с ненаучен език.
Честито на празнуващите днес! Да са живи и здрави! Поздрави и за малката бисквитка!
Какво сте направили вчера.... имах 99+ за четене Laughing

# 763
  • София
Аз също нямам никакво обяснение защо на спокойствие неофициални ПИ се решават с много добри резултати, а на реалните последни онлайн такива следва паника и недостатъчно точки. За капак винаги на първи модул.
Да вземе да минава всичко.
Вече направо съм спряла да се храня. И аз съм един идиот... Иде ми се самонатупам.

# 764
  • София
Не съм ви чела отдавна, че имам и зрелостник и сега там са съсредоточени усилията. Взех му шлем, утре ще видим, дали ще ги им разрешат  да ги свалят.

Общи условия

Активация на акаунт