СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 34 010
  • 794
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ние направихме един Северен парк с велосипеди, ядене на захарен памук и дишане на въздух 🤗.
Сега заседна да учи по график. Утре ще права пробен по математика на Регалия.
Вчера го пуснахме да излезе с 3-ма съученика в парка. Не се е виждал от над 2 месеца с приятели и почти не е излизал. Изстреля се като ракета от нас 😋.

# 91
  • София
Ние дълго седяхме в Борисовата с мъжа ми днес следобед, пихме по бира и единомислено нахвърлихме план Б. Не знам. Може и да се наложи. Каквото - такова.
Дъщеря ми за трети път тази седмица е с приятелки навън следобед. Тя е много социален типаж както вече се убеждавам и това ѝ е особено важно за да живее щастливо. Мисля, че е много преуморена от учене вече. За оставащия по-малко от месец съм решила, че я караме по-спокойно. Като цяло вече съм във фаза "майка-отличничка успява да проумее, че не е задължително да стане на нейното, защото действителността има много измерения".  😊

# 92
  • sofia
За тези, които се съмняват в ползите на дистанционното обучение😀🙃

https://www.noviteroditeli.bg/zaedno-novini/vsichki-vzrasti/neti … e-moga-da-smyatam

# 93
Аз се притеснявам за матурите, на моя не му пука. Кво е това поколение, не знам. И аз искам да се свършва тази серия, и да знаем нещо конкретно, а не да тъна в неизвестност

# 94
Честит празник! 😊
"Напред! Науката е слънце ..."

# 95
  • София
Честит празник!
Ех, преди мнооого години имах бал на този ден! 😊

# 96
Честит празник!
По това време, преди сто години
се събирахме за манифестация. Имаше и ленти" отличник"Simple Smile

# 97
Честит празник!

Тръгвахме на 5 лъча и се събирахме на кръстовището до часовника 😁

# 98
Честит празник!

Тръгвахме на 5 лъча и се събирахме на кръстовището до часовника 😁

Да!😀

# 99
  • София
Хвърляте ме в дълбок размисъл.
Аз не съм ходила на такива манифестации.
Последната състояла се беше през 1989-та, а аз бях в седми клас. Някой гений измисли къси полички, с които всички девойки от училище следваше да минат по жълтите павета.
"Само през трупа ми" казах аз; говорих с мама, заедно измислихме, че имам проблем с ниско кръвно, тя го обясни на класната и така с официално разрешение скатах.
Излишно е да споменавам пълния семеен съпорт за тази измама. 😁

# 100
Обичам 24-и май, но ненавиждах манифестациите. Бялата риза, черната пола - ужасно се чувствах. Да не говорим, как месец преди това, започвахме тренировки по маршируване в голямото междучасие.
Една година си бях навехнала жестоки глезена и отървах маршируването. Ясно е, че куцах доста по-дълго време отколкото в действителност беше необходимо 😂

# 101
  • София
Честит празник!

Пропуснах да ви кажа, че при нас ще се организира връщане на учебниците около 23.6 от родителите, за да не ходят децата в училище. Даже ако има възможност един родител да върне за повече деца комплектите още по - добре. Информацията бе съобщена на родителската среща миналата вечер.

# 102
  • София
Честит празник! Аз откакто видях миналогодишните балове за прием, усилено работя по план Б. Вече е готов и съм по-спокойна.

# 103
  • софия
Честит празник!

# 104
  • Някъде в Европа...
Честит празник и от мен!
Колкото повече наближават датите, толкова повече на моето диване нищо, свързано с учене, не му се прави - организиран му е деня според часа за излизане с колелото (което е всеки ден от 16,17 ч.), блеенето в тел. и играенето на игри. Купих му нов геймърски стол с подложка за краката - миналата нощ спа на него 🙄🤨...Луда работа!

Общи условия

Активация на акаунт