Парфюмни размисли и страсти - 243

• 43 139
  • 737
  •   2
Отговори
# 75
Не знам дали се брои пудрен, на мен ми мирише на кожено яке, поръсено с виолетки, червило в кожена чанта и понякога малко прахоляк.. та сетих се за Traversee du Bosphore, при нас зимата идва и ей сега ще го изровя да се нафъщя 😆

Оф редактирам се, какви виолетки, ирис е, ама все пак е пудрен 😀

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 18:01 от Фиффи

# 76
Не знам дали се брои пудрен, на мен ми мирише на кожено яке, поръсено с виолетки, червило в кожена чанта и понякога малко прахоляк.. та сетих се за Traversee du Bosphore, при нас зимата идва и ей сега ще го изровя да се нафъщя 😆

Ух, това звучи страшно интригуващо!

# 77
Traversee du Bosphore е уникален парфюм.

Честит празник!

# 78
  • Deutschland
Честит празник!📚🌹
От мен тематично на този светъл празник! Bibliothèque наистина ухае на книги. Когато преди време го прочетох, си помислих, че в шише сигурно е неприятно, оказа се, че съм грешала.

# 79
  • София
Ох, името ми звучи като Траверси на Босфора! Сори, ама не се стърпях! Хаха! Simple Smile

# 80
Идвам да споделя за една чудна смокинена находка. Случайно попаднах на марката Roger & Gallet edt в нотино. Казва се Fleur de Figuier и е създаден от Francis Kurkdjian. Нежна сочна, млечна смокиня с малко грейпфрут за свежест, който с времето заминава и остава само ефирната сладост на смокинята. Прекрасен ще е за лятото, един такъв безгрижен и чист аромат! Трайност около 3-4 часа на кожа осезаемо, на дрехи го усещам и на другия ден. Сега ме гложди да пробвам и EDP-то, там липсват цитрусите и вероятно смокинята е още по-наситена и сладка, сигурно и трайността е по-голяма .

# 81
  • Deutschland
Ех, че хубави зелени снимки! Браво!🥰

# 82

Честит празник!
Честит празник, пожелавам на всички (и на себе си) повече време за четене на хубави книги!

С удоволствие го извадих днес и естествено щом се напръсках, ММ взе да се усуква около мен и да души и накрая и той се парфюмира. А аз любимците си не ги деля, щото с него положението е “подадеш пръст, изяде ти ръката” 😆 Ей така след едно напръскване някак беше заключил, че моето и без това малко 15мл Ambre Narguilé е негово, а онзи ден се офъщя, излизайки до магазина за крушки и избухнах вече 😈

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 18:39 от Фиффи

# 83
"Джоуи не дели храна"
https://www.vbox7.com/play:0e263b4e
😆😆😆 Та и ние така! Луда жена парфюми не дели! Често чета тук как си пазим най-любимите и всъщност ги пръскаме най-рядко, сакън да не свършат! И аз съм от тези... 🤪😇

# 84
  • Sofia
Днес за пръв път носих Burberry black elixir, в чест  на празника, който за мен е още по-специален - на този ден се роди средния ми син само 1200г., а днес е 16 годишен младеж.

# 85
Аз не съм от пазещите. Фъщя си често от любимите, а те пък с по-малки флакони.
За по нелюбимите, викам си, гледай сега тези огромни буркани как стоят, посягам, обаче си казвам – а, не, насила няма да ползвам нищо. Душата е важна какво иска. И затова вече съм решила да купувам предимно малки бутилчета.
В тази връзка, кои от колекцията ви застояват? Аз открих, че Versace, Armani, J. Choo, Valentino, Cavalli при мен напоследък са изтикани на заден план.

# 86
При мен отлежават тези, които не ми се връзват със сезона, моментното настроение или, които не харесвам. Jimmy Choo Flotale и при мен отлежава в момента, но ми е по-летен. Jimmy Choo Signature и той отлежава, че не ми се носи сега. Libre-то ми идва сладко, по-скоро есенно, отколкото за пролет-лято. Мон Герлените, .... много са.

# 87
То от една бройка нататък май всичко отлежава 🙈 Мойте както не ги бях пипала 4 години и направо ги гледам като 12-годишно уиски 😆

# 88
Какво сравнение можете да направите между Chanel Allure и Coco Mademoiselle? Имам втория. Много ми харесва и се чудя дали първия е подобен и дали изпускам много.
Четох и за No.19, че клони към мъжки аромат и е доста зелен, тогава дали Cristalle е по-нежен? Имам No.5 leau и се колебая даре някой от тях у добро допълнение или е подобен като свежест.

# 89
Аз май съм от пазещите. Сега например си кътам Choco violette и Hypnotic poison. Тези, които не са ми сред любимите ги оставях за ежедневни, служебни. Сега обаче не работя и застояха. Днес се разделих с един от тях- виолетката на Molinard. По-добре да радва някой друг, отколкото да отлежава при мен и да я мъча. Не съм предполагала, че има виолетка, която да откажа 😆

Общи условия

Активация на акаунт