Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 74 285
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Мислех да поръчам този парфюм за подарък,но отзивите във фрагрантика са лоши.
https://www.parfimo.bg/karl-lagerfeld-karl-lagerfeld-for-him-eau … e-za-maje-4-5-ml/  А е на добра цена в Парфимо..
Толкова ли е кофти?

# 361
  • ново
Аз съм го взимала за ММ много отдавна, но не се одобри особено.

# 362
  • София
Свекърът ми го ползва. Не е лош, но не е нищо интересно. Лично за мен, съвсем обикновен аромат. Не е много траен. Не бих го препоръчала.

# 363
Днес си взех поръчката от Парфимо. Добре опакован продукт, доставката малко се забави, но май проблема беше в Спиди.
Бях поръчала за мъж ми Faconnable Royal, той го хареса. Всички сме доволни Grinning

# 364
  • София
Писах на Brecourt днес във фб - не приемат плащане с карти, само със суифт превод. Поисках данни, още нямам отговор. Егати и бавните франсета, честно.

Със сайта на Rania J. миналата зима нямах абсолютно никакви проблеми, всичко стана бързо и акуратно. А уж също е френски.

# 365
  • Франция
Писах на Brecourt днес във фб - не приемат плащане с карти, само със суифт превод. Поисках данни, още нямам отговор. Егати и бавните франсета, честно.

Със сайта на Rania J. миналата зима нямах абсолютно никакви проблеми, всичко стана бързо и акуратно. А уж също е френски.
Това няма връзка с националността на марката.
Значение има големината на фирмата, съответно броя на служителите и приетите процедури за обработка на поръчки.
Нямам опит с Brecourt. Имам с други малки ниш фирми като Nicolaï, Le Galion, Jean-Michel Duriez, Jul et Mad... Отнема им минимум седмица, само да обработят заявката. Времето за доставка си е отделно.
В почивни дни и на официални празници никой не работи, а по време на "училищни ваканции", каквато тече в момента, много хора излизат в отпуска.
Вероятно просто няма никой в офиса или някой дежури почасово.

# 366
Здравейте дами. Бих искала да ви попитам някой случайно да си е купувал парфюм от този сайт https://www.parfumibg.com/ ?? Ясно е ,че са реплики ,но поне качествени ли са ? Ще се радвам да ми споделите мнението си ,ако имате опит с този сайт. Благодаря и успешн ден.Hug

# 367
Здравейте дами. Бих искала да ви попитам някой случайно да си е купувал парфюм от този сайт https://www.parfumibg.com/ ?? Ясно е ,че са реплики ,но поне качествени ли са ? Ще се радвам да ми споделите мнението си ,ако имате опит с този сайт. Благодаря и успешн ден.Hug

Пари на вятъра... буквално ! Мила, по-добре виж оригиналния сайт https://parfium.bg/

# 368
Между ментета и имитационна парфюмерия (има отделна и изключително полезна тема), бих избрала второто. Поне ще знам, че при производството са спазени елементарни законови изисквания за безопасност и ще съдържат позволени съставки, докато при подобни ментета не се знае изобщо от какво са съставени. Моят добронамерен съвет е да не се правят подобни експерименти. Simple Smile

# 369
Получих си пратката с два продукта от новите Just Jack, които пуснаха в Нотино. Едновременно взех за да си припомня и мостри на парфюмите на Том Форд, с които би трябвало да са идентични. Ами в базата много се разминават. Изветряла работа някак. Сходството в никакъв случай не е 99%, както се прехласват по клиповете. Не се лъжете. Детето ще им се зарадва де. Ей там на училище, на фитнес - стават да ги носи. За толкова пари - толкова. Добре че взех по 30 мл.

# 370
  • гр.Добрич
Момичета и момчета, търся Sensuous noir на  Estee Lauder. Никъде не го намирам. Спрян ли е?

# 371
Онлайн не знам да са го продали някога. Само във физ магазини.

# 372
  • Бургас
За Sensuous noir на  Estee Lauder - продаваха го, и ДА за съжаление е спрян.

# 373
  • МИНДЕРА
Здравейте,бях чела някъде из темите че могат да се проверяват парфюмите по баркод.С молба ако някой може да провери 3145891165203 шанел,дали е оригинал?Благодаря Ви предварително.

# 374
Здравейте,бях чела някъде из темите че могат да се проверяват парфюмите по баркод.С молба ако някой може да провери 3145891165203 шанел,дали е оригинал?Благодаря Ви предварително.
Току-що проверих в gepir и barcodelookup, защото така или иначе проверявах други парфюми, всичко изглежда наред. Ако не се лъжа, такъв има в OLX и аз днес видях обявата, но не бих купила от там.

Общи условия

Активация на акаунт