Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 74 283
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
Получих поръчка от elfragrance. Перфектно опакован парфюм (имам предвид кутия, целофан, а не транспортната опаковка), получих любезно обаждане с уточнение на деня за доставка и избор на мястото за доставка. Доволна съм. Отделно от това бутилчето на 50 мл Mademoiselle Rochas Couture Rochas е абсолютен бонбон!

# 346
Elfragrance винаги са много точни, последната ми поръчка беше на Nina Ricci Premier jour. Всичко беше опаковано перфектно.

# 347
  • Бургас
Ха-ха Notino заляха пазара с клонинги .JUST JACK =Tom Ford, JENNY GLOW= Jo Malone .Ето възможност за някои да придобият 99% -ово копие за смешни пари Stuck Out Tongue Winking Eye

# 348
Сега остава и за тези пари да са качествени и с добра трайност:)))

# 349
  • Чукарландия
Какви са тези брандове JUST JACK и JENNY GLOW, за пръв път ги чувам?!?  Rolling Eyes

# 350
# 351
Милен Иванов, много полезно инфо, благодаря! Гледах видео ревю току що, наистина казват, че са 99% копия без да се усеща спирт или някакъв намек за менте, при това са с доста представителни опаковки. На Том Форд бях харесала много веривера преди време, при следваща поръчка от Нотино определено ще взема дубликата му. Сядам сега да разуча и останалите...

# 352
Милен,пробвали ли сте тези копия,как са като трайност,наистина ли се доближават почти 100% до оригинала?

# 353
  • Бургас
Не не съм ,и аз като вас за първи път ги чувам ,изгледах и прочетох  оскъдната информация за тях ,никъде не срещнах отрицателен коментар ....затова реших да споделя и тук тази информация.За съжаление не ме влекат подобни копия ,колкото и да са качествени,самият факт ,че знам колко струва и че е подобие на оригинал ,ме карат да не изпитвам удоволствие от носенето на нещо подобно.Blush Такава ми е природата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 354
Как ли ще е като трайност копието на сивия ветивер, като самият оригинал не е особено траен? По-скоро ляга много бързо до кожата, няма шлейф. Затова и го харесах преди време, но ми отпадна от списъка за покупка. В това отношение си мисля, че едно копие, ако е с по-монотонно, но постоянно излъчване, може и да ми хареса повече. Специално за този парфюм. По-зле няма как да е като трайност, по-добре - може. Иначе предпочитам да си имат развитие ароматите. За цената изобщо нямам предразсъдъци, стига да е добро изпълнение, а това се усеща все пак. Та аз в момента всеки път като отворя шкафа с парфюмите ровя, ровя и накрая все си хващам евтината Rawaa - от как съм я взела от Нотино все ми е първи избор и не ми омръзва вече доста време. Всичките ми останали парфюми в някакъв момент са ме дразнили - или несъответствие с температурите, или някаква моментна химия с кожата, а Равичка евтина, непретенциозна, но не ме е предавала до момента Simple Smile

# 355
Дали ще ги има в магазина в Парадайс тези парфюми?

# 356
# 357
В Нотино като заредя кошницата и ми излиза някакъв аромат - подарък. За мостричка ли става въпрос или за някакви по-сериозни милилитри?

# 358
мостра

# 359
Е това вече е тъпо. Защо са отказали поръчката, никакво обяснение ли не дадоха?
Много го искам този парфюм, по дяволите. Ако и моята откажат, трябва да си играя да търся откъде да го взема. В Campomarzio на площад Св. Неделя го няма, или поне в сайта им го няма.

Не, никакво обяснение. Нищо.
Наистина е добра идея да го потърсиш в Campomarzio70, много е готина и отзивчива продавачката, може и ти провърви, ако не друго - ще ти даде съвет или насока.
На мен ми е казвала, че дори и нещо да не е наличнo от предлаганите марки, могат да ми го поръчат при следващо зареждане. В краен случай има чужди сайтове.

На мен са ми отказвали поръчка от Thiery Mugler UK заради това, че банката ми няма договор с тези, които обслужват ТМ. След това пробвах през Пейпал и прие плащането.
Разни вътрешни банкови политики....

Общи условия

Активация на акаунт