СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 34 060
  • 794
  •   1
Отговори
# 495
Стон, аз логика в заповедите на управата ни от всички министерства и служби не търся, но тя и без това не се намира !

# 496
  • София
И аз някак му повярвах на министъра. Взе поредица от разумни решения в нелека ситуация. Затова съм с нагласата за НВО с умерена трудност - не прекалено лесно, нито пък твърде трудно.

# 497
  • София
Големият каза, че с маска само ще влиза в училище, но на самото ДЗИ ще я махне. Все пак са 4 часа. За устните му матури, обаче ще трябва да му донеса шлем, защото няма как да говори с маска, нито да е без пред комисията. Тамън ще пробва и двата варианта и ще видим как ще е най- удачно за дребното, че той е и с очила.

# 498
  • Враца

Някой ползвал ли е тези сборници, че постоянно ми излизат като реклама във Фейсбук и ако може да ми даде отзиви?

# 499
Представям си дребосъците, които вчера са били на изпит за 1-ви клас в НУКК, как са се потили над лабиринта с маски на устите. Дано наистина да са им разрешили да ги свалят.

# 500
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Коменгираме с моето НВО мат 2019г като от 1 до не знам си коя всичко е смятано наум-вкл и някакви скобички с минус отпред-мен това ме докарва до лудаст-истина е,че са му верни ,но обяснявам,че на самия изпит е стрес и напрежение и да хише сметките,а той ме поглежда и отсича,че моето присъствие му е най-големия стрес,който на НВО няма да го има-ужас просто и това при положение,че го карам да прави минимума на минимума...

Искрено се разсмях. Да знаеш, че не си сама. Толкова са духовити и "мили". Ангелчета.
Моят си изкарва най-лежерната подготовка за НВО и пак смята, че е супер ощетен с майка като мен...

# 501
Моят каза, че тия ваши деца в бг мамма не съществуват, да решават всички тестове и матури, неговите приятели му звънят постоянно да играят и никой от тях не е решил нищо, нито се вълнува от училището...е, някое и друго момиче, ама от момчетата не. Моя отговор ще ви го спестя.

# 502
# 503
  • София
Предполагам, че след като седнат по местата си, ще могат да махнат маските. Или поне да ги посвалят надолу. Друго положение би било пълна идиотия. Отварят закритите помещения на заведенията, където е ясно, че хората ще са без маски, защото не можеш да се храниш с маска, а в една изпитна зала, където ще са на разстояние един от друг, да са маскирани. Просто няма логика.
Вчера слушах инструктажа за ДЗИ на баткото на он-лайн среща с директора, за съжаление изискването е да се носи маската през цялото време на изпита, за зрелостниците то е 4 ч. Препоръчаха ни шлемове да вземем. За децата с очила е още по-неприятно - запотяват се от маската. На влизане ще им измерват температурата с дистанционен термометър, с над 37.5 град. няма да допускат в залите.

# 504
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Моят каза, че тия ваши деца в бг мамма не съществуват, да решават всички тестове и матури, неговите приятели му звънят постоянно да играят и никой от тях не е решил нищо, нито се вълнува от училището...е, някое и друго момиче, ама от момчетата не. Моя отговор ще ви го спестя.

Дословно същото го чух и аз от моя син. Simple Smile)

# 505
Руо София моли директорите да ни дадат по едно рамо, защото сме притеснени и праща презентация:
http://ruo-sofia-grad.com/%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d … 0%bb%d0%b0%d1%81/

# 506
  • София
Има училища, които осигуряват предпазни шлемове за децата. Какво е изискването в  инструктажа? Да са лични предпазни средства?

# 507
  • софия
Какво ще правим с телботирането?

Боже, май писмо пращахте? Аз съм забравила. Някой получи ли отговор? Утре ще взема да изпратя и аз едно писмО.

# 508
  • София
Има училища, които осигуряват предпазни шлемове за децата. Какво е изискването в  инструктажа? Да са лични предпазни средства?
Да, носят си ги. Задължително маска или шлем, ръкавиците са по желание.
Също така прозрачна торбичка за дрехите и чантата да си носят.

# 509
  • София
Ако има тук майка на дете, ученик в 107 ОУ, може да не се тревожи! Wink
На страницата във ФБ са качили снимка с кашони, пълни с шлемове.

Общи условия

Активация на акаунт