Парфюмни размисли и страсти - 243

• 43 125
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
когато излезе, имаше 10 или 15 мл. бутилка, и пръстенът не беше на верига, ставаше за реално носене
сега не знам дали се предлага такъв флакон

Скрит текст:

снимката не е моя

# 631
Аз имам такъв с пръстен и наистина може да се носи.

# 632
Днес с поръчката си от Нотино получих подаръчната кутия,която си избрах.Изненадаха ме Опиума и ЛВЕБ.Признавма си,че Опиум все го заобикалям, а ЛВЕБ винаги са ми били лепнещи от сладост!Днес обаче точно този ЛВЕБ ми избива велур и виолетки,нещо като размита и леко сладка Ботега Венета Close Такава ли е по принцип, или от много парфюми днес съм се омаяла и повредила... А Опиум ми е чисто тирамису.Точно тирамису,без нищо друго Frowning  Стрнно ли е това?

# 633
когато излезе, имаше 10 или 15 мл. бутилка, и пръстенът не беше на верига, ставаше за реално носене
сега не знам дали се предлага такъв флакон

Скрит текст:

снимката не е моя
Ето го:

Не бих го носила, но бутилчето е refillable и е мега удобно, защото 80цата е наистина като боздуган, както беше писал някой. 😂
Десятките идваха в комплект с несесер, фунийка, опаковани в Уоманити хартия и т.н.
Още си ги пазя.😀

# 634
Пробвай ги начисто, аз не ги усещам така въобще.

# 635
Кажи нещо за Mon Paris? Simple Smile

# 636
Аз го имам и го нося. Ето моето ревю за него.
http://densi.info/mon-paris-yves-saint-laurent/

# 637
Най-много да те подведа,странни неща явно помирисвам в момента Sweat Smile
Свежи рози и плодове,не е сладък,не лепне,нищо особено. Непретенциозен.Леееееки цитруси има. Приятен е,но не е УАУ.
ПП. избиха ягодки в розите,приятен е за ежедневен!

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 19:29 от Ре

# 638
О, аз също не бих го носила. Диаметрално противоположен е на стилът ми и на бижутата, които нося. Стана ми смешно, като го наденех на пръста и споделих. А и аз все имам проблем с големите бутилки и страхът ми да не ги изпусна, та за това. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 10:54 от Sysly

# 639
Моята Ботега скоростно размених - миришеше ми на машинно масло.
Има такава нишка понякога.

От Womanity имам освен голямото и мини 10 мл, то също е с такъв пръстен. И фунийката си пазя.
Скрит текст:

# 640
лятото ми е подсигурено Simple Smile

Кои Roger&Gallet-чета си взе?
Аз съм очарована от ЕDT смокинята, но и други ми бяха интересни (вкл EDP-то на същия), не знaм на кои други още носът е Francis Kurkdjian.
Tази велурена Bottega все повече ме интригува така като ви чета ☺️ От велур, до машинно масло и виолетки, всичко ме бута натам да се взимаме скоро...

# 641
  • виртуално
Аз имам такъв с пръстен и наистина може да се носи.

нося го често и ме кефи много

# 642
и аз имах пръстена, момичета Grinning
беше първия допир до уоманити, дама от форума донесе няколко малки флакона от чужбина
тогава не много харесах парфюма, а пръстенът беше малък за моите кебапчески пръсти и го подарих парфюма приятелка, която отдавна не пише във форума

туали, твоето ревю ме запали, но ще пиша по-късно подробно

# 643
  • виртуално
bubs , аз органически не понасям Womanity , но исках пръстена ...
Мисля , че Смарти ми даде нейното шише (след като изпръска парфюма), а в последствие го напълних за дъщерята, която често ме обгазява с него Neutral Face

# 644
  • España
Вие за кое Womanity говорите? Това https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Womanity-8766.html ?
Или това https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Womanity-Eau-pour-Elles-14268.html ?

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 20:42 от dyvaromi

Общи условия

Активация на акаунт