СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 34 019
  • 794
  •   1
Отговори
# 105
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит Празник!

Ема направи тази сутрин ПИ на Регалия. Затрудни я една задача от 2 модул за движение, така че ще трябва да направи една консултация по МАТ с такива задачи. Остава и въпросът колко са й верни останалите.

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 13:26 от gadamer

# 106
  • София
Наборът се спъна в тази за движение във втори модул и в тази за смеси и сплави в първи...

# 107
  • София
И младежът се затрудни с втори модул. Каза, че в тази за движение имало и секунди. И геометрията била тегава.
Чакаме да излиза БЕЛ, да видим какво е направил.
Получих мейл от Междучасие за последния пробен. Трябва да го направи до 31.05 и да го прати. Явно ще е малко по-неформален.

# 108
  • София
И Соня не успя да реши задачата от движение във втори модул.

Вече с мъка прави по 1-2 неща за подготовка за изпитите. Вместо накрая да дадат газ, явно яко им е писнало вече.

Честит празник!

# 109
  • София
Честит Празник!

Затрудни я една задача от 2 модул за движение, така че ще трябва да направи една консултация по МАТ с такива задачи. Остава и въпросът колко са й верни останалите.
Същото и при Ваня, още от началото я заобикаляше задачата за движение и така и не успя да я реши и до последно. Колко са верни останалите е отделен въпрос. Сега съм отворила поне в уча.се да изгледа нещата за движение и ще търся и други подобни задачи. Тя никога не ги е можела обаче този тип задачи и не знам доколко да инвестирам усилия в тях или да стискам палци просто да не се падне на НВО. Мисля в оставащите дни до НВО до наблегна с нея на последните две задачи от пръви модул, има цял сборник с такива задачи и явно на вторите модули от темите. На останалите задачи от първи модул се справя прилично.
За сметка на това сестра и беше готова със задачите за втори модул за 30 минути. Сега погледнах решението  и на тази задача и е използвала нещо, което не съм сигурна дали ще и го приемат, но тъкмо ще знаем за реалният изпит.
Зазу, Ники няма секунди в отговора и решението на задачата за движение.

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 14:47 от Aila

# 110
Възможно ли е някой да качи днешния тест, ако е наличен?

# 111
А аз може ли да помоля докато не свърши пи да не го коментираме публично? До 18 часа може да се логват деца.

Честит празник!

# 112
Знаете ли кога ще публикуват отговорите от ПИ днес в Регалия?

# 113
  • София
Зазу, Ники няма секунди в отговора и решението на задачата за движение.
Може нещо да е оплескал Stuck Out Tongue .

# 114
Моля, ако може някой да ми пусне ПИ на Регалия от днес. Благодаря Simple Smile

# 115
А на мен може ли някой да ми пусне на лични какво ще се падне на нво? Мерси.

# 116
  • София
Честит Празник!

Затрудни я една задача от 2 модул за движение, така че ще трябва да направи една консултация по МАТ с такива задачи. Остава и въпросът колко са й верни останалите.
не знам доколко да инвестирам усилия в тях или да стискам палци просто да не се падне на НВО.
От наблюденията ми, горещо препоръчвам, ако има нещо специфично в ПИ на Регалия, особено последните, да го изучите и да инвестирате усилия! Вероятността да ви се възнаградят е много голяма! Wink

# 117
  • софия
Няма да казвам какво съм прочела за ПИ на Регалия. Прави го в момента. Искаше задача за движение, а не за работа. Да видим дали ще се справи.

# 118
Синът ми е в 6 клас, но ви следя
Взех да му давам пробни по математика, не се справя никак зле
Мислех лятото да му оставям по една тема математика и една бг
Бихте ли ми препоръчали сборници с тестове, които сте ползвали

# 119
Аз накрая открих тестовете на бг учебник (минават стабилно материала по литература), книжка 150 тези, и помагалата на регалия.
По мат на архимед, регалия и тестовете по модела на нво на просвета.
Има също пробни изпити по бел на Веди - според мен си заслужават.

Общи условия

Активация на акаунт