Парфюмни размисли и страсти - 243

• 44 259
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
https://www.notino.bg/jenny-glow/dark-amber-parfjumna-voda-uniseks/

А за този какво ще кажете, признавам си, че за първи път чувам нази марка, но мисля да пробвам с една 30-ца. Кой от всички ви харесва най-много.
Ели Сааб роял поръчах абсолютно на сляпо, и много, много ми хареса.

# 391
Dark Amber и  Amber & Lily са много близки, втория е леко по цветен.Имат еднаква основа.И двата да доста трайни(цел ден на дреха) като Дарка е една идея по силен и траен,по забележим и нахален. Харесаха ми но не е моя тип Амбър.Аз обичам Амбъра да е опушен,мек и гушлив.Тези са по остри и силни,хващам виолетки и кардамон!Подправкови са леко.
Най-много ми хареса Pomegranate и White Jasmin & Mint.
Казват,че марката прави копия на парфюмите на Джо Малоун! И аз не ги познавах до преди три дни. Сега чакам още един от тях!

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 19:23 от Ре

# 392
Най-много ми хареса Pomegranate и White Jasmin & Mint.
Казват,че марката прави копия на парфюмите на Джо Малоун! И аз не ги познавах до преди три дни. Сега чакам още един от тях!
Ама ти си ги изкупила 30-тиците! Laughing Заинтригува ме, аз също не бях чувала марката. Glow свързвам само с Дженифър Лопез и първо помислих, че е от нейните и с това Jenny... Relaxed но после разгледах и се ограмотих. Много ми е любопитен нарът!

# 393
Ама ти си ги изкупила 30-тиците! Laughing Заинтригува ме, аз също не бях чувала марката. Glow свързвам само с Дженифър Лопез и първо помислих, че е от нейните и с това Jenny... Relaxed но после разгледах и се ограмотих. Много ми е любопитен нарът!
хахаха,дааааа,понакупих за тестване.Точно тези не ги познавам във версиите на Джо Малоун. Имената почти съвпадат с тези на Малоун и така се ориентиран какво да си поръчам.

# 394
  • Чукарландия
Ето тук mileniak , беше писал миналата година за тези парфюми. Бях се заинтригувала, но имаше разочаровани откъм трайност и изпълнение и така и не поръчах.

# 395
Ето тук mileniak , беше писал миналата година за тези парфюми. Бях се заинтригувала, но имаше разочаровани откъм трайност и изпълнение и така и не поръчах.
Четох,четох,не видях някой да си е купил и коментирал парфюм на Jenny Glow .За това споделих мнение,ако някой се интерсува Simple Smile Аз си купих и коментирах.Това някой чул, как друг писал .....не може да ме откаже ,ако нещо ми е любопитно Laughing
Вече друг е въпросът,ако някой не може да носи парфюм за 29 лв,защото е му много евтин и само при тази мисъл...няма как да го носи Simple Smile)))))))))))))

# 396
  • Чукарландия
Никой и не иска да те отказва от каквото и да било! Satisfied
Казваш, че не си ги чувала, затова постнах, че ние сме чували. Smirk
Всеки е свободен да прави, каквото си иска. Flowers Hibiscus

# 397
Никой и не иска да те отказва от каквото и да било! Satisfied
Казваш, че не си ги чувала, затова постнах, че ние сме чували. Smirk
Всеки е свободен да прави, каквото си иска. Flowers Hibiscus
А,да ме откаже ще е трудно:) Разсмя много поста с цената Laughing Laughing Laughing
Но и вие нищо не сте чували като чета,то няма нито едно мнение за тях Nerd

# 398
  • Чукарландия
Въпросът не е дали парфюмът е евтин или скъп, а , дали въобще си заслужава да се дават каквито и да било пари, все пак е имитационна парфюмерия. Интересува ме какво ли ще е качеството, като на дребно се продават по за 30 лв. - 80 мл?!?
А може и да са много, много добри. За някои.

# 399
Чували сме, но не сме купили, Ре. 😊
Днес съм с NR с дългото име едт. Чувствам го прекрасен, ❤️

# 400
Аз днес получих Jenny Glow Orange Blossom.Не знам как мирише Джо Малоун.Идеята да го поръчам е, че издирвах парфюм с аромат на портокал.За мое съжаление, не е това което търся, затова е в размените.Аз търся буквално аромат на фреш от портокал.Както и да е, включих се да кажа, че си пръснах на обяд веднъж на ръката и още усещам аромат.

# 401
Ако тези парфюми са копия, са за другата тема, не за тази.
И в предишната постната тема Бубанка е посочила същото.

# 402
Въпросът не е дали парфюмът е евтин или скъп, а , дали въобще си заслужава да се дават каквито и да било пари, ...
Тъй де, за това си купих и пробвах,за да преценя за мен как са..и споделям аз как ги намирам:) Всеки си преценява сам дали си струва. За мен лично си струва,щом си поръчах нови ,за тестване Wink Но без тест няма как да се прецени!

Цитат
Цитат на: densi в чт, 28 май 2020, 21:47
Ако тези парфюми са копия, са за другата тема, не за тази. .
М, не съм се замисляла, за мен са си парфюмчета от Нотино, но да,водят ги копия . Аз не мога да кажа дали са копия,тъй като не познавам почти нищо на Джо Малоун!.На мен ми харесват като аромати сами по себе си!
Ако модератора прецени,да ми изтрие постете!

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 22:11 от Ре

# 403
  • Sofia
Вижте какво се задава - нова звездичка. Звездичка с малинки. Бутилката ме вълнува повече, отколкото пирамидата.😄

# 404
Вижте какво се задава - нова звездичка. Звездичка с малинки. Бутилката ме вълнува повече, отколкото пирамидата.😄

От неговите произведения има 2-3 които са предизвикали интереса ми, но не дотолкова, че да ги придобия. Но този звучи интригуващо.

Общи условия

Активация на акаунт